Aroma Touch Technique

AromaTouch-behandling er en lett og myk påføringsteknikk med 8 nøye utvalgte eteriske CPTG-kvalitetsoljer.

Hjelper kroppen med å roe ned, slappe av og frigjøre fysiske spenninger. På et følelsesmessig nivå beveger oljeblandingen mennesker med stivhet i hjerte og sinn til mer åpenhet og fleksibilitet. Denne blandingen er beroligende for både kropp og sjel, og gir trøst i tider med sorg og tyngde.

De fleste kommer til meg for å få AromaTouch-behandling når de har spente muskler eller er stresset. Gjennom kroppsarbeidet og den lette massasjen blir kroppen i stand til å spenne av stramme muskler. Pusten kan regulere seg til å bli roligere og gå dypere.

Samtidig som kroppen din slapper av gjør også hele deg det. Når musklene frigjøres for spenning kan hjertet åpne seg for livet. Sirkulasjonen forbedres, og dermed også evnen til å bevege seg med livet og tillate alt å flyte.

AromaTouch gir deg evnen til å slappe av, åpne og bevege deg mer i harmoni med kroppen og med alt som er. Behandlingen er fin for slitne, overarbeidede muskler. Såre ben eller føtter. Generelle smerter og vondter.

Eteriske oljer er rene og naturlige gaver fra jorden, og veien til dypere selvkjærlighet i harmoni med Moder Jord. Med Aroma Touch får du mulighet til å oppleve 8 oljer i en behandling. Når du tar vare på deg selv får du mer overskudd til å være der for de vi er glad i. Ren plantemagi!

Jeg har behandlingsrom like utenfor Tønsberg.