Du tar inn mange sanseinntrykk fra omgivelsene, og har kanskje allerede forstått at du er høysensitiv 

Du søker en dypere mening med livet, og har lyst til å bruke sensitiviteten din til noe positivt

Du foretrekker å ha det fredelig og forutsigbart hjemme, så du kan ha overskudd til deg selv og dine kjære

Lurer du på hvorfor nettopp du har en sterkere følsomhet enn andre?
 
Funderer du over hva du kan bruke sensitiviteten din til?

Hvordan kan du ha større glede av høysensitiviteten - både for din egen del og for de du er glad i?

Er du som meg, så vil du ha et liv som ikke krever at du må slite deg selv ut, men hvor du føler deg verdsatt og harmonisk. Du skulle ønske at du hadde mere tålmodighet til barna dine, du har lyst til å være glad og god mot partneren din og du vil ha overskudd til å møte venner.

Du trenger påfyll av energi. Kunnskap om hvordan du ivaretar energien din. Og du vil ha mot til å stå i din sårbarhet med hele deg.

Kjenner du deg igjen i dette?

Ønsker du deg:

  • Større bevissthet i kroppen, følelsene og tankene dine
  • En sterkere forbindelse med ditt indre, dine medmennesker og Universet
  • At du kan skape en mer balansert rytme i hverdagen din
  • Bedre relasjoner med dine medmennesker
  • At du ikke lenger går på kompromiss med egne grenser
  • Tilstedeværelse og sjelfullhet i ditt liv

Jeg inviterer deg til å gi meg en energiutveksling på

kr 3000,-


Dette er hva mine tidligere kursdeltakere sier:

 Alfhild Olsen 

 Tidligere kursdeltaker 

Ditt kurs har gitt meg påfyll og energi. Alt du har delt gir gjenklang. Kurset var oversiktlig og det er gull med alle videoene. Du formidler troverdig og du deler fra den sanne kilden. Ekte og medmenneskelig. Takk for at du ga meg påfyllet jeg trengte og manglet.

Veronika K. Baarud

 Tidligere kursdeltaker 

Kurset til Lone er en gavepakke til deg som trenger trenger å ta vare på deg selv akkurat nå! Sånn at du kan finne frem til deg selv igjen, lære deg å sette grenser og få fantastiske verktøy som gjør hverdagen så mye enklere. "Bruk din sensitivitet" har hjulpet meg til å finne frem til roen i meg selv. Det er så alt for lett å tå på seg for mye ansvar, si ja til alt og alle og glemme å ta vare på seg selv. Men for at jeg skal fungere som en bra mamma og kone er jeg nødt til å ta vare på meg selv først. Jeg anbefaler Sjelsliv på det varmeste.

Merethe Engen

 Tidligere kursdeltaker 

Jeg startet på min åndelige utviklingsvei for ca ti år siden, og hadde vært gjennom disse temaene før. Det ble en slags repetisjon, fremstilt på en oversiktlig måte, og med en fin progresjon. Jeg skulle virkelig ønske at dette verktøyet hadde eksistert for ti år siden! Kurset berører akkurat de tingene jeg trengte, og på den ekte og hjertevarme måten som jeg liker. Jeg koste meg med oppgavene og videoene. Vibrasjonen i Lones arbeid resonnerer for meg. Hun har mye kunnskap og lang erfaring. Jeg likte også layouten og det klare språket.