Energioverføring 8/8 - Sjelsliv

Energioverføring 8/8

I energioverføringen 8/8 skal vi ta i mot og forankre energien fra Løveportalen (Lion´s gate) som åpner seg for oss. 

Løveportalen, eller Lion's Gate som den kalles på engelsk, ble åpnet den 26.juli og vil bli integrert innen 8.august. Dette er en portal der stjernekonstellasjonen Sirius og den fysiske sola vår smelter sammen på himmelen

I tillegg står stjernebildet Orions belte på himmelen rett over pyramidene i Giza, Egypt lørdag den 8.august ~ dette aktiverer en såkalt "stargate" som åpner portalen for andre dimensjoner og virkeligheter. Vi tar inn høyfrekvent lys fra Universet, og skal forankre dette ned i Moder Jord.

🦁 Du kan legge merke til at intuisjonen din er forhøyet
🦁 Du kan motta meldinger i våken tilstand og når du drømmer
🦁 Du kan oppleve at sløret mellom dimensjonene blir tynnere
🦁 Muligheten til å manifestere den virkeligheten du ønsker er tilgjengelig for deg nå
🦁 Kanskje legger du mer merke til hva du tenker på, og at det blir synlig i livet ditt
🦁 Du kjenner at løvens kraft er sterk i deg, og du føler deg modigere enn på lenge

Denne kraftige energien blir nå flettet sammen med energien fra fullmånen (som er 3.august), noe som gir fornyelse av Selvet, vitalitet i livet, letthet og mer glede.


Lysarbeid er å skinne lyset i mørket

For å gjøre en lang historie kort ~ det har vært en intens tid i det siste (og jeg spår at det vil bli enda heftigere i tiden som kommer)! En periode der mange gamle mønstre, historier og trosmønstre har blitt brakt fram og opp i lyset. Ting vi trodde vi var ferdig med for lenge siden. Livet går sannelig i spiraler...

Under Løveportalen får vi nå et øyeblikk av stillstand og hvile, hvor selvkjærlighet og glede kan settes i høysetet. I perioden etter fullmånen kan du be om å få dypere klarhet i hva du kan gi slipp på for å skape rom til det nye. Alle illusjoner har blitt belyst i deg.

Når du ikke lenger gjør deg blind for sannheten gir du alt det som holder til i "skyggelandet" et trygt sted å bli sett, hørt, uttrykt og forstått av deg. Underbevisstheten blir nå bevisst, i stjerneportalens lys.

Å kjenne dine skyggesider er nøkkelen og det viktigste i din reise. Det er å vite at de er der, akseptere de, elske og integrere skyggen og egoet - i stedet for å fjerne den - ja, det er det sanne lysarbeidet.

Tiden for å være inne i en kokong er forbi. Alt det indre arbeidet du har gjort i flere måneder nå har forberedt deg til å komme ut i lysetLarven blir til en sommerfugl når du vet at alt som har hendt deg tidligere i livet ditt var fordi det skulle bringe deg hit hvor du er nå. Det er trygt å komme ut av skallet ditt.

Spør deg selv om du virkelig er klar til å stå frem som ditt sanne selv. Vil du stråle kjærligheten i hjertet ditt ut i denne verden? Våger du å stå i din fulle løvekraft?

Energipåvirkninger 8/8:
  • Astrologisk sett befinner vi oss i den fremmadstormende løvens tegn, som styres av ild-elementet
  • Løven elsker å bli sett! Under denne stjerneportalen er det nå et potent tidspunkt å få klarhet i alt du er klar til å kalle inn, skape, sende ut og manifestere som ditt høyeste selv, essensen - din sjel
  • Sirius skinner sterkest på himmelen, denne stjernen er en dyp kilde til visdom, sannhet, kjærlighet og udødelighet
  • Tallet 8 kommer to ganger i dagens dato. Tallet 8 er assosiert med kreativitet, harmoni, overflod, balanse, makt og materiell belønning. Når åttetallet legges på siden er det også symbolet for uendelighet 

Energioverføring 8/8 2020

Lone Haugland fra Sjelsliv.no leder en energioverføring lørdag 8/8 kl 21


PRAKTISK INFO


Energioverføringen foregår via Facebook live. Dette er en direktesendt guidet healingmeditasjon i en privat Facebook-gruppe.

Sendingen blir liggende i opptak i gruppen, slik at du kan se den igjen ved behov, eller om du ikke kan være med akkurat det tidspunktet. Energien er tilgjengelig på tvers av tid og rom.


Energiutvekslingen er på kr 111,- som belastes ditt bankkort.


PÅMELDING:

1) Når du har betalt: vent noen sekunder for å bli ført til en takke-side hvor du finner gruppelinken der sendingen foregår


2) Du får også link til Facebook-gruppen på e-post (bruker du Gmail eller Hotmail må du kanskje sjekke i mappen for uønsket e-post)

3) Du må selv be om medlemskap i gruppen I GOD TID I FORVEIEN for å få tilgang til sendingen


Hvis du kjenner i hjertet ditt at du vil være med på dette kraftfulle indre arbeidet kan du melde deg på ved å trykke "påmelding" i den blå boksen like under her.

Energioverføring 8/8
kr 111.00
Posted by Lone
a couple of weeks ago
Lone

Healing, livsveiledning, meditasjon og selvutfoldelse gjennom sjelskontakt.