hva er dette?

Fordypningsgruppe på Facebook for sjeler som ønsker å utforske sine sensitive superkrefter.

Dette er et tilbud til deg som lengter etter et spirituelt fellesskap av likesinnede

Det er enkelt å delta i den private Facebook-gruppen gjennom videosamtaler og tråder

Du er klar for Å

Utforske ditt sensitive sanseapparat og hva du kan bruke evnene dine til

Øve deg på å leve fra hjertet og lytte mer til intuisjonen/sjelens stemme

Jobbe med din selvutvikling i et trygt og støttende rom

Være deltaker i en gruppe med andre høysensitive 

Åpne deg for ditt høyere selv og skinne ditt indre lys ut i verden

Fokus for gruppen

Gruppens hovedfokus er å bli venn med superkreftene våre; de fantastiske sansene vi har blitt født med! Vekst, hjertekraft, tilstedeværelse og høyere bevissthet. Å skape et enkelt og lettvint liv.

Øvelser og månedstema

Guidede meditasjoner og videoer om å bruke våre sanser positivt. Hvordan leve bevisst og tilstede ut i fra hjertet og ditt høyere selv. Jordingsøvelser. Hjerterom. Stå støtt i livets prosesser og ha det godt i hverdagen.

Kommunikasjon

Vi "møtes" gjennom tråder i Facebook-gruppen og månedlige spørrerunde.  Videosamtaler og livesendinger. Gruppens medlemmer ser, rommer og støtter hverandres livsprosesser. Åpenhet og empati

om meg

Lone Haugland heter jeg. Er mor til en treåring, hun er min største læremester i alt som er gøy, naturlig og enkelt. Har bedriften "Sjelsliv" hvor jeg er healer og livsveileder, og jeg driver flere gratisgrupper på Facebook: Hjerterom for høysensitive, Sensitiv mamma og Sensitive barn. Jeg arbeider intuitivt, med veiledning fra sjelen. Liker å leke og skape ritualer for å markere og feire overganger i livet. Opptatt av holisme og hvordan alt og alle henger sammen. Glad i yoga, meditasjon, Universet og treklemming. Verdsetter økologi og naturvern høyt. Jeg er høysensitiv, empatisk og skapende.

Slik ser en Zoom-videosamtale ut

  • Videosamtalene foregår på nett, så du kan delta hjemme fra din egen stue. Vi bruker en app som heter Zoom (ligner Skype), som er svært enkel å betjene (du får instruksjoner på e-post og i gruppen ved påmelding). På denne måten kan vi møtes og virkelig forbinde oss med hverandre.
  • Via Facebook-gruppen får du en link som du trykker på via din mobil, nettbrett eller PC på det avtalte klokkeslettet. Vi bruker headset for best lyd inn og ut. Noen ganger bruker jeg musikk for å skape en forhøyet eller harmoniserende stemning.
  • De andre deltagerne er pålogget samtidig som deg. Alle som deltar i samtalen kan se og høre hverandre, men jeg kan sette alle på mute (lydløs) mens jeg guider. Du kan velge om du vil se bare den som snakker, eller om du vil se alle som deltar i videosamtalen på en gang.

Du får

Et inspirerende og oppløftende fellesskap med andre sensitive

Videoer, lydspor og meditasjoner deles jevnlig

Live-sendinger i gruppen

Månedlig tema (med frivillige oppgaver)

Q&A: Spørsmålsrunde en gang i måneden
Videochat med meditasjon hver måned
Utvikling gjennom lek og moro

PRAKTISK INFO

Dette er en liten og privat (lukket) Facebook-gruppe, kun for betalende medlemmer.
Taushetsplikt er en selvfølge. Ingen deler ut av gruppen.
Medlemskapet har ingen bindingstid, du er fri til å avslutte når du selv vil

All kommunikasjon foregår via Facebook-gruppen og på Zoom

Løpende innmelding (begrenset antall plasser)


Medlemspris pr. måned

Kr 249,-


hvem kan delta?

Du som snakker norsk og har internetttilgang, mobiltelefon/PC og din egen Facebook-konto. Du er klar for å gå dypere inn i deg selv og kjenne på hjerterommets kraft, å åpne deg for å ta i bruk dine sensitive superkrefter.

Jeg gleder meg til å bli kjent med deg!