Eteriske oljer

Eteriske oljer hjelper deg i hverdagslivets små og store utfordringer. Oljer kan styrke kroppen din, gi deg følelsesmessig støtte og løfte humøret ditt. Plantenes sjel viser deg veien til en ren og naturlig livsstil - ekte plantemagi!

"Det finnes en olje for alt" er mitt ordspråk! Jeg har opplevd en stor forbedring i meg selv ved aktiv oljebruk, både på det fysiske og det emosjonelle planet. Den sensitive siden av meg har endelig fått et verktøy jeg kan jobbe med for å styrke meg selv. Jeg har gått inn i den naturlige oljebransjen, som doTERRA-forhandler (do terra betyr "gaver fra jorden" på latin) så jeg kan hjelpe andre til å få en bedre hverdag.

Hva kan eteriske oljer hjelpe deg med?


Jeg deler informasjon om forskjellige oljer som kan støtte deg ved å berolige opprørte følelser og som viser deg hvordan du kan gi slipp. Hvordan du kan bruke oljer for å tilgi, overgi, akseptere og forløse hendelser som oppstår. Hvilke oljer som løfter humøret ditt, bringer deg dypt inn i meditasjon, gir deg behagelig avspenning, viser deg veien ut fra overveldelse og roer ned nervesystemet ditt.

I tillegg til at oljer kan støtte og styrke følelseslivet har de samtidig mange positive virkninger på kroppslige ubehag, vondter og fysiske ubalanser. Med eteriske oljer i hjemmet har du ditt eget naturlige husapotek! Du kan bruke oljer til å få et giftfritt hjem med rengjøringsprodukter uten kjemi, samt naturlig hår- og hudpleie. Oljer er for meg veien til dypere selvkjærlighet i harmoni med Moder Jord.

Jeg er her for å veilede deg i hvordan du kan hjelpe deg med riktig oljebruk. Oppskrifter på gode blandinger til å ha i duftsprederen som harmoniserer hjemmet med aromaterapi. I tillegg til tips om hvordan du kan få en renere livsstil og en mer naturlig hverdag ved hjelp av eteriske oljer. 

Familiepakken er den beste starten

Familiepakken lander på ca kr 3000,- som er inkludert årsavgiften samt frakt og mva. Da får du 9 hverdagsoljer, en diffuser, en flaske kokosolje til å blande ut oljene med og kapsler til å ta oljer innvortes.

Jeg anbefaler alle å starte med familiepakken for å komme enkelt og trygt i gang med oljeeventyret. Men det er også mulig å få en skreddersydd pakke, tilpasset deg og dine behov.

Du kan lese mer om familiepakken her, og se en kort video med introduksjon av de vanligste oljene.