Det krystallinske 5D-nettet

Det krystallinske 5D-nettet består av utallige energilinjer som går på kryss og tvers over hele jorda. Energikroppen til Moder Jord; en akupuntør ville kalt det for meridianer, eller nadier.

Vitenskapen kjenner faktisk til det som laylines, så dette kan måles fysisk. Blant annet Schumann resonnansen kan vise dette som geomagnetisk forstyrrelse via de 4 linjene med hertz-målinger som vi ser på bildene jeg av og til deler som Moder Jords puls her på Sjelsliv.

Dette nettet holdes av erkeengel Sandalphon, som har en sterkt tilknytning til jorda siden han selv har vært inkarnert her en gang.

Det er denne høyere tilstanden vi jobber oss opp mot i ascension/oppstigning, at det er dette som skal herske på jorda fremfor dualiteten og tyngden i den tredimensjonale (3D) jorda vi opplever nå.

Nettet er krystallaktig i sin konstitusjon, fremfor karbon som vi har i vår fysiske kropp. Det er derfor mange av oss opplever oppstigningssymptomer, fordi kroppene våre justerer seg mot å bli lettere, mer krystallinske. Noen ser faktisk at huden skimrer!

Det er dette nettet, eller GRID som det heter på engelsk, som består av høyfrekvent lys og kjærlighet. Jo flere som kobler seg på, desto sterkere blir feltet. På samme måte som i en gruppemeditasjon/healing/energioverføring, jo flere som deltar, desto sterkere blir energifeltet.

Noen lysarbeidere har det som sin livsoppgave å koble seg på og styrke dette 5D-nettet.

Samme hvor du befinner deg på jorda kan du koble deg direkte på det krystalllinske 5D-nettet, slik som vi gjør i de månedlige energioverføringene mine for eksempel.

Og vi oppretter alle et eget møtepunkt når vi mediterer og/eller forbinder oss med jordstjernen vår en halvmeter under føttene.

Lone

Healing, livsveiledning, regresjonshypnose og selvutfoldelse gjennom sjelskontakt.

Click Here to Leave a Comment Below