Human design-lesning


Lone er en 6/2 manifesterende generator med emosjonell autoritet. Har studert human design-verktøyet siden 2018. Hun holder direktesendte HD-kurs og underviser i human design-systemet over Zoom.

Grunnleggende
(75 min)

For deg som er en nysgjerrig nybegynner. Jeg gir deg en grunnleggende lesning så du kan komme i gang med å forstå deg selv gjennom ditt design. Her undervises du i din energitype, og hva som er din types strategi og autoritet. Du får praktiske verktøy til å ta valg som er i henhold til ditt kart.
Oppfølging via e-post.

Timen foregår som videosamtale (etter timen sendes filene med opptaket, din bodygraph og ressurser som du laster ned)

Fordypende
(75 min)

For deg som kjenner til din energitype, har lært å følge strategi og autoritet og er klar for å gå videre til neste lag av human design. I en fordypende HD-time undervises du om profil, åpne og definerte sentere, porter, kanaler, mat og fordøyelse, optimal omgivelse / bosted og inkarnasjonskors (livstema).
Oppfølging via e-post.

Timen foregår som videosamtale (etter timen sendes filene med opptaket, din bodygraph og ressurser som du laster ned)
Du må ha hatt en grunnleggende time med meg først, slik at jeg vet hva du kan om HD-systemet og kan gi deg best mulig fordypende undervisning.

Human design for barn
(75 min)

Jeg underviser deg i å lese ditt barns design. Alle barn er unike i seg selv, helt til verden begynner å programmere dem gjennom deres åpne sentere og forteller dem at de må være noen andre. Når du som forelder lærer deg å bruke ditt barns design kan du heller gi næring til deres unikhet og dem rom til å være seg selv - uten å underbevisst forsøke å få dem til å tilpasse seg til den de tror de burde være.
Oppfølging via e-post.

Timen foregår som videosamtale (etter timen sendes filene med opptaket, ditt barns bodygraph og ressurser som du laster ned)
*
Når du booker timen skriver du inn ditt barns fødselstidspunkt
Det anbefales at du har hatt en grunnleggende time med meg først så jeg vet hva du kan om HD fra før av og vi snakker "samme språk"


Pakkeløsning

Vil du lære deg human design-systemet med "fast følge" underveis? Min erfaring er at læringen skjer best når du jobber med meg på fast basis, og får tilgang til å kommunisere med meg mellom timene våre. Ønsker du en dypere forbindelse med meg over tid og mulighet for å kontakte meg på meldinger eller voice message som oppfølging? Invester i en...

Støttepakke

Denne muligheten er for deg som vet at du trenger mer tid for å lære noe nytt, at du blir sett og holdt for å gi en dypere integrering mellom timene våre.

Støttepakken inkluderer talemeldinger og/eller tekstmelding med meg via Telegram mellom timene våre. Dette er 90 minutters-møter i stedet for 60 min. Slik følger vi din fremgang fortløpende mens du lærer deg HD-systemet. Det blir enkle oppgaver med utfyllende tilbakemelding.

Investeringsmuligheter:

3 timer - kr 6.000
6 timer - kr 11.000

Velg mellom 3 eller 6 timer á 90 minutter.

Støttepakken inkluderer oppfølging via talemeldinger og/eller tekstmelding med meg via appen Telegram mellom timer våre. Du har anledning til å sende talemelding eller tekste meg når som helst i denne perioden, og jeg svarer deg innen 24 timer.

Her tar jeg i bruk hele verktøyskrinet mitt for å støtte deg mens du lærer deg å forstå og bruke ditt unike human design.


NB. Alle timene MÅ brukes innen 90 dager (3 timer) eller 180 dager (6 timer). Etter dette tidsrommet bortfaller de resterende timene og det forhåndsbetalte beløpet beholdes av meg.Hør hva kvinner og menn
sier om min HD-undervisning

Katy austerslått

1/3 Mental projektor med ytre autoritet

Human design kan virke komplisert når man ser det for første gang, men når man har fått innblikk i det via Lone som kan faget sitt - ja da våkner interessen for fullt og man ønsker å dypdykke i temaet! Det går ikke en dag uten at jeg oppdager noe nytt ved meg selv som både forklarer og forsvarer den jeg er.

SILJE JANSEN

5/1 Generator med sakral autoritet


Lone lærte meg å forstå mitt eget design slik at jeg nå har blitt bedre til å sette grenser og bare si ja til ting og mennesker som lyser opp i min indre GPS (sakral senter). Det har vært lettere for meg å unngå utbrenthet og frustrasjon etter vår lesning. Lone forklarte alt så lettforståelig og praktisk for meg. Ikke alle de vanskelige ordene på engelsk som har holt meg unna verktøyet før.

marie terese

1/3 Projektor med milt-autoritet

hele livet har jeg følt at jeg hang etter, at jeg var lat eller ikke god nok, og at folk ikke likte meg fordi jeg stiller for mange spørsmål, men Lone lærte meg at min energi er verdifull og at jeg ikke er for alle, at jeg har lov til å si nei, at jeg kan velge selv hva jeg vil være med på, vente på en invitasjon og at jeg trenger mer hvile enn alle de andre, at jeg er som en katt som er tilstede mer enn en hund som er litt overalt på en gang, dette var veldig nyttig for meg å lære, tusen takk.

Margrete Lunde

2/4 Manifesterende generator med emosjonell autoritet

Lone sin undervisning var så fin og tydelig, jeg skjønte nå mye mer om meg selv og hvorfor jeg ofte forandrer retning i livet. Har trodd det var noe feil med meg som ikke klarte å velge en jobb, men nå gir jeg meg selv lov til å få prøve noe nytt når det dukker opp for meg, uten å ha dårlig samvittighet for at det ikke alltid er noen rød tråd i det jeg driver på med. Det jeg lærte om å sove på ting var også veldig passende, for jeg har ofte hoppet først og tenkt etter, som har gitt meg hodebry... Takk!

Maria OG

4/6 Reflektor with lunar authority

I am a reflector and have always felt like an open book. My fluidity is a strength, but also a deep vulnerability because I am so sensitive to everything and everyone. Lone's teaching helped me to connect with the lunar cycle and also be aware of the daily transits. This has helped me tremendously in navigating the world going forward.

bjørn s

6/2 Manifestor med ego autoritet

Som styreleder har jeg opplevd at jeg ikke får den respekten jeg fortjener. Min stemme klinger høyt og tydelig, jeg har mange ord, men det er ikke alltid jeg blir hørt slik jeg ønsker å bli forstått. Ofte oppsto misforståelser som måtte ryddes opp i, og jeg har møtt motstand. I mine human design-timer lot Lone meg vite at jeg bør informere andre hva jeg planlegger, for å unngå "krøll på linjen". Jeg har prøvd det ut både privat og i møter etterpå og sett at det har en god effekt på de andre møtedeltakerne, ved at det flyter bedre i kommunikasjonen vår.

Bestill en human design-time

via videochat med meg

1

Finn en ledig tid
  • Du finner min kalender her: Calendly
  • Skriv inn fødseldato, nøyaktig klokkeslett og fødested
  • Bekreftelse og møtelink får du tilsendt på e-post. Påminnelse 1 t før timen

2

Under HD-timen din
  • Kikker vi på grunnleggende elementer eller de fordypende lagene
  • Jeg lærer deg hvordan du best kan bruke human design-verktøyet for deg
  • Vi prøver ut ting underveis, slik at du får førstehåndserfaring mens du lærer

3

Etter timen
  • Sender jeg deg videoopptaket på mail
  • Du laster den ned til din PC, så kan du se den på nytt og få med deg alle detaljene fra timen vår
  • Sender jeg deg tips om linker, bøker og ressurser av meg som du kan fordype deg i når du vil. Oppfølging på e-post


Vil du lære å lese ditt human design-kart på egenhånd?
Dette er for deg som foretrekker selvstudium og eget tempo.

Start når du vil

Lær å lese ditt human design-kart