En kosedag ute - Sjelsliv

En kosedag ute

Vi trengte oss en kosedag! Alvefrøet og jeg benyttet den siste soldagen før høstregnet setter inn for fullt i år til å dra på skogstur. Glem barnehage og Sjelsliv, vi ville ut for å klemme trær og brenne bål, ha ostesmørbrød og kakao, og toppen av kransekaka: varm banan med sjokolade til dessert.

Speideregenskapene mine kom til nytte, så bål blei det til slutt. Vi lette etter naturskatter og så om vi kunne finne spor etter alvene. Merket oss de nydelige fargene på bladene, det så ut som om hele skogen sto i brann! Vi laget en steinsirkel som vi pyntet med blader, kongler og rognebær. Fant store lønneblader som vi kunne bruke som vinger til å fly med. Livet med en treåring, altså - det er aldri kjedelig 🙂

Jeg kommer bestandig mer tilstede i meg selv ute i naturen, det føles som om tida går saktere (kanskje gjør den også det?). Med tid til å gå tilstedeværende og sakte, og se på alt det spennende som finnes. Som igjen betyr en ustresset mamma i godt humør og med masse tålmodighet. Ute flyter alt så mye bedre. Alle livets utfordringer virker som bagateller. Hvorfor bekymre seg?

Også får vi friskluftsjokk og sover godt når kvelden kommer. Frøkna mi kommer neppe til å glemme denne dagen med det første... Hva pleier du å gjøre med barna dine når dere er ute?

Og du, bli med i den nyopprettede Facebook-gruppen min som heter Sensitiv mamma, hvis du har lyst til å leke mere med oss og andre sensitive mammaer!

Sensitiv mamma


For deg som vil lære deg å holde "mamma-koppen" din full, slik at du kan øse kjærlighet over barna dine.


Les mer
Lone

Healing, livsveiledning, meditasjon og selvutfoldelse gjennom sjelskontakt.

Click Here to Leave a Comment Below