Frekvensbilder

Frekvensbilder skapes gjennom meg mens jeg sitter i en energi som jeg gir et digitalt uttrykk.

Penselen går av seg selv mens jeg holder på. Det kommer lyskoder (de snirklete symbolene) som kan være med på å støtte og aktivere den frekvensen jeg formidler gjennom bildet.

Om du faller for et av bildene som finnes i galleriet mitt kan det bestilles (se nedover).

Hvordan bruker jeg frekvensbildet?


Det beste utbyttet får du om du ser på, omgir deg med og tar inn frekvensbildet så ofte du har anledning til det. Dette er for å integrere vibrasjonene dypt i ditt energifelt.

Noen bruker bildet som bakgrunnsbilde på mobilen eller som skjermsparer på PC/nettbrett. Henger det på kontoret eller i soverommet. Andre vil ha det som pynt på stueveggen sin.

Ditt valg, du er fri og det er uendelige muligheter.

Kan jeg bestille et personlig frekvensbilde av deg?

Ja, jeg tar i mot bestillinger.

Vi kan ta en kort telefonsamtale, eller du kan skrive noen ord til meg på e-post om hva du vil ha ut av bildet. Kanskje er det en egenskap, energi eller et område i livet du fokuserer på for tiden, noe du vil styrke i deg selv eller manifestere?

Du kan eventuelt be om at jeg lager et intuitivt frekvensbilde til deg, dvs at jeg får frie tøyler til å ta inn den frekvensen som er til ditt høyeste og beste.

Det ferdige bildet får du tilsendt på e-post som digitale filer (PDF, PNG og JPG). Om du forelsker deg i frekvensen eller lyskodene i et bilde som allerede er her i galleriet mitt kan du bestille det og få det tilsendt som fil på e-post som du kan få skrevet ut via en fotobutikk eller på nett.

Alle rettigheter reservert. Jeg forbeholder meg retten til å bruke utdrag av frekvensbildet på hjemmesiden min og mine sosiale media-plattformer (Facebook, Instagram og YouTube).

Min tid samt mine kunstneriske og energetiske gaver gis på donasjonsbasis. Minimumsdonasjon for et frekvensbilde er 1500,- men følg hjertet ditt om du kjenner at du vil gi meg mer når du mottar det ferdige frekvensbildet. Du kan alltid sende påfyll via Vipps når du får oppleve hva et slikt unikt bilde kan gjøre for deg.

Ta kontakt på e-post om du vil bestille: lone (a) sjelsliv.no eller du kan bestille en kort telefonsamtale for at vi sammen tuner inn på hva du ønsker å oppnå med ditt frekvensbilde i min bookingkalender Calendly.