Alt er i hodet. Enhetsbevissthet, her kommer vi! - Sjelsliv

Alt er i hodet. Enhetsbevissthet, her kommer vi!

Ganske intense opplevelser nå for tiden, eller hva? Jeg gjennomgår det som kan virke som en endeløs rekke av tanker, angstanfall, gamle programmeringer fra egoet i forhold til sinne, kontroll, manipulasjon, frustrasjon, skuffelser etc. Jeg syns det er vanskelig å fokusere, føler meg av og til frakoblet. Er fysen på merkelig mat, trenger ekstra mye hvile. Noen ganger vet jeg ikke hva jeg skal gjøre med meg selv, har lucide drømmer, intens hodepine, synet mitt "flasher" eller jeg ser lysende prikker og flekker som danser foran mitt indre øye. 

Hele kroppen går berserk med de merkeligste symptomer - som kviser, betennelser og blemmer i munnen. Jeg er varm og kald om hverandre, uten at jeg egentlig er sjuk. Alt jeg kan tenke er at jeg er håpløst fortapt, og hvor er nødutgangen?! 

Andre dager svever jeg så høyt og ekstatisk i enhetsfeltet at jeg tror jeg aldri kommer til å lande igjen. Jeg kjenner kjærlighet, enhet, samhørighet, harmoni og glede. Manifesterer så enkelt som bare det. Det er som om jeg står med en fot på jorda og en i himmelen...

Ta det rolig, det er "bare" oppstigningssymptomer fordi vibrasjonen øker her på jorda, og vi mennesker blir bombardert med impulser og frekvenser fra Universet.

Alt foregår i sinnet

Den maskuline energien hjelper oss med å forbinde oss til den universelle bevisstheten gjennom kronesenteret. Gjennom hjertet forbindes vi med livsflyten - den feminine energien. Via tankesinnet forbindes vi til ren visdom og bevissthet.

Så, hva er det vi opplever? Jo, en menneskelig evolusjon - mens vi er i live! Vi går gjennom enorme fysiske oppgraderinger nå som for øyeblikket er mest relatert til hjernen. Hele hjernen omstruktureres og bygges opp på nytt igjen.  Gamle strukturer løses opp og nye skapes. 

Nye synapser bygges, og amygdala (der ego- og fryktmønstre ble behandlet og utspilt når vi opplevde mistillit) blir omprogrammert og oppgradert til å bli en prosessor for ubetinget kjærlighet og lys - energiene fra de høyere dimensjoner. Amygdala kan ses på som senteret for motivasjon, og nå svitsjer vi fullstendig fra ytre motivasjon til en indre motivasjon som kommer direkte fra vår essens.

Vi vil ikke lenger la oss bli styrt av ytre motivasjonsfaktorer som penger, berømmelse, karriere eller materielle ting. I stedet vil vi bli drevet av vår sjel og vil kun gjøre det som springer ut i fra kjærlighet. Penger blir ikke lenger sett på som et middel for å overleve, men som et redskap for å skape.

“Vi lar oss ikke lenger styre av ytre motivasjonsfaktorer. I stedet vil vi bli drevet av vår essens og kommer bare til gjøre det vi elsker”

Vi går fra mistillit til tillit, fra frykt til kjærlighet. Mens vi gjennomgår disse endringene slår vi oss av og på i forhold til forbindelsen til det guddommelige maskuline (visdom, fokus, handling, skapelse). 

Noen ganger kan det virke som om vi blir stengt av mens vi gjennomgår intense bølger av frykt før vi igjen blir forbundet med vår essens. Som en pendel, som svinger fra den ene siden til den andre, før den finner sitt senter. Der hvor den hellige foreningen finner sted.

Egoets programmeringer løses opp

Sammen med oppløsningen av gamle strukturer blir egoprogrammeringene som er lagret i hjernecellene satt fri og da kommer de frem på en intenst måte. Dette kan oppleves som overveldende, og det kan føles som om vi går gjennom en mørk storm. Naturlovene viser oss at den beste måten å stå i dette på er ved å bevege oss inn i midten, rett inn i stormens øye.

Og dette betyr å gå rett gjennom muren av frykt, motstand og frustrasjon for å se hva som ligger bak den: Ingenting. Det er bare en gammel film som nå blir projisert inn i vår virkelighet. Men i det øyeblikket vi tar skrittet gjennom det som ser så skummel ut på skjermen så finner vi tilbake til freden. Å akseptere dette slik som det er, og bare la det få passere gjennom deg, er den beste og kjappeste måten å transformere det på.

Det ber om komplett ærlighet ovenfor oss selv. Alt som fortsatt trigger oss gir oss en mulighet til å se dypere inn i speilet for å se hva som fortsatt holder oss separert fra vår egen sannhet og essens. Egoet kan komme til å prøve seg med "Nei, denne gangen er det virkelig ikke mine greier". Men vi vet allikevel at det er det... 

Alt vi erfarer er vår egen skapelse og energi. Andre mennesker og situasjoner utspiller seg på bakgrunn av våre egne energetiske mønstre. Kun når vi tar fullt ansvar for vår egen skapelse kan vi komme til et skifte.

Cravings og fysiske symptomer

Å omstrukturere den fysiske hjernen gir ikke bare intens hodepine og ufokus i øynene, det krever også enorme mengder energi og mange byggesteiner: proteiner. Cravings etter søtsaker, karbohydrater og proteiner er veldig normalt for øyeblikket. Jeg har spist så mye salt potetgull og sjokolade i det siste at det er helt latterlig!

En trang til å spise fet mat dukker opp fordi vi har en tendens til å fly høyt oppe med disse energiene og vi trenger å jorde oss. Det virker helt vilt å spise alt dette, og det kan fort komme opp skyldfølelse fordi vi har lyst til å spise mat som anses å være usunt, uetisk eller ikke bra for oss. Vi lærer oss å slippe inngrodde trosmønstre og dogmer, ikke bare omkring diverse teknikker, ritualer eller livsstiler, men også omkring mat.

I stedet for å lytte til hva andre sier er bra for oss lærer vi å lytte til hva vår egen kropp og vårt energisystem trenger i øyeblikket. Intuitiv spising, kaller jeg dette. Vi lærer at det handler mer om å leve og spise på en bevisst måte, med takknemlighet, enten det er en raw vegansk salat eller en saftig burger. Velsigne maten din og det du drikker, er min invitasjon til deg.

"Vi går ut av tanken om dualitet (3D/4D) hvor det ikke lenger finnes en rett eller gal måte å være eller gjøre ting på. Alt bare ER"

Samtidig med all omstruktureringen vil gjenstående fryktmønstre bli skjøvet ut fra cellene i hele kroppen. Og kroppen bruker alle sine tilgjengelig mekanismer for å gjennomgå transformasjonsprosessen så raskt som mulig. Oppkast, følelserelaterte utslett, kviser, skjelvinger, feber, infeksjoner - alle disponible kanaler blir benyttet for å få ting UT av systemet!

Lucide drømmer/søvnmønstre

En annen side av å få hjernen omstrukturert er lucide drømmer. Mange opplever drømmer som de ikke er sikre på om er virkelige eller ei. Det føles som om man veksler mellom virkeligheten og det som foregår i drømmen. I det vi går inn femte dimensjons frekvenser forbereder vi oss på en ny væremåte; at vi ikke lenger trenger søvn.

For øyeblikket trenger vi fortsatt masse søvn og hvile, som har å gjøre med at den fysiske kroppen gjennomgår en intens forandring. Den nye måten å drømme på er en måte for hjernen å komme på linje med den nåværende virkeligheten som vi går inn i.

Søvn var nødvendig i tredje og fjerde dimensjon, ford dette var den eneste måten vi kunne få tilgang til vår spirituelle essens for å lades opp med energi fra Kilden. Om dagen var forbindelsen for det meste avkuttet pga blokkeringer av frykt. Med en gang denne forbindelsen åpnes opp igjen blir ikke lenger søvn nødvendig, fordi vi alltid vil være forbundet med Kilden. 

Så disse nye søvnmønstrene kan komme til å være ganske forvirrende i starten, inntil vi finner den nye balansen.

Hjernen koker/ energiparalyse

Mange mennesker opplever også at hjernen "koker". Hjernen klarer bare ikke å behandle alt som foregår og slår seg av. Det kan føles vanskelig å fullføre setninger, trekke slutninger og å finne ordene våre.

Vi kan sammenligne vår fysiske kropp med hardware, de nye energiene med software og hjernen/amygdala som prosessoren som gir impulser til harddisken (ja, jeg er litt nerd).

Mens hjernen fortsatt gjennomgår denne omstillingen vil ikke prosessoren klare å lese det nye softwaret. De elektromagnetiske impulsene er for sterke for den gamle strukturen. Dette kan oppleves som en slags energimessig lammelse. Vi mottar impulser, men vet ikke helt hva vi skal gjøre med de. Programmet kjører ikke ordentlig! En følelse av "jeg vet ikke hva jeg skal gjøre med meg selv" kan oppstå. Dette kan være ganske frustrerende, men heldigvis er det helt normalt og vil gå over.

Vi lærer oss å være tålmodige og å la ting få utfolde seg, selv om vi ikke helt forstår hva som foregår. Vi nærmer oss et nytt nullpunkt nå, mens vi er forbundet med måneeklipsen. Så lenge vi sitter midt i stormens øye opplever vi en slags følelse av ingenting. Vi venter på at noe fint skal skje, men vi vet ikke hva. Dette er vanlig like før store energimessige skifter.

Overlevelsestips: forbind deg med din sjel daglig, vær god mot deg selv, hvil masse - nå er kanskje ikke den beste tiden for en streng slankekur? Og det er lurt å rådføre seg med en lege, få sjekket sine verdier på vitaminer og mineraler for å utelukke alvorlige sykdommer!

Den nye jorda

Den gamle virkeligheten kollapser, og enten vi liker det eller ei vil ikke lenger fri vilje basert på egoets lavtvibrerende ønsker bli tolerert. Vi må lære oss å se det store bildet, utvikle et tjeneste-fokus. Løfte oss opp til et sted der våre motivasjoner og handlinger oppstår ikke bare til vårt eget beste, men til det høyeste og beste for helheten.

Jo før jo heller at vi aksepterer og overgir oss til dette kan vi komme oss gjennom dette skiftet. Selv om det er utfordrende for mange akkurat nå, så er det samtidig fascinerende og magisk det som skjer rundt oss. Vi holder på å bli det nye mennesket som skal samskape den nye jorden.

Jeg kan ikke si annet enn et digert WOW til det!

Lone

Healing, livsveiledning, regresjonshypnose og selvutfoldelse gjennom sjelskontakt.

Click Here to Leave a Comment Below