Visste du at du kan helbrede ditt liv? - Sjelsliv

Visste du at du kan helbrede ditt liv?

Helbredelse ja, det er lettere sagt enn gjort, hehe 😉 Det blei en fullblåst influensa alllikevel, selv om jeg dedikerte meg til egenkjærlighet i mitt forrige blogginnlegg. Jeg tillot meg et avbrekk fra alt, dyrket fred og ro. Og jeg hadde godt av hvilen, kom dypere inn til opprinnelsen på sykdommen.

Jeg blir faktisk mykere i mitt vesen når jeg ikke presser meg selv til å holde ut, være tøff, kjempe på, bruke masse viljeskraft eller forsere egne grenser. Slik som mange gjør for å komme seg gjennom hverdagen – kanskje gjør du også det? Du er ikke aleine om det, i alle fall. Alt henger sammen, kropp og sinn og følelser og tanker. Og vi kan selv VELGE hva vi gir fokus.

Selvhjelps-guru Louise Hay skriver i sin bok «Du kan helbrede ditt liv» at du kan bruke et mantra som hjelper deg til å få større klarhet i din utfordring om du ofte blir syk. Tette bihuler kan for eksempel være irritasjon ovenfor en annen person. Eller ubearbeidede følelser. Hun anbefaler å bruke dette mantraet som skaper et nytt tankemønster:

Jeg gir mitt sinn lov til å slappe av og få fred. Klarhet og harmoni er i meg og omkring meg

Det å si et mantra gir meg en følelse av at jeg selv kan bidra til å styrke min helse – at jeg er min egen healer. Vi mennesker liker jo å være flinke, å få ting til, at vi lykkes, føle at vi har kontrollen. Så når det er enkle grep som kan gjøres for å få det bedre er jeg klar som et egg! Dette mantraet kan du skrive på en lapp som du henger et synlig sted; på badespeilet, kjøleskapsdøra, pc-skjermen…

Her er ei liste med over 300 symptomer på vanlige helseplager man kan slå opp på og finne ut hva den dypere årsaken til sykdommen er. NB! Denne listen bør ikke brukes i steden for å oppsøke lege når det er behov for det! Det som skal til for å hjelpe deg videre kan være så enkelt som å få innblikk i hva du selv kan ta tak i til å få det bedre. Ofte er løsningen forbløffende åpenbar, men vi legger ikke merke til det selv fordi vi stirrer oss blinde på oss selv. Meg selv inkludert, det skal jeg være ærlig på. Navlebeskuende er vel ordet.

Men du, prøv det da vel – neste gang du er syk, søk opp symptomet i lista og se om det er noe sannhet i det som foreslås som en dypereliggende årsak til sykdommen din. Kanskje kan du også helbrede ditt liv. Hvor stilig hadde ikke det vært?!

Gratis videokurs for å gi slipp

Er det ikke snart på tide å bli ferdig med det gamle du drar med deg?
Høysensitive trenger å fokusere på nåtiden for å ivareta energien sin. Kurset lærer deg å gi slipp med de fire elementene. Og to visualiseringer med dører for å skape en endring til det bedre. Meld deg på for å få tilgang til kurset <3

Jeg lover å ikke dele e-postadressen din med noen

Lone

Healing, livsveiledning, meditasjon og selvutfoldelse gjennom sjelskontakt.

Click Here to Leave a Comment Below