Betingelser - Sjelsliv

Betingelser

Copyright © 2017 Lone Haugland/Sjelsliv. Alle rettigheter tilhører forfatteren.

Du kjøper tilgang til kursportalen i ett år. Innloggingen til kursportalen er personlig og kan ikke deles med andre. Du er velkommen til å printe ut arbeidsheftet til eget bruk. Utover det får ingen av leksjonene, bildene eller meditasjonene deles videre uten forfatterens tillatelse.

Det er ikke lov for deg å tjene penger på mitt egenutviklede materiale. Linkene til videoene er utviklet til bruk i dette spesifikke kurset og får ikke distribueres til andre. Om du ønsker tillatelse til å bruke noe av materialet må du først kontakte kursholder på e-post: post@sjelsliv.no

Forfatteren har gjort det hun kan for å teste, etterprøve og kvalitetssikre kursinnholdet gjennom egne erfaringer. Men hun gir ingen garantier om at innholdet er komplett, korrekt eller at det skal gi kursdeltakerne noen spesifikke resultater. Du oppnår de beste resultatene ved å jobbe videre på egenhånd etter kursets avslutning samt ved aktiv deltagelse i Facebook-gruppen.

Enkelte råd, tips, teknikker og strategier i kurset er kanskje ikke passende i din livssituasjon. Du bør konsultere en annen profesjonell utøver om det blir aktuelt. Hverken som forfatter eller privatperson står Lone Haugland ansvarlig for eventuelle tap eller skader du måtte få av, under eller etter kurset.

På grunn av internetts bevegelige natur kan enkelte linker og hjemmesider som kurset inneholder endre seg eller oppdateres. Ta kontakt på e-post om det er noe som ikke fungerer slik det skal, så vil du få opplyst korrekt informasjon: post @ sjelsliv.no

Takk.