Energisirkel 6/6 Lemuria

Lemuria er det tapte landet, Moderlandet, og det første kontinentet i Stillehavet. Hun er det eksotiske paradiset i Øst, et fortryllende, magisk og mystisk land. Noen refererer til Lemuria som Mu; disse to er det samme.

De første skikkelsene som levde i Lemuria kaltes lemurianerne; utenomjordiske galaktiske stjernevesenene som var de aller første til å sette sin fot på vår vakre, frodige og blå planet. De stammet fra Sirius, Alpha Centauri og Pleiadene. Det opprinnelige Lemuria besto av Hawaii, Fiji-øyene, noen deler av Madagaskar, Påskeøyene og små deler av Britisk Columbia i Stillehavet.

Hvem var Lemurianerne?

Lemurianerne var skapninger av rent lys og kjærlighet. De hadde overnaturlige evner, og med disse oppdaget de veien til 5.dimensjon. Dette var de intuitive, mystikerne, healerne, de fredfulle, generøse og kjærlige. De var kjent som bærere av elementene, og behersket dem alle.

Lemurianerne fikk all sin visdom fra Moder Jord, som ga av sin overflod. De opprettholdt fred og harmoni på alle plan, og ingen var noengang hjemløse eller gikk uten mat. Alle ble tatt vare på, og gitt det man behøvde for å leve et lykkelig liv, i henhold til naturen og de universelle lover.

Folket på Mu var Jordens voktere, som beskyttet landet og de naturlige ressursene. De vibrerte på den aller høyeste frekvensen. De kjærlige lemurianerne var magiske stjernevesener, helt uten begrensninger. De var hengivne til den guddommelige skapelsen. Og ønsket å se det beste i alt og alle. Lemuria var virkelig et paradis på jord.

Men mørket snek seg inn, og til sist gikk Lemuria tapt (historien gjentar seg...)

Lemuria var opphavet til Atlantis

Sjeler som levde på Lemuria lever her i dag - og du er antakeligvis en av dem, siden du er tiltrukket av å lese dette (kjenn etter i kroppen din, hva den forteller deg). Mange av oss har en dyp lengsel etter den tiden, og bærer i oss høyfrekvente koder i vårt DNA som kan aktiveres nå som sløret løftes og frekvensen på jorda heves nok en gang.

I energisirkelen 5/5 tok vi for oss Atlantis - og dette er del 2, som går enda dypere, helt til røttene. Mange sjeler som var på Atlantis levde først på Lemuria og utviklet stor visdom, som nå er klar for å vekkes på ny.

Vi møtes i online energisirkel søndag 6.juni for å sitte med dette sammen i et hellig og healende rom. Her healer og forløser vi celleminner fra den tiden. Og aktiverer den urgamle visdommen vi bærer i oss fra Moderlandet Mu, Lemuria.

Energisirkel 6/6: LEMURIA

PRAKTISK INFO


Dette er en guidet healingmeditasjon. Energisirkelen foregår som en direktesendt YouTube-video.


Opptaket kan du se i reprise om du ikke kan være med på det tidspunktet som sendingen foregår. Energien er tilgjengelig på tvers av tid og rom.


Mine tjenester tilbys på donasjonsbasis. Anbefalt energiutveksling er kr 111,- eller mer. Du gir det du kjenner i hjertet ditt føles rett å donere til meg for denne energisirkelen. Beløpet belastes ditt bankkort.


Klikk på den blå boksen under her for å melde deg på. Når du har sendt din donasjon blir du ført til en ny side hvor du finner YouTube-linken. Den samme linken får du tilsendt på e-post. Klikk på linken noen minutter før kl 19 på søndag. Hjertelig velkommen!


***


Du kan også velge manuell løsning ved å sende Vipps til 47416505, merke med energisirkel 6/6 og få YouTube-linken tilsendt rett i Vipps-app´en (men da kommer det ikke noen e-postbekreftelse).


Energisirkel 6/6 Lemuria
Posted by Lone
a couple of months ago
Lone

Healing, livsveiledning, regresjonshypnose og selvutfoldelse gjennom sjelskontakt.