Energisenterne og chakra i human design

Human design går noen skritt videre fra yogafilosofiens 7 chakraer. Den menneskelige evolusjonen og oppdagelsen av planeten Uranus i 1781 har utviklet oss til å leve som vesener med 9 energisentere.

Det er gjennom disse energisenterne du tar i mot, behandler og transformerer ulike auraer, inntrykk og energier - sender det ut igjen til verden... og ALT er jo energi!

Når du ser på bodygraph'en (kartet ditt) legger du merke til at i de ulike firkantene og trekantene som bestemmer energisentrene dine er noen farget inn, mens andre er helt hvite.

Er de farget inn sier vi at de er definerte, dvs at du har konstant, bestemt eller en pålitelig tilgang til denne energien og har den tilgjengelig.

På motsatt side refererer vi til de hvite som å være udefinert, eller åpne. Det betyr at du ikke alltid vil ha tilgang til å trekke energi fra dette senteret, og at du er mer åpen for energetisk påvirkning utenfra.

La oss ta et eksempel!

F.eks om solar plexus-senteret er hvitt kan det oppleves som at du er emosjonelt empatisk og sensitiv ovenfor andre menneskers følelser. Er det farget inn vil du ha en konstant bølge av følelser som svinger opp og ned som du er her for å transformere og foredle.

Ikke la hodet få bestemme

I tusenvis av år har tankesinnet fått en strategisk rolle i beslutningsprosessen og for å styre livet. Men for en moderne person skal hodet helst være en ydmyk tjener for visdommens kilde og inspirasjon.

Hodet skal absolutt ikke få diktere din skjebne! Det er kroppens intelligente liv som nå får lov til å ta styringen.

Hodesenteret


Evolusjonen har gjort at menneskene nå kan overgi seg til sin indre autoritet, som på sin side er overgitt til den hellige geometrien i Universet.

Hodet har ikke helt fått med seg denne endringen, så det vil prøve å kjøre alle de gamle programmene fra oppveksten, fra forfedrene, fra arven din... og da havner vi i ikke-jeg (not self), og gjentar alt vi egentlig vil ut av.

Det er her ditt human design kan hjelpe deg med å bryte ut av mønstrene, slik at du kan leve ut i fra din sanne natur og ta gode livsvalg 🙏


Det er gjennom disse energisenterne du tar i mot, behandler og transformerer ulike auraer, inntrykk og energier - sender det ut igjen til verden... og ALT er jo energi!

Og det er i de åpne energisenterne du finner din visdom. Men først de er tilstrekkelig omlært og arbeidet med slik at du kan bruke energien til ditt beste i stedet for å la omgivelsene få påvirke deg.

Hvilke energisentere har du definert eller åpne i din bodygraph? Vet du hvordan du kan jobbe med de?

Bestill en lesning med meg

Jeg gir grunnleggende HD-lesninger, hvor vi går inn på din energitype, strategi og autoritet. I en fordypende lesning ser vi på dine aktive kanaler, porter, din profil, bosted og PHS. Jeg tilbyr også analyse av barn og kjærlighetsrelasjoner samt pakkeløsninger for deg som trenger ekstra støtte i din HD-prosess.

Lone

Human design, veiledning og kjærlighetsfrekvenser 💛

Click Here to Leave a Comment Below