Frekvensbilder

Frekvensbilder skapes gjennom meg mens jeg sitter i en energi som jeg gir et digitalt uttrykk. Penselen går av seg selv mens jeg holder på. Ofte dukker det opp lyskoder (de snirklete symbolene) som kan være med på å støtte og aktivere den frekvensen jeg formidler gjennom bildet.

Det beste utbyttet får du om du ser på, omgir deg med og tar inn frekvensbildet så ofte du har anledning til det. Dette er for å integrere frekvensen dypt i ditt energifelt.

Noen bruker bildet som bakgrunnsbilde på mobilen eller som skjermsparer på PC/nettbrett. Henger det på kontoret eller i soverommet. Andre vil ha det som pynt på stueveggen sin. Ditt valg, du er fri og det er uendelige muligheter.

Vi kan ta en kort telefonsamtale, eller du kan skrive noen ord til meg på e-post om hva du vil ha ut av bildet. Kanskje er det en egenskap, energi eller et område i livet du fokuserer på for tiden, noe du vil styrke i deg selv eller manifestere?

Du kan også be om at jeg lager et intuitivt frekvensbilde til deg, dvs at jeg får frie tøyler til å ta inn den frekvensen som er til ditt høyeste og beste.

Det ferdige bildet får du tilsendt på e-post som digital fil (PNG og JPG). Om du forelsker deg i frekvensen eller lyskodene i et bilde som allerede er her i galleriet mitt kan du bestille det og få det tilsendt som fil på e-post.

Du kan selv velge hvordan du vil gjøre det med print. Jeg kan være behjelpelig med å få trykket opp på fotopapir og ramme det inn for deg, men da tilkommer det en sum for papir, trykking, ramme og porto o.l som avtales på forhånd.

Du finner pris og bestillingsinfo under galleriet.
GALLERI

Alle rettigheter reservert. Når du mottar et frekvensbilde av meg må du kreditere Sjelsliv (tagge meg) hvis du vil bruke det i sosiale medier. Jeg reserverer meg retten til å bruke bildet på hjemmesiden min og mine sosiale media-plattformer (Facebook, Instagram og YouTube).

Min tid samt mine kunstneriske og energetiske gaver gis på donasjonsbasis. Minimumsdonasjon for et frekvensbilde er 700,- men følg hjertet ditt om du kjenner at du vil gi meg mer når du mottar det ferdige bildet. Du kan alltid sende påfyll via Vipps.

Ta kontakt på e-post om du vil bestille: lone (a) sjelsliv.no eller du kan bestille en kort telefonsamtale for at vi sammen tuner inn på hva du ønsker å oppnå med ditt frekvensbilde i min bookingkalender Calendly.