Universet vil at du skal få alt du ønsker deg

Det vil også få deg dit 

ved at du er den mest hele, glade og sentrerte deg


Når du gjør det på den måten

vil det skje mye raskere

enn hvis du prøver å komme dit

ved å være en annen enn deg selv


Human design er et nydelig verktøy, 

basert på eldgammel visdom og moderne vitenskap

Et energetisk kart, som viser deg en lettere retning


Slik at du kan flyte med livets energi, 

i stedet for å møte det med motstand

Human design er et praktisk system,

men også et unikt veikart om deg

Strategi

Hvordan du best svarer på livets muligheter og utfordringer

Din autoritet

Hvordan du bruker energien din best og manøvrerer enklest mulig

Ta gode valg

Hvordan du tar de beste beslutningene for deg, basert på din autoritet

Søvn, bolig og mat

Hvordan du sover godt, bor best og på hvilken måte du fordøyer mat

Hvem er jeg?

Jeg er Lone, og jeg ble kjent med human design i 2018. Da åpnet livet seg for meg.

6/2 manifesting generator, emotional authority. Din strategi er å vente med å respondere.

"Øøøøh, ja-ha, ok - men hva skal jeg bruke dét til?"

Det var min reaksjon første gang jeg hørte om human design fra ei venninne - vi var på juleavslutning i barnehagen. Ikke rett tid og sted for å gå inn i det akkurat da, og jeg syntes det så ganske crazy og komplisert ut. Men frøet var plantet, og fikk lov til å modnes.

Spol framover; til et halvt år senere. Jeg var frustrert, sto fast i gründer-livet. Så responderte jeg, og bestilte en human design-lesning av en bekjent i Amsterdam. Hun forklarte meg om min profil, type, strategi og autoritet, og inviterte meg til å teste det ut for å se hvordan det traff meg. Jeg prøvde så smått, og oppdaget raskt hvilken positiv effekt det hadde.

Siden den gang har jeg lest mye, prøvd ut enda mer av human design i mitt eget liv - og brukt det på venner og familie. Særlig stor nytte har jeg funnet i dette verktøyet for å støtte min lille datter, som har et relativt sjeldent design. Nå veileder jeg andre i å bruke "sjelens veikart".

Hvordan finne ditt human design?

01


Du trenger din fødselsdato, det nøyaktige klokkeslettet og stedet (eller nærmeste storby)

02


Trykk på denne linken for å finne ditt human design, det er helt gratis: My bodygraph

03


I din bodygraph finner du ut av hva som er din profile, type, strategy og authority

04


Klikk deg rundt på siden for å få enkle forklaringer i pop-up boksene på hva det betyr

Ikke bli overveldet!

Det kan være ganske mye nytt å sette seg inn i når du først begynner å kikke på ditt human design. Du trenger ikke å gå inn i alle detaljene med en gang.


Som en myk start anbefaler jeg å kun se på de fire viktigste tingene først - profil, type, strategi og autoritet. Bli kjent med og prøv ut din strategi og autoritet i hverdagen.
Her er En kort innføring 

i human design-typene

Hvis du vil trives med livet ditt er det å bli kjent med din type noe av det viktigste du kan gjøre for deg selv. Det meste som er skrevet om human design er på engelsk, men jeg har forsøkt å skrive så mye som mulig for deg på norsk så det er enkelt å ta til seg informasjonen.

 • Forklarer hvilken manifesterings-stil som fungerer best for deg
 • Viser hvilken energetisk sammensetning og aura du har
 • Avslører den beste måten for deg å samhandle med andre på
 • Forteller hvordan du kan bruke energien din best mulig
 • Veileder deg i hvordan du kan forstå din energibruk
 • Viser deg hvordan du kan oppdage når du ikke handler ut i fra ditt design, og er i ditt not-self

De 5 typene:

Generator

Du er en flittig arbeidsmaur, med mye energi som holder seg konstant over tid. Det er meningen at du skal finne ut av hva du liker, og gjøre kun det du elsker! Av alle typene er det du som virkelig kan mestre livet. Du får som regel til det du vil, om du er tålmodig nok. Når du venter til de rette mulighetene byr seg, kan du ha et svært tilfredsstillende liv. Det er du som bygger verden og holder den i gang med din iboende drivkraft og utholdenhet. Du har en sterk og klar magefølelse.

Manifesting generator

En blanding av generator og manifestor. Du er som en kraftstasjon, som alltid leiter etter den raskeste veien fra A til B. Multitasking er fornavnet ditt, rutiner er drepen og du har mange interesseområder. Jeg pleier å si at jeg er multi-engasjert! Du er skapt for å gjøre mange ting på en gang, er uhyre nysgjerrig og trives med å være aktiv. Men din suksess kommer ikke fra å igangsette prosjekter - akkurat som en generator må du vente til de rette mulighetene byr seg før du handler, ellers misbruker du energien din.

Dette er min type, se på bildet ->

Manifestor

Du er her for å sette i gang ting, for å endre menneskeheten og på verden omkring oss. Du bærer med deg den kreative gnisten i alt du sier og gjør. Stemmen din er betydningsfull; du påvirker folk, og ser hva som behøves her i verden for å skape endring og framdrift. For deg er det viktig å være tydelig på dine verdier, hva du vil og hvorfor, fordi du er en kraftfull influencer. Du kan være god på å starte prosjekter, men kanskje ikke like dyktig på å stå løpet ut.

Projector

 Du er her for å lese, guide og dirigere energien til generatorene. Projectors kan bare forstå seg selv gjennom å forstå andre mennesker. Du har en naturlig evne til å studere, organisere og forstå hvordan systemer fungerer. Relasjoner er nøkkelordet for dem, du er her for andre og observerer alt og alle omkring deg. Ditt nettverk er essensielt for deg, du må ha mennesker du kan stole på i livet ditt. Du har ikke like mye energi som de tre foregående typene, og behøver mer hvile enn andre for å bearbeide alle inntrykk som vi bombarderes med daglig.

Reflector

Dette er en sjelden type. Du har ikke noen energimotor i deg selv, men får impulser fra omgivelsene. Du tar inn alt og alle. Alle dine sentre er helt åpne. Reflectorer er fokusert på helheten og er bare interessert i OSS, ikke seg selv eller deg. Reflectorer speiler bevisstheten i en gruppe, i miljøet omkring seg, uansett hvor de er. Dyktige veiledere. De er som et gedigent speil.

Lær om de forskjellige sentrene

Human design handler mye om avlæring og deprogrammering.
 
Hvor har du blitt påvirket av samfunnet, familie og venner?


Hvordan du kan lære deg å heller lytte til deg selv,
og følge din egen energiflyt

Alle energier tar vi inn
gjennom de 9 sentrene som finnes i oss.

Sentrene er hemmeligheten for å forstå din HD-chart.
De er som byggesteiner.
 
De viser deg hvor du er unik og sensitiv (åpne sentere),
og hvilke energier du sender ut i verden (definerte sentere)

Prøv dette nå:

Finn frem kartet ditt og se på alle sentrene (firkanter og triangler) som er farget inn.

Dette er dine definerte sentre. Fargen i seg selv har ingen betydning, men at de er farget er superviktig. Så kan du gå tilbake til den bloggen jeg nevnte over for å lese om de definerte sentrene du har

 • De definerte sentrene er det som er konstant i livet ditt. De er alltid "slått på", slik at du bestandig har tilgang til de spesielle superkreftene i det senteret.
 • Alle de hvite (åpne) sentrene i profilen din blir bare "aktivert" når du omgås andre, slik at du ikke kan belage deg på denne energien. Det er på disse områdene at du som regel plukker opp andres påvirkning og programmeringer.
 • Som regel kan vi si at desto flere sentre som er farget inn, desto mer "satt" vil din identitet være. Og motsatt, desto flere sentre som er hvite og åpne, desto mer flytende vil din identitet være. Det finnes ikke noe som er bra eller dårlig her, vi trenger begge deler.

bli kjent med din Strategi

Dette med strategi syns jeg var krevende da jeg startet med å bruke dette verktøyet, men samtidig er det dette som har gitt meg mest igjen for innsatsen. Hver type har sin ulike strategi. Strategien din handler om hvordan du møter livet på en måte som bringer flyt i stedet for friksjon.

For meg føltes min strategi som en motsetning i starten, helt omvendt av å gjøre det jeg var vant til/oppdratt med - og jeg kjente på mye sinne og motstand som kom opp.

Det er ingen som lærer oss at vår strategi kan være helt ulik den våre foreldre hadde. Vi lever i en kultur som forteller oss at alle er (eller bør være) på samme måte: "hvis du vil ha noe så må du jobbe hardt for å oppnå målet". Men det som er ironisk er at i følge human design er ca 90% av oss skrudd sammen helt annerledes enn det, og skal overhodet ikke jobbe hardt for å nå målene sine.

Viktig å huske på!

Strategien din virker kun om du kombinerer den med autoriteten din - som du kan lese om lenger ned på denne siden

Å RESPONDEREStrategi for en generator og manifesterende generator

Vent. Vær tålmodig. Du trenger ikke å presse på eller å sette i gang noe - det fungerer ikke! Auraen din er skapt for å tiltrekke seg muligheter og mennesker, og intuisjonen din vil fortelle deg om du har lyst til å respondere på dem eller ikke. Husk at du trenger ikke å gjøre alt, men å velge det som er riktig å respondere/handle på. Det beste du kan gjøre er å la magefølelsen; din indre veileder, få guide deg gjennom livet, sammen med å lære å bruke din autoritet riktig.

Å VENTE PÅ EN INVITASJONStrategi for en projector


For alle de store hendelsene i livet – karriere, flytting, kjærlighet – er det meningen at en projector skal vente på en invitasjon for å gjøre noe. Det kan være ganske utfordrende i en verden som oppfordrer folk til å manifestere alt mulig hele tiden. For deg handler det om å lære seg om verden gjennom å forstå hvordan andre mennesker fungerer. Jeg vil anbefale deg å følge andre som er projector på Instagram eller YouTube for å få dreisen på denne noe uvante strategien.


Å INFORMEREStrategi for en manifestor

For deg er det viktig å dele med om verdenen hva du har tenkt å foreta deg. På den måten vil du avvæpne folk, så de ikke møter deg med motstand eller skepsis fordi du har så sterk påvirkningskraft på andres liv og omgivelser. Når du informerer kan du gjøre andre mennesker til dine hjelpere i stedet, slik at du lettere kan gå den veien du ønsker å skape. Men det er veldig viktig at du velger de rette handlingene å foreta deg, og helst ikke være for spontan (sove på ting). Og bruke din autoritet korrekt.


VENTE EN MÅNESYKLUSStrategi for en reflector

Denne strategien er antakeligvis den merkeligste; å vente en hel måned før du tar en (viktig) beslutning i livet. Fordi du har alle sentere åpne har du ikke en pålitelig energi å falle tilbake på. Planetene på himmelen og menneskene rundt deg vil koble av og aktivere ulike sentere i deg, noe som kan være en potensielt stor kilde til visdom for deg. Månen er verdifull for deg, fordi den beveger seg gjennom alle de 64 gatene i løpet av en måned (ca 3 om dagen). Men ja, det kan ta en god del tid å integrere visdommen fra alle disse midlertidige aktiveringene, og derfor er tålmodighet et nøkkelord for deg.

Autoritet

Din autoritet handler om hvordan du kan ta de beste beslutningene i livet.

Valg gjøres alltid ut i fra kroppen, aldri fra tankesinnet.

Noen mennesker har emosjonell autoritet, andre bør lytte til magefølelsen.

Noen trenger intuisjonen sin, andre må se til planetene eller månen.

Strategi og Authoritet går i tospann, så ikke skill på dem - de trenger hverandre. Og for det beste samlivet er det optimalt om du legger på forståelsen av din type også.

Jeg gir deg en veiledning på alt dette i mine 1:1-timer med human design-reading på videochat.

Bestill en human design-reading

via videochat med meg

1

Finn en ledig tid

2

Under HD-timen din
 • Kikker vi på fire ting: type, profil, strategi og autoritet
 • Jeg veileder deg i hvordan du best kan bruke dette verktøyet for deg
 • Vi prøver ut noen ting underveis, slik at du får førstehåndserfaring

3

Etter timen
 • Noen timer etter sender jeg deg videoopptaket på mail
 • Da kan du se gjennom når du vil, og få med deg alle detaljene
 • Du får linker og ressurser av meg som du kan fordype deg i om du vil