Energioverføring 10/10 - Sjelsliv

Energioverføring 10/10

I de siste energioverføringene i sommer og høst har vi jobbet dypt innover med å rense ut det gamle, gi slipp på mønstre som hindrer vår utvikling, tilbakestille temaer som går igjen i familien og vi har øvet oss på å danse med de emosjonelle skyggene våre. Det har vært litt av en reise, og mange av dere har kommet inn i dype prosesser.

Nå er det tid for å fokusere på din egen healing. Å nullstille deg og klargjøre deg for den mer innadvendte perioden som mørketiden er. Torsdag 10/10 holder jeg en ny energioverføring for å heale, aktivere og styrke lyskroppen vår, slik at vi kan bli mer robuste og stå mer støtt i de intense energiene som strømmer over oss.

Denne gangen skal vi få hjelp av energien fra de vennligsinnede stjernesøskenene våre fra Arcturus. Arcturus er den klareste stjernen i stjernebildet "bjørnevokteren". Denne vakre rasen, som vi kaller arcturianere, er godhjertede, kloke og spirituelle lærere som er her for å guide oss jordboere på vei inn i den gyldne tidsalder.

Hvem er arcturianerne?

Arcturianerne lærer oss at den mest fundamentale ingrediensen for å leve i femte dimensjon er kjærlighet. Alle lavere frekvenser, som frykt, skam, skyld eller å skylde på andre må frigjøres og transformeres. Arcturianerne er tilstede i vårt solsystem for å hjelpe oss med å skape denne viktige forandringen i vår bevissthet.

De har en sjelskontrakt med å hjelpe oss mennesker på jorden, enten ved å inkarnere som oss i menneskelig form eller ved å være våre åndelige veiledere på den andre siden. Vesener fra Arcturus har evnen til å kommunisere med oss telepatisk, og kan formidle sitt budskap gjennom farger, lyder (f.eks høye pipetoner i øret), hellig geometri og forskjellige tallsynkroniseringer (11:11, 10/10, 1234, 144, 222 ol). De er androgyne, det vil si at de holder en perfekt balanse mellom det feminine og det maskuline i seg.

Arcturianerne reiser gjennom Universet i veldig avanserte lysskip. Det arcturianske skipet Athena er del av en armada av skip som holder et vennlig øye med oss på planeten jorda for å assistere Gaia i hennes oppstigningsprosess. Dette skipet er enormt i størrelse og går i bane mellom asteroidebeltet og Jupiter. Skipet er utstyrt med avansert lysteknologi og har mange spesialiserte healere ombord.

Arcturianere
Her er noe av det arcturianerne kan hjelpe oss med:
  • Arcturianerne er svært hjelpsomme med å rense ut lavere entiteter og hjelper oss med å aktivere og skifte vibrasjonen vår fra 3D og opp i høyere tilstander av lys og kjærlighet, kjent som 5D
  • Arcturianerne er entiteter som vil skape en ny fremtid på Jorden. De har fokus på å bygge opp bærekraftige systemer og styrke lokalsamfunn med sin avanserte teknologi
  • Arcturianerne arbeider hovedsaklig gjennom halschakra. De vil støtte oss i ekte og ærlig kommunikasjon, slik at vi kan leve ut vårt sjelskall gjennom å dele det vi brenner for til våre medmennesker på en god måte. Slik at vi sammen kan skape en stor endring på den vakre planeten vår
  • Vesener fra Arcturus elsker å skape og å uttrykke seg kreativt - alt fra å skrive dikt til å male, synge eller komponere melodier. Så hvis du har en kunstnersjel i deg kan du ha god nytte av å samarbeide med deres energi
  • Healerne fra Arcturus er svært kjærlige og omsorgsfulle vesener. De har senger med kraftfull healingteknologi ombord i skipene sine som kan være til stor nytte for oss og våre fysiske plager. Arcturianerne kan være behjelpelige med å heale oss helt ned på cellenivå
  • Arcturianerne er kloke lærere og veivisere. Hvis du føler at livet ditt mangler retning eller en høyere mening så kan arcturianerne støtte deg i å utforske og ta det neste skrittet på din utviklingsvei
Energioverføring fra arcturianerne, aktivering og styrking av lyskroppen vår


Jeg foretrekker å holde de månedlige energioverføringene på datoer med doble tall, da jeg opplever at dette forsterker vårt hellige arbeid.

Hvorfor akkurat 10/10?

Oktober er den tiende måneden i året, og den tiende dagen støtter samtidig energipåvirkningen. Denne måneden vil mange ta kjappe avgjørelser for å forandre livene sine på en stor, positiv måte. Eller så trår de endelig ut av gamle situasjoner eller omstendigheter og over i nye og mer passende tilstander.

Ting som har hengt i lufta en stund samler nå opp kraft og momentum, slik at det kan realiseres i virkeligheten. Dette er fordi energiene i oktober er en ’10 / 1’ måned. Tallet 1 representerer nye begynnelser og det å gå fremover, mens tallet 0 forsterket vibrasjonen i 1-tallet. Kanskje leter du etter bekreftelser for å komme nærmere å finne hensikten med livet ditt eller ditt livskall og leve ut livsoppgaven din.

Tallet 10 står for selvbestemmelse, å føle seg vel i eget selskap og du kan oppleve en sterk trang til å utforske nye ting. 10-tallet resonnerer med vibrasjoner og energier som lederskap, optimisme, selvtillit, uavhengighet, skapende krefter, suksess, energi, originalitet, tilpasningsevne, individualitet og besluttsomhet.

10-tallet er formet som en søyle og en sirkel. Det er derfor både maskulint og feminint, det vil si at det innehar både fader og moder-prinsipper - på samme måte som arcturianerne også har forenet disse egenskapene i seg.

Aktivering og styrking av lyskroppen

Det er ikke til å legge skjul på at september har vært en tøff måned på mange måter. Jeg har hatt klienter som har opplevd at de har raknet i sømmene, tror de er blitt smårare eller som går konstant rundt og føler seg frynsete.

Cellene våre blir oppgradert hele tiden for å klare å romme mer lys. Dette er en stor påkjenning for våre fysiske kropper, samtidig som det kan påvirke psyken og det mentale.

Og dette energi-kjøret ser ikke ut til å avta med det første...

For å klare å stå mer stødig i de innkommende energiene som slynges mot oss fra sola vår, Universet og godartete stjernesøsken trenger vi å heales opp og få aktivert og styrket lyskroppen vår. Lyskroppen består av det fysisk/eteriske, emosjonelle og mentale legemet vårt. Ved å benytte arcturianernes avanserte teknologi og healingteknikker kan vi få støtte i å aktivere og styrke lyskroppen.

Når flere sjeler samles med en felles intensjon om å løfte seg selv og sin vibrasjon vil det skape ringvirkninger til helheten. Det betyr at det indre arbeidet du gjør under denne energioverføringen kan komme andre mennesker til nytte også, samtidig som det kan være til stor hjelp for deg selv og din utvikling.

Vi kan hjelpe Moder Jord og hennes jordbarn med å komme seg videre i evolusjonen.

Energioverføring 10/10

Lone Haugland fra Sjelsliv.no leder en energioverføring torsdag 10/10 kl 21.30, hvor vi skal motta healing fra arcturianerne, aktivere og bygge opp lyskroppen vår, slik at vi bedre kan tåle de sterke energiene som strømmer inn til Gaia nå.

PRAKTISK INFO


Energioverføringen foregår via Facebook live (som er en direktesendt guidet healingmeditasjon i en privat Facebook-gruppe) mot en energiutveksling på kr 111,-

Sendingen vil bli liggende i opptak i gruppen, slik at du kan se den igjen ved behov, eller om du ikke kan være med akkurat det tidspunktet. Energien er tilgjengelig på tvers av tid og rom.


PÅMELDING:

Du får link til Facebook-gruppen på e-post ved påmelding
Du må selv be om medlemskap i gruppen for å få tilgang til sendingen.


Hvis du kjenner i hjertet ditt at du vil være med på dette kraftfulle indre arbeidet kan du melde deg på ved å trykke "påmelding" i den blå boksen boksen like under her:

Energioverføring 10/10
kr 111.00
Processing ...
Posted by Lone
last month
Lone

Healing, livsveiledning, meditasjon og selvutfoldelse gjennom sjelskontakt.