Human design-lesning

Jeg har studert human design siden 2018, og gir både grunnleggende og fordypende HD-lesninger. Du velger selv i avtaleboka mi hva du ønsker å fokusere på i timen vår. Etter sesjonen får du tilsendt videopptaket, ditt unike kart og link med ressurser til videre utforskning.

Introduksjon
(90 min)

For deg som er en nysgjerrig nybegynner. Jeg gir deg en grunnleggende lesning så du kan komme i gang med å forstå deg selv gjennom ditt design. Her går vi inn på din energitype, strategi og autoritet. Du får praktiske verktøy til å ta valg som er i henhold til din energiflyt.
Sesjonen foregår som videosamtale (med opptak)

Fordypning
(90 min)


For deg som har begynt å følge strategi og autoritet og er klar for å gå videre til neste lag av human design. Her handler det om hvordan du uttrykker ditt unike seg i verden. Vi ser på profil, åpne og definerte sentere, porter, kanaler, mat og fordøyelse, optimal omgivelse/bosted, inkarnasjonskors/livskall eller andre dimensjoner av HD som du vil tune inn på.
Sesjonen foregår som videosamtale (med opptak)

Human design-lesning for barn
(90 min)

Alle barn er unike i seg selv, helt til verden begynner å programmere dem gjennom deres åpne sentere og forteller dem at de må være noen andre. Men når du som forelder lærer deg å bruke ditt barns design kan du heller gi næring til deres unikhet og dem rom til å være seg selv - uten å underbevisst forsøke å få dem til å tilpasse seg til den de tror de burde være. Slike foreldre hjelper barna gjennom deres design å velge den minste motstands vei.
Sesjonen foregår som videosamtale (med opptak)
* Når du booker tid skriver du inn ditt barns fødselstidspunkt

Connection chart - parlesning
(90 min)

Human design-lesning for par-relasjoner. Her ser vi på deres kanaler, sentere, optimalt bosted, emosjonelle temaer og kommunikasjon. Jeg peker på hvor energien flyter best og evt utfordringer å være oppmerksom på. For å gjøre en parlesning må dere begge ha mottatt en personlig human design-lesning med meg i forveien, så vi stiller på et likere nivå av forståelse om human design når jeg gjennomgår kartene deres.
Sesjonen foregår som videosamtale (med opptak)
* Når du booker tid skriver du inn begges fødselsdetaljer i kommentarfeltetHør hva kvinner og menn
sier om min lesning

Katy austerslått

1/3 Mental projektor med ytre autoritet

Human design kan virke komplisert når man ser det for første gang, men når man har fått innblikk i det via Lone som kan faget - ja da våkner interessen for fullt og man ønsker å dypdykke i temaet! Det går ikke en dag uten at jeg oppdager noe nytt ved meg selv som både forklarer og forsvarer den jeg er.

Maria OG

4/6 Reflektor with lunar authority

I am a reflector and have always felt like an open book. My fluidity is a strength, but also a deep vulnerability because I am so sensitive to everything and everyone. Lone's reading helped me to connect with the lunar cycle and also be aware of the daily transits. This has helped me tremendously in navigating the world going forward.

SILJE JANSEN

5/1 Generator med sakral autoritet

Lone hjalp meg med å forstå mitt desing slik at jeg nå har blitt bedre til å sette grenser og bare si ja til ting og mennesker som lyser opp i min indre GPS (sakral senter). Det har vært lettere for meg å unngå utbrenthet og frustrasjon etter vår lesning. Lone forklarte alt så lettforståelig og praktisk for meg. Ikke alle de vanskelige ordene på engelsk som har holt meg unna dette før. Anbefales!

Margrete Lunde

2/4 Manifesterende generator med emosjonell autoritet

Lones lesning var så fin og tydelig, jeg skjønte nå mye mer om meg selv og hvorfor jeg ofte forandrer retning i livet. Har trodd det var noe feil med meg som ikke klarte å velge en jobb, men nå gir jeg meg selv lov til å få prøve noe nytt når det dukker opp for meg, uten å ha dårlig samvittighet for at det ikke alltid er noen rød tråd i det jeg driver på med. Tipset om å sove på ting var også veldig passende, for jeg har ofte hoppet først og tenkt etter, som har gitt meg hodebry... Takk!

marie therese endresen

1/3 Projektor med milt-autoritet

hele livet har jeg følt at jeg hang etter, at jeg var lat eller ikke god nok, og at folk ikke likte meg fordi jeg stiller for mange spørsmål, men Lone lærte meg at min energi er verdifull og at jeg ikke er for alle, at jeg har lov til å si nei, at jeg kan velge selv hva jeg vil være med på, vente på en invitasjon og at jeg trenger mer hvile enn alle de andre, at jeg er som en katt som er tilstede mer enn en hund som er litt overalt på en gang, dette var veldig nyttig for meg, tusen takk.

bjørn s

6/2 Manifestor med ego autoritet

Som styreleder har jeg til tider kjent at jeg ikke får den respekten jeg fortjener. Min stemme klinger høyt og tydelig, jeg har mange ord, men det er ikke alltid jeg føler jeg blir hørt slik jeg ønsker å bli forstått. Ofte oppsto misforståelser som jeg måtte rydde opp i, og jeg har fått motstand. Gjennom min human design lesning lot Lone meg skjønne at jeg bør informere andre hva jeg planlegger, for å unngå "krøll på linja". Jeg har prøvd det ut i møter etterpå og sett at det har en god effekt på de andre møtedeltakerne, det flyter bedre i kommunikasjonen vår.

Bestill en human design-lesning

via videochat med meg

1

Finn en ledig tid
  • Du finner min kalender her: Calendly
  • Skriv inn fødseldato, nøyaktig klokkeslett og fødested
  • Bekreftelse og møtelink får du tilsendt på e-post. Påminnelse 1 t før timen

2

Under HD-timen din
  • Kikker vi på grunnleggende elementer eller de fordypende lagene
  • Jeg veileder deg i hvordan du best kan bruke dette verktøyet for deg
  • Vi prøver ut noen ting underveis, slik at du får førstehåndserfaring

3

Etter timen
  • Jeg sender deg videoopptaket på mail
  • Last den ned til din PC, så kan du se den på nytt og få med deg alle detaljene fra timen vår
  • Du får tips om linker, bøker og ressurser av meg som du kan fordype deg i når du vil


Vil du lære å lese ditt human design-kart på egenhånd?
Dette er for deg som foretrekker selvstudium og eget tempo.

Start når du vil

Lær å lese ditt human design-kart