Energiorakel

I helga fikk jeg tilsendt en video fra en kjær venn, hvor Caroline Myss snakket om “The Consciousness Code”. Jeg får mange tips om videoer, blogger og innlegg som jeg dessverre ikke rekker å lese eller se, men jeg ble veiledet til å se denne. Caroline snakker om hva bevissthetskoden er, og jeg skal forsøke å skrive det om med mine egne ord.

Når vi blir klar over noe som bør endres i livene våre - for eksempel å gå ned vekt for å få bedre helse - er det en bevissthetskode som oppstår i oss for å endre tankemønstrene våre, våre daglige aktiviteter, arbeide med traumene våre og jobbe med hvordan vi ser på mat/kropp. Denne bevisstheten som kommer til overflaten er der for å vise oss hva som må endres i livene våre. Dette blir nå en "bevissthetskode" som AKTIVERER en forandring og føder et nytt paradigme som vi kan eksistere i.

Denne koden forsvinner ikke, og til tider føles det som om det "gnager" på oss fordi den vil komme hodet i forkjøpet til endringen har inntruffet eller vi ser på den; bevisst. Hun fortsatte med å si at det er akkurat det som skjer på jorden for øyeblikket, med raseopprør og oppvåkningen av den menneskelige bevissthet. Rasisme, urettferdighet og måten verden har blitt drevet på er ikke nye nyheter. Men så har nylige omstendigheter presset dette opp til overflaten, og nå må vi som en samlet enhet se på det og gjøre de nødvendige justeringene. Bevissthetskoden er aktivert for at de nødvendige endringene nå skal finne sted, og den vil ikke forlate oss før endringene har skjedd. Dette er den store oppvåkningen på ALLE områder av menneskehetens bevissthet.

Jeg har snakket mye om dette bevissthetsskiftet og hva som skjer på Moder Jord akkurat nå, og jeg vil gå litt nærmere inn på det. Vi har vært her på Gaia i 126.000 år, i inkarnasjonens karmiske hjul. Før vi kom ned til Jorden visste vi at vi måtte oppleve visse ting for å heve vår bevissthet og utvikle sjelen gjennom læringer. Så vi bestemte oss for å inkarnere som mange forskjellige ting: trær, stein, dyr, forskjellige raser, kjønn, kulturelle og økonomiske klasser, i forskjellige deler av verden osv.

Bli med meg mens jeg går litt dypere. Vi vet at det er i denne levetiden vi får anledning til å smelte sammen med og bli ett med vårt høyere selv og ALLE de bevissthetesaspekter vi noen gang har vært - for å vil hjelpe i Jordas oppstigning, og vår egen oppstigning.

Så mens jeg mediterte på dette budskapet i helga fikk jeg en åpenbaring! Den kollapsen som vi ser i omgivelsene er nedbrytningen av alt vi har måttet tåle over mange livsløp for å nå toppnivået i oppstigningen, bevisstheten. Det som foregår "der ute" er sammenbruddet av alt vi har måttet gjennomleve, alle erfaringer som behøvdes for å snu det jordiske nettet til fra 3D-bevissthet til en høyere 5D-bevissthet. Gir det mening?

Jeg arbeider blant annet som regresjonsterapeut med Beyond Quantum Healing, og der kommer det ofte gjennom tidligere liv som klientene mine trenger å erfare på nytt for å løse opp i og forstå knuter som finnes i dette livet: Vi har blitt undertrykt, men i noen liv har vi også vært undertrykkeren. Vi har vært rike, og i noen liv var vi fattige. Vi har blitt drept, men i noen liv var vi morderen. Det som raser sammen nå er dualiteten, tosidigheten i oss. I dette livet har vi kommet ned på jorda med ALLE disse bevissthetskodene i oss, for å gjøre det arbeidet som hver og en av oss nå må gjøre for å bryte ned dette lavtvibrerende 3D-nettet, en gang for alle.

Kan du forestille deg hvilken rolle du er her for å spille, hvis HVER eneste levetid har forberedt sjelen din på dette livet?

Kan du forstå "bevissthetskoden" som nå oppstår i deg for å bryte ned programmering som ble lagt til Moder Gaia for å holde innbyggerne i "masse-koma" i 126.000 år?

Kan du fatte rekkevidden av alt det arbeidet du har gjort i mange forskjellige kropper, raser, kjønn, steder og ting, fordi alle de opplevelsene er grunnen til at du er her nå, og at verden trenger deg?

HVEM skal du være nå i denne tiden i skaperverket?

Du er utrolig mektig. 

Du er et eldgammelt lysvesen som har sagt ja til å ta på deg visse koder som skal aktiveres i ditt menneskelige fartøy som vil aktivere de forandringene som behøves for Moder Jord, på den NØYAKTE tidslinjen når hun er klar til å legemliggjøre disse kodene.

Den tiden er nå. Alle dine tidligere liv har ført deg hit.

Så, nå som vi vet hvorfor og hvem vi er - hva blir det neste?

Forandringen har nå begynt, for vi våkner nå opp til denne urkraften som finnes i oss alle. Hvis du er her i denne levetiden, så har du en stor rolle du skal spille. Disse kodene kan du ikke overse lenger - fordi du føler dem som fysiske oppstigningssymptomer - og nå begynner du å se at virkelighetene/tidslinjene dine skiftes og endres hurtig. Mange ting skjer med kroppen på dette tidspunktet på grunn av denne akselerasjonen.

Som lysarbeider føler du skiftet i bevissthet, og ikke minst det som skjer på denne planeten, nå som det tette og tunge 3D-paradigmet rives, faller sammen, blir demontert. Dette skjer for å bringe inn et veikart til en høyere bevissthet. Sammen, som et kollektiv, aktiverer vi unike koder som hver og en må "plante" ned i det jordiske nettet som forbinder oss på kryss og tvers; og det er dette vi driver på med i øyeblikket. I det kollektive skjer dette gjennom ryggraden i kroppen. Jeg har selv opplevd mange forandringer i kroppen min og hos klientene mine, og jeg blir guidet til å snakke og dele om enkelte av disse oppjusteringene på Sjelsliv.


RYGGRADEN

Dette er motorveien for informasjon i kroppene våre. Akkurat nå laster ryggsøylen ned koder fra høyere dimensjoner. Ikke bare fra din høyere bevissthet, men fra et utall forskjellige stjerneraser som jobber med deg og det som du er her for å gjøre. For eksempel, i dette livet er jeg mennesket Lone, og forbinder meg med mine medfødte og eldgamle røtter som healer og formidler. Jeg har hatt mange tidligere liv med dette temaet, slik at jeg kunne perfeksjonere mine spesielle koder. Alle de liv jeg har levd for å gjøre meg til den helbrederen og læreren som min sjel dypest sett ER, kommer nå tilbake til meg gjennom ryggsøylen min. Ryggmargen sprer denne informasjonen til chakraene i kroppen min, mine organer, mitt blod, mitt DNA og mine celler. Når denne informasjonen sprer seg i alle områder av kroppen min, vekker den gamle celleminner.

Det er dette som skjer med ALLE. Så kroppen din kommer til å merke enda mer til disse enorme aktiveringene i tiden fremover. Dette er dyp og tung materie, fordi alt det som denne bevissthetsstrømmen bringer inn i kroppen din gjennom ryggsøylen, skyver også tyngden din opp og ut til overflaten. Ja, det kan hende du opplever "Sjelens mørke natt" når dette skjer; eller du merker utmattelse, sykdom og uvelhet mens du renser. Ryggsmerter/stivhet, en følelse av vibrasjoner i alle deler av kroppen for å nevne noen. Dramatiske endringer i relasjonene dine, i oppførselen din, i hvordan du beveger deg i denne verdenen. Alkymisenteret ditt vender tilbake, som er ditt halschakra, da de livene hvor dette ble stengt av nå blir renset og forløst. Og i løpet av denne levetiden kan endelig stemmen din bli hørt.

HJERNEN

Jeg har tidligere blogget om hvordan kjemien i hjernen blir omdannet for å håndtere flere lyskoder og frekvenser. Disse kodene endrer molekylstrukturen i det du en gang kjente som din fysiske virkelighet, og dette medfører en rekke nye symptomer og væremåter i de neste årene.

Du kan begynne å føle deg svimmel og utafor, spesielt mellom 02.00 og 05.00 om natta. Du forstår kanskje hvorfor intensiteten er på dette tidspunktet, og hvorfor du opplever søvnløshet. Det er om natta de fleste av oss får dype oppgraderinger som normalt ville slå oss av føttene hvis vi skulle motta dem i løpet av vår våkne tid - det er for kraftig for mange av oss å håndtere. Misforstå meg rett, du kan absolutt kjenne sterke blaff av dette i løpet av dagen også!

Dette påvirker synet vårt når vi skal trå mer inn i det jeg kaller "ultravisjon"; altså å se gjennom energi, dimensjoner, bruke telepati, oppleve kjapp intuisjon, at vi skaper og manifesterer i løpet av sekunder... dette er tegn på at hjernen blir oppgradert til å fungere i høyere tidslinjer.

KROPPEN

forandrer seg og oppjusteres, basert på de frekvenskodene du tar ned. Dette kan få deg til å se høyere, slankere eller bredere ut, ansiktet ditt kan begynne å forandre seg, øynene dine kan endre seg når de avgir lyskoder. Alle organene dine jobber for å skape den nye virkeligheten i det fysiske fartøyet ditt, så det skjer mye. Det kan hende du kjenner intens smerte eller stivhet i områder av kroppen der du mottar mest lys. Kanskje i føttene, magen, hjertet eller på toppen av hodet.

Det jeg selv syns er nyttig, er å snakke med cellene og organene mine for å la energiene bevege seg lettere. Hvis jeg merker intensitet i en del av kroppen min ber jeg om å bli vist hvor og hvorfor den blokkeres, eller hva det er som har blir ført opp til overflaten for at jeg skal se på det. Noen av dere kan oppleve blokkeringer eller mye energi som beveger seg i halschakra akkurat nå. Du kan bli guidet til å uttale deg om urettferdighet mot dine brødre og søstre. Dette kan føre til dyp frykt, bekymring eller angst, fordi du i et tidligere livet hadde blitt drept, tiltalt eller utstøtt av samfunnet ditt. Uansett bakgrunn, nå er det på tide å jobbe med det fordi stemmen din er nødvendig nå.

Jeg observerer også i det spirituelle samfunnet en del skygger som viser hvordan folk tenker og føler på dette tidspunktet. Mange trodde visst at denne oppstignings-greia kom til å være enkelt, eller at stjernefolket skulle fikse alt på magisk vis for oss. Og at alt de trengte å gjøre selv var å tenke seg frem til en høyere bevissthet gjennom loven om tiltrekning, men det er så mye mer enn det. 

Du kom hit for å gjøre jobben for å støtte jorda og menneskeheten i dette bevissthetsskiftet. Enten du er lærer, terapeut, ingeniør, pensjonist eller en forelder - du kom hit for å infiltrere et utdatert system ved å ta tilbake og laste ned din unike kode eller sjelsgave til denne planeten. Dette gjør vi for eksempel ved å møtes i meditasjonsgrupper, gjennom energioverføringer, healing, skyggearbeid, traumeforløsning, indre barn-arbeid... Og ved å huske hvem vi ER.

Det er fint og flott å fokusere på kjærlighet og lys, men det holder ikke i lengden - ekte og dypt energiarbeid må til for å demontere disse eldgamle mønstrene. Dette er IKKE livet for å være passiv, lat og avventende. Vi har hatt for MANGE liv i dovenhet til å være unnvikende i dette livet. Nå er det på tide å innse at vi alle har blitt undertrykt gjennom urettferdig programmering om separatisme og klasseskiller. ALLE er med på å demontere 3D-systemene, og akkurat nå er det viktig å forstå at vi demonterer rasisme. Neste gang blir det helsevesenet og deretter læringsinstitusjoner, finansinstitusjoner, hvordan vi bor og samhandler med hverandre og så videre.

Vi skaper historie her! 
Hva er din del i dette fellesskapet?

Jeg ønsker deg uendelig mye kjærlighet og mot, kjære Stjernefrø.
Husk hvem du er og hvorfor du kom hit hit på Moder Jord.
Jeg elsker deg <3

Lone

Healing, livsveiledning, regresjonshypnose og selvutfoldelse gjennom sjelskontakt.

Click Here to Leave a Comment Below