Emosjonelle sykluser i human design

Nytt frekvensbilde fra meg i galleriet mitt, som jeg har kalt EMOSJONELLE SYKLUSER

Dette bildet så jeg for meg i mitt indre da jeg satt og tunet inn på alle sykluser som finnes i livet. Vi har årstidenes syklus, døgnets syklus, menstruasjonssyklus - og det finnes følelsesmessige sykluser (men faktisk er kun 50% av menneskeheten påvirket av dem). Lyskodene er skapt for å stole på den indre veiviseren og den emosjonelle intuisjonen.

I følge human design-systemet har jeg et definert solar plexus, altså er emosjonell intuisjon min autoritet.

Følelsene er min ledestjerne i livet, som jeg kan stole på at alltid viser meg det som er rett for meg - når jeg connecter med den indre veiviseren og lar den få goood tid til å å behandle det universet tilbyr meg å respondere på.


Emosjonell autoritet vil si at jeg som er en følelsesperson har det best når jeg kan få tid til å føle etter hva kroppens intelligens forteller meg:


➵ Jeg bør definitivt sove på ting! Mens ved store livsvalg kan jeg gå og føle inn alle de komplekse sidene over flere måneder.

➵ Jeg må huske på å ikke si spontant ja til noe eller legge planer tre uker i forveien - fordi jeg ikke vet hvordan jeg vil føle meg den dagen det skal foregå

➵ Og gi meg tid og rom til å føle inn beslutninger som skal tas. Det vil i praksis si at jeg blir mer klar og tydelig i meg selv når jeg klarer å vente gjennom den begeistrete og umiddelbare «juhu»-følelsen har lagt seg før jeg bestemmer meg for noe.

➵ Det betyr også at det for meg er best å vente til den indre kritikeren som finnes i bunnen av den emosjonelle bølgedalen har fått luftet sine negative forventninger og blitt sett i sine behov.

➵ Dagshumøret kan påvirke oss. På en god dag kan vi ta på oss alle utfordringer. Men den emosjonelle syklusen svinger hurtig over til den andre siden, og det kan føles som et ork å stå opp den neste dagen.

➵ For deg med emosjonell autoritet handler det om å finne nøytral grunn. Hvor følelsene har fått løpe avsted med deg, for deretter å bremse opp og kjenne dypt etter hva intuisjonen sier.

꧁꧂

Alt dette er en ganske annerledes måte å leve på enn hvordan de fleste av oss har blitt oppdratt. For i vårt samfunn er det effektivitet, raske beslutninger og hurtig respons på e-poster som er forventningen.

For oss med emosjonell autoritet funker ikke det så bra. Det er ikke gjennom hurtighet vi får tilgang på vår dype visdom. Det er ved å bevege seg sakte, stille og rolig. Og ved å lytte til den deilige glad-følelsen som sitrer gjennom hele kroppen. Først der er jeg klar til å ta et valg som jeg kan stå inne for.

꧁꧂

♡ Vil du lære mer om human design, og finne ut av ditt eget design, så gir jeg 1:1-lesninger for nybegynnere videregående, barn og par.

♡ Frekvensbildene mine finner du i galleriet mitt , hvor du kan se bilder jeg har laget til andre kvinner og eventuelt bestille ett til deg selv som støtte i dine prosesser

Lone

Human design, veiledning og kjærlighetsfrekvenser 💛

Click Here to Leave a Comment Below