Energioverføring 11/1 - Sjelsliv

Energioverføring 11/1

I årets første energioverføring kalles vi til å gå tilbake til røttene våre. Vi skal i månedene fremover samarbeide med de fire elementene jord, luft, vann og ild som alt jordisk liv er bygget opp av.

Vi starter med elementet jord nå i januar

Jorden er vår mor, og vi må ta vare på henne. Menneskeheten påfører planeten vår mye smerte ved å utnytte jordas ressurser. Brannene i Amazonas og Australia påvirker hele kloden.

Ved at vi, Gaias jordbarn, forener våre krefter i en felles jordhealing kan vi støtte henne og lege noen av sårene. Gjennom jordhealingen 11/1 viser vi at vi har gode hensikter ved vår inkarnasjon. At vi trår varsomt på jorda, fordi vi ønsker å leve på en måte som er til det høyeste og beste for Henne.

Vi som lever her på jorda lengter etter å forbinde oss dypere med Moder Gaia. Dagens samfunn er lagt opp til at vi lever så fjernt fra Hennes nærvær, folk sitter mye inne. Menneskene trenger å merke alt det levende i naturen. Å føle oss tilknyttet Henne og alle levende vesener.

I tillegg trenger vi å koble oss på det nye krystallinske jordnettet for å komme oss lettere gjennom alle oppstigningssymptomer. Dette gjør vi ved å tune inn på jordstjernen. Ved å forsterke vår forbindelse til Gaia blir det også en englehealing for oss som deltar i energioverføringen.

Forbindelse med Moder Jord


Jorden er i en forandringsprosess, hun skal også stige opp i frekvens, og det påvirker oss. Mye gammelt kommer opp for å forløses, og det er tøffe prosesser å stå i alene. Vi kan føle oss små og ubetydelige i det store perspektivet.

Vi skal i 11/1-energioverføringen åpne oss for en dypere forbindelse med Gaia og hennes energier gjennom et samarbeid med erkeengel Sandalfon, som holder det krystallinske jordnettet for femte dimensjon. Vi aktiverer jordstjernen under føttene. Slik at vi går mer i ett med Moder Jord, våre energier smeltes sammen.

De gamle punktene for jording er i ferd med å opphøre, så det er viktig at vi skaper nye forbindelsespunkter i det nye 5D-jordnettet. Da vil det bli enklere å navigere gjennom Det Store Skiftet. Dette vil også kunne gi deg sterkere tilhørighet og følelsen av en høyere mening ved din eksistens her på Jorda.

Healing av Moder Gaia


I denne energioverføringen kalles vi til å gå sammen inn i en jordhealing av Moder Gaia. Dette healingarbeidet overses av erkeengel Uriel, beskytteren av Jorden.

Sammen med Uriel vil vi åpne oss opp for å være kanal for en dyp healing av Gaia. Vi vil kalle på elementalene for jorden - alver, feer, gnomer og andre naturvesener i dette hellige samarbeidet.

Du trenger ikke å være healer (selv om jeg dypest sett tror at alle mennesker har healingevner) for å delta, du vil bli guidet av meg underveis. Dit nærvær er mer enn godt nok.

Energipåvirkninger:
  • Jordhealing av Gaia med erkeengel Uriel
  • Healing og forbindelse med 5D-krystallnettet i Moder Jord med erkeengel Sandalfon
  •  Vi benytter den numerologisk gunstige datoen 11/1 2020 i årets første energioverføring
  • Astrologisk befinner vi oss i Steinbukkens tegn, som styres av nettopp jord-elementet
  • Fullmånens lys vil skinne ned på oss
  • Eklipse-sesongen har begynt, med måneformørkelse 10.januar
  • Saturn/Pluto-konjunksjon 12.januar

Når flere sjeler samles med en felles intensjon om å løfte seg selv og sin vibrasjon vil det skape ringvirkninger utover til helheten. Vi kan dermed hjelpe Moder Jord og hennes jordbarn med å komme seg videre i evolusjonen.

Det betyr at det indre arbeidet du gjør under denne energioverføringen kan komme andre mennesker til nytte også, samtidig som det kan være til stor hjelp for deg selv og din utvikling.

Energioverføring 11/1

Lone Haugland fra Sjelsliv.no leder en energioverføring lørdag 11/1 kl 21


PRAKTISK INFO


Energioverføringen foregår via Facebook live (som er en direktesendt guidet healingmeditasjon i en privat Facebook-gruppe) mot en energiutveksling på kr 111,-

Sendingen vil bli liggende i opptak i gruppen, slik at du kan se den igjen ved behov, eller om du ikke kan være med akkurat det tidspunktet. Energien er tilgjengelig på tvers av tid og rom.


PÅMELDING:

Du får link til Facebook-gruppen på e-post ved påmelding
Du må selv be om medlemskap i gruppen for å få tilgang til sendingen.


Hvis du kjenner i hjertet ditt at du vil være med på dette kraftfulle indre arbeidet kan du melde deg på ved å trykke "påmelding" i den blå boksen boksen like under her:

Energioverføring 11/1
kr 111.00
Posted by Lone
a couple of weeks ago
Lone

Healing, livsveiledning, meditasjon og selvutfoldelse gjennom sjelskontakt.