Energioverføring 9/9 rens av familielinjen - Sjelsliv

Energioverføring 9/9 rens av familielinjen

I energioverføringen 9/9 skal vi fordype oss i å rense familielinjen vår. Tallet 9 fullfører en syklus, vi rydder opp og renser for å ta fatt på neste skritt på veien. Vi kan bruke denne datoen for å ta et oppgjør med det som ligger 9 generasjoner tilbake.

Tenk et øyeblikk på alle de menneskene som har gått før deg. Foreldre, besteforeldre, oldeforeldre, tippoldeforeldre og så videre... Ta innover deg alle gleder og sorger, oppturer og nedturer, helseplager, kjærlighetshistorier, tap og fremtidshåp som alle dine forfedre og formødre har båret i seg. Og som du har arvet gjennom din familie.

Kjenner du deg igjen i noe av dette:

 • Du har hatt et tøft liv med mange utfordringer
 • Du hadde/har et komplisert forhold med en av eller begge foreldrene dine
 • Du har plager/sykdommer som følger familien, enten på morssiden eller farssiden
 • Du opplever at du er "familiens svarte får"; at du faller utenfor, blir misforstått, urettferdig behandlet eller at du ikke hører til
 • Du vet at du ikke vil videreføre noe av dette gamle og tunge til de som kommer etter deg - det stopper her!
 • Du er klar for å ta et endelig oppgjør og sette punktum for din families mønstre
 • Du vil bevisst utføre dette arbeidet på vegne av kommende generasjoner, slik at dine barn og barnebarn slipper å dra videre på tyngden du har måttet leve med
 • Du vil ta en rens og forløsning av forfedrene dine - "ancestral clearing" kalles dette energiarbeidet på engelsk
 • Du åpner opp for å forbinde deg med den delen av eldre i din familielinje som kan styrke deg og din unike livsvei
Å rense familielinjen

Noen er nødt til å si "stopp - det ender her!"

Tiden for å tråkke rundt i de samme gamle mønstrene er nå forbi. Løken er klar for å skrelles.

Du har levd ditt liv og hatt de erfaringene du har for en grunn. Familie-karmaen som sitter i cellene våre skal nå bli renset og oppjustert.

Du har blitt forberedt hele livet ditt, uten å vite om det. Noen må ta det første steget på healing-veien for å rydde veien for de andre. Kanskje føles det overveldende?

Du vet at dette kan bli intenst. Det er et stort ansvar å rydde opp i familiemønstre, å reparere dysfunksjonelle relasjoner.

Selv om du har arbeidet med dette temaet før kommer det ofte opp nye lag som er klare for å skrelles. Det er mye å håndtere for ett menneske alene...

Derfor er det gunstig å samles i en gruppe for å støtte hverandre i dette dype og viktige forløsningsarbeidet som ancestral clearing er - en healing av arven fra våre forfedre.

Vi samles til direktesending i en ny, privat Facebook-gruppe denne onsdagskvelden for å jobbe sammen som en enhet.

Et gruppefelt av sjeler som vil kaste av seg åket, tilgi og forløse.

Heale det som har vært og gå videre inn i fremtiden.

Med blanke ark, og nye muligheter for oss selv og de kommende generasjoner.

Energipåvirkninger 9/9:
 • Astrologisk sett befinner vi oss i soltegnet Jomfruen, som styres av Jord-elementet
 • Jomfru-energien er serviceinnstilt, hjelpsom, pliktoppfyllende og beskjeden. Tendens til å bekymre seg og kan være altfor pirkete og kritiserende. Perfeksjonistisk. Arbeider hardt, nøyaktig og med ansvarsfølelse. Skaper effektivitet ved å rense ut alt overflødig.
 • Den 9.september begynner planeten Mars, som står for handling, motivasjon og fremskritt, en 9 ukers retrograd fase. Retro betyr å ta et skritt tilbake, tilbakeblikk, bevegelse fremover stoppes opp. Som et stoppskilt. Her får vi anledning til å stanse opp, kikke bakover og se hvordan vi prioriterer i livet. Hva vi ønsker å ta med oss videre.
 • Tallet 9 kommer to ganger i dagens dato. Siste nummer i grunntallene, og peker mot fullendelse, en syklus som er ferdig. Tallet for universell kjærlighet, evighet, tro, karma, oppvåkning, tjeneste for menneskeheten.

Energioverføring 9/9 2020

Lone Haugland fra Sjelsliv.no leder en energioverføring onsdag 9/9 kl 21

PRAKTISK INFO


Energioverføringen foregår via Facebook live. Dette er en direktesendt guidet healingmeditasjon i en privat Facebook-gruppe.

Sendingen blir liggende i opptak i gruppen, slik at du kan se den igjen ved behov, eller om du ikke kan være med akkurat det tidspunktet. Energien er tilgjengelig på tvers av tid og rom.


Energiutvekslingen er på kr 111,- som belastes ditt bankkort.


PÅMELDING:

1) Når du har betalt: vent noen sekunder for å bli ført til en takke-side hvor du finner gruppelinken der sendingen foregår


2) Du får også link til Facebook-gruppen på e-post (bruker du Gmail eller Hotmail må du kanskje sjekke i mappen for uønsket e-post)

3) 
Du må selv be om medlemskap i gruppen I GOD TID I FORVEIEN for å få tilgang til sendingen


Hvis du kjenner i hjertet ditt at du vil være med på dette kraftfulle indre arbeidet kan du melde deg på ved å trykke "påmelding" i den blå boksen like under her.

Energioverføring 9/9 rens av familielinjen
kr 111.00
Posted by Lone
3 weeks ago
Lone

Healing, livsveiledning, meditasjon og selvutfoldelse gjennom sjelskontakt.