Arbeidstrening for høysensitive - Sjelsliv

Arbeidstrening for høysensitive

Tidligere har jeg vært gjennom arbeidsavklaring for min høysensitivitet, men fikk etter lang tid vite at jeg bare må leve med det Nav kaller «lyter». Høysensitivitet er jo ingen diagnose.

Jeg faller dermed utenfor A4-arbeidslivet som ikke takler 100% stillinger, stress, tidsfrister, støy, sterkt lys, sterke lukter og andres emosjonelle drama. Har også noen kranglete skuldre, som utelukker tunge løft og statiske stillinger over tid.

Jobbe for meg selv

Det var derfor jeg i 2016 startet opp mitt eget firma med Sjelsliv som healer, livsveileder og å få være kreativ ved å skape nettkurs om eteriske oljer. Noe jeg elsker å drive på med, fordi jeg føler jeg er til nytte, bruker mine evner og kan benytte min sensitivitet positivt ? Også er det selvsagt noe fullkomment i det å kunne følge sin egen drøm, fremfor å jobbe for andre; friheten i det...

Dessverre får jeg ikke nok inntekt som selvstendig næringsdrivende med Sjelsliv til at det går rundt økonomisk som enslig forsørger. Nav har nå meldt meg på tettere oppfølging via Fønix, en bedrift som hjelper folk med å finne varig fast arbeid. Jeg skal blant annet gjennom tiltaket ut i arbeidstrening og hospitering.

Hva kan jeg gjøre, som ikke tapper meg for mye?

Tiltaket fra Nav går på å skaffe meg varig betalt og tilrettelagt arbeid, og jeg skal gjennom hospitering på forskjellige steder for å finne noe jeg kan stå i over tid - som også tar hensyn til mine høysensitive sider. Og som ikke føles helt meningsløst eller som energitap.  

Derfor startet jeg en vlogg (videoblogg) for å dokumentere min reise under arbeidstrening. Jeg deler videoer på YouTube underveis i prosessen. Du kan abonnere på nye videoer på min kanal på YouTube som heter Sjelsliv 🙂

Videooversikt til videoer i spillelisten

Lone

Healing, livsveiledning, meditasjon og selvutfoldelse gjennom sjelskontakt.

Click Here to Leave a Comment Below