Donasjoner

jeg er en kvinne som hjelper andre kvinner og menn ved å dele det jeg har av visdom og evner gjennom å stå i og leve ut min frekvens.

Energiutvekslingen overlater jeg til din integritet. Det er mellom deg og din egen forbindelse med Kraftkilden.

Jeg setter en minimumsverdi, slik at du får en retningslinje på hva mine tjenester er verdt. Du kan alltid gi mer, eller sende et påfyll i ettertid.

Det handler om frekvenser. Når du gir noe, så er din donasjon en utveksling for det du mottar i forhold til din situasjon. Normalt sett er det umiddelbart et beløp i hodet ditt som føles rett.

Alle donasjoner er for å heve din egen frekvens. Du donerer ikke for tjenestene jeg tilbyr, men du gir for det du sitter igjen med etterpå fordi du har brukt noe eller hatt glede av noe som jeg har utstrålt gjennom min egen forbindelse med Kilden.

Ingen refusjoner. Når du gir, så gir du. Du kan lese om mine betingelser her.

Om penger er en utfordring akkurat nå.  Du kan senere donere meg et påfyll via Vipps.

Det du gir er det du mottar

En donasjon er en måte å gi videre til det som er neste steg.

  • Det er en investering. Ved å gi, skaper du et rom hvor ren kjærlighet kan flyte gjennom.
  • Din donasjon er en kjærlighetshandling. Det handler om å investere i det du ønsker skal skje for deg selv og andre.
  • Din donasjon går videre til andre. Jeg støtter gode formål når donasjonene jeg mottar fra kvinner og menn gir et overskudd. Det går da til naturvennlige prosjekter og kvinner og menn som støtter frøplanting og permakultur, oppbygging av økosamfunn, opprydning i verdenshavene eller forhindrer avskoging i regnskogene.

Ofte stilte spørsmål

Hvorfor har du endret til å tilby dine tjenester på donasjonsbasis? Fordi naturen gir fritt av sin overflod. Og inntekt bør ikke være et hinder for å motta hjelp.

Hvordan tilbyr du dine tjenester nå? På samme måte som før, men jeg opererer ikke lenger som en bedrift eller med titler; tidligere var jeg healer eller terapeut som tok i mot klienter. Heretter er jeg kun å betrakte som en kvinne som hjelper andre kvinner og menn med det jeg har av tid, energi, visdom, evner og ressurser som er min eiendom.

Jeg liker det du står for! Hvordan kan jeg donere en gave til deg for å støtte initiativet ditt? Du kan vippse det du ønsker til Lone Haugland på 47416505.