Hurtigtoget på vei mot oppstandelse

Oppstandelsesveien

Frekvensene når nye høyder her nå! Vi opplever geomagnetiske stormer og jordskjelv, som faktisk reflekterer hvordan vi har det inne i oss. Vi sitter på hurtigtoget på vei til Den nye jorda, hvor Manifestasjon og Hellig Union er stoppested. Vi er midt i en stor oppstigningsprosess - en oppstandelse.

Denne prosessen har vært utfordrende for mange ettersom frekvensene stiger høyere og høyere. Den nye guddommelige maskulin energi er nådeløs og fjerner alt som ikke er på linje med vår sannhet eller som vi ikke trenger lenger. Vi blir presset til å ta ansvar nå for vår egen energi og ta ansvar for våre ting. Fordømmelse og skyldfordeling blir uutholdelig, fordi det slår kraftig tilbake på oss.

Triggere er overalt. Og det må de være, fordi det er en stor utrensing på gang for å forberede oss på en ny syklus av medskapelse. Så ta til deg "utløseren" og la resten være. Det som trigger oss mest hjelper til med å bevege oss gjennom disse skiftene så raskt som mulig. Og de trenger vår aksept i stedet for å gå inn i en annen runde med kamp, eller at du overser eller stopper opp. Selv om det er svært ubehagelig, skjer disse skiftene/edringene også mye raskere enn før.

Den første store oppvåkningsbølgen skjer nå

Verden våkner opp, og er i fullstendig kaos. Men så snart støvet legger seg vil mange mennesker trenge støtte og begynne å lete etter svar for å finne en måte å håndtere det som skjer. 

Det har allerede startet, og jeg som healer legger merke til at folk er mye mer åpne og mottakelige for informasjonen vi sender ut og livsstilen vi lever, fullt forankret inn i det nåværende øyeblikk, basert på enhet og ubetinget kjærlighet.

Folk er lei av den gamle måten å gjøre ting på, likevel vet de ikke hvordan den nye måten ser ut. Samtidig lider de under alle de fysiske symptomene som disse energibølgene forårsaker, men bortforklarer det med stress, influensa, migrene, panikkanfall og følelsesmessige utbrudd etc. 

De er desperate, fordi ingen medisiner eller piller kan ta bort smertene...

"Mange av de som våkner opp nå er bare sinte, forvirret, sjokkert og går automatisk inn i deres gamle ego-mønstre med skyld og fordømmelse"

Allikevel, nå som den gamle 3D / 4D-tidslinjen ble slettet, er også resonnansfeltet for disse egomønstrene borte. Og det betyr at alle må se på og håndtere sine "greier", fordi det er ikke lenger mulig å projisere det over på andre.

Den første store bølgen av oppvåkning har startet. Deres prosess er annerledes fordi de ikke hadde tilgang til enhetsbevissthet og livskraft, så noen åndelige metoder som høres for new age-aktig og fjernt ut, eller ikke er jordet, vil ikke fungere fordi de ikke kan forholde seg til noe av det. Og - tiden for kraftløshet og avhengighet er over.

Vi blir alle bedt om å hjelpe folk med å finne sin egen styrke, ved å holde space og være tilgjengelig for dem når de kommer for å få hjelp til å finne sin egen sannhet. Ved å stille de rette spørsmålene og gi riktige impulser i stedet for å gi dem svarene, hjelper vi dem på den beste måten.

"Denne bølgen må bevege seg nedenfra og opp, gjennom ekte liv, og bli til legemliggjorte erfaringer som berører folk dypt i menneskekroppen"

På denne måten kan de få tilgang til deres følelser for å ta fatt på veien for å få tilgang til deres åndelige aspekt og for å koble seg til sitt høyere selv. Deres prosess vil skje mye raskere, da de automatisk vil anta læringer fra de første veivisernes erfaringer gjennom det kollektive feltet som forbinder oss alle.

Hellig forening og fysisk omstrukturering

For de som har vært på banen for en stund, skjer det nå fantastiske skift og endringer. Rundt og rundt og oppover går vi, høyere og høyere stiger vi opp. Wow, hvilke transformative energibølger vi blir bombardert med nå!

Vårt DNA oppgraderes raskt, nye gaver og evner utvikler seg, vi krystalliserer ettersom kroppen vår skifter fra en karbonbasert struktur til en krystallinsk struktur. Den fysiske oppbygningen vår brytes ned for å omstrukturere på en ny måte. Et utrolig arbeid som våre fysiske legemer foretar mens vi lever våre liv - og fortsatt fungerer kroppen. Svært forsiktig blir del for del gjenoppbygd. Det må være slik at kroppene våre ikke kollapser på grunn av en struktur som blir for ustabil.

 Og med hver restrukturering frigjøres mobilminnet med gamle mønstre og det spilles ut som en gammel film igjen.

Det er viktig å ikke stresse kroppen nå, fordi den trenger mye hvile. Dette kan i mange tilfeller være grunnen til at vi føler oss utmattet og slitne, og hvorfor vi trenger mye sukker og protein. 

Ombyggingsprosessen krever produksjon av mange aminosyrer som byggesteiner. Og den trenger raske karbohydrater (energi) og protein.

"Hele hjernen blir omstrukturert. Vi oppgraderer våre prosessorer for å kunne lese de nye energetiske malene"

Det gir ikke bare hodepine og uklare øyne, men også et sinn som er overaktivt, det hopper fra tanke til å tanke veldig fort, kaster ut gammel informasjon som ikke er nødvendig lenger og begynner å lese ny informasjon uten å fullstendig kunne behandle den ennå. Det er som en stor rotete tanke-suppe for mange. Det er ikke nødvendig å gi så mye oppmerksomhet til det, men bare la det flyte forbi slik som skyer gjør. Sinnet endrer seg og gir slipp på behovet for å styre alt og å kontrollere. Tankesinnet har allerede eller er i ferd med å overgi seg.

Det er oppstandelsestid. Ekstreme plasma- og gammabølger kommer inn. De er som en høyspenning som kroppen vår ikke klarer å behandle på en god måte enda. Så vi går inn i stater med energetisk lammelse, hvor vi ikke kan gjøre annet enn å bare sitte stille og la det gå over av seg selv.

Nå har vårjevndøgnet presset oss inn i siste fase av denne delen av prosessen frem mot påske. På et numerologisk 11-år (2018 = 2+1+8 = 11) er denne energien meget kraftig, og vi blir fullstendig gjenfødte ettersom våre gamle minner, lineær tenkning og skuespill blir oppløst nå. Vi gjenfødes som det rene, ekte sanne selv vi er. Alt som ikke samsvarer med det faller bort.

Vi har ikke noe annet valg enn å overgi og gi slipp, fordi å holde på stagnerte ting blir for ubehagelig; jobber, relasjoner, vår livssituasjon etc. Dette fører til tvil og selvbevisst atferd for mange, så vel som utålmodighet.

"Vi kommer i hellig union inne i oss selv, og de første 5D-relasjonene skjer gjennom to personer som har funnet sin indre kraft og balanse (mentalt, følelsesmessig og fysisk)"

Andre relasjoner går i oppløsning, ettersom de ikke klarer å opprettholdes i disse nye frekvensene. Fra det øyeblikket er livet fullt ut basert på tillit, mistillit kan ikke oppleves lenger. Følelser av lengsel eller behov er ikke mulige lenger. I stedet deles frihet og kreativ skaperkraft gjennom et felles engasjement - vi forsterker hverandres krefter i stedet for å uttømme dem.

Vårt tankesinn går over i en parallell operasjonsmodus. I det vi får tilgang til enhetsbevissthet trenger vi ikke lenger erfaring som en ingrediens for å skape. Intuitivt bare vet vi hva vi skal gjøre. Vi skaper ut av NÅ-øyeblikket, ikke basert på tidligere erfaringer.

"Foreløpig føles det som å sitte i kø på venterommet. Vi vet at vi snart vil bli kallet til å handle, men for øyeblikket kan vi bare sitte stille og være tålmodige for å la ting vokse og utvikle seg"

Dette kan forårsake følelsen av å kjede seg. Vi sitter faktisk på et høyhastighetstog, og vi vet at det tar oss akkurat dit hvor vi trenger å være.

I mellomtiden kan vi bare lene oss tilbake i stolen, slappe av, kikke ut på landskapet, se en film, lese en bok, snakke med venner, sove, spise... 

Vi trenger ikke å løpe etter toget!

Kroppslige symptomer på grunn av DNA-oppgraderinger

Uansett hvor folk befinner seg på denne reisen må vi alle håndtere fysiske symptomer som er veldig slitsomme, og som krever at vi lytter nøye til hva kroppen og systemet trenger i hvert eneste øyeblikk. Vi gir slipp på regler og dogmer med hensyn til mat, mosjon, meditasjonsrutiner og sånt og skiftes til intuitivt å vite hva som trengs.

"I stedet for å høre på hva andre synes er bra for oss følger vi våre egne impulser og vår sannhet mer og mer. Vi blir våre egne space holdere"

De vanligste kroppssymptomene er intens migrene, uklart syn, følelsen av å være dehydrert, tørr hud som klør eller har utbrudd, ryggsmerter, fordøyelsesproblemer, influensalignende symptomer som feber, vondt i halsen, piping i ører, rennende nese, tannpine, kortpustethet, hjertebank, frostrier og hetetokter, økt hårvekst...

Vår fysiske kropp arbeider med å tilpasse seg den nye frekvensen og rytmen, alt er under rekalibrering, inkludert den nye hjerterytmen, pusten og nervebanene. Samtidig skyver den ut gammel informasjon som ikke lenger er nødvendig for å komme tilbake i balanse. Dette spiller seg ut i mentale spiraler og vi blir overfølsomme.

Tålmodighet er nøkkelordet, og å aksepterer alt som en nødvendig del av prosessen. Vi kan heller ikke gjøre strømmen raskere, prøve å svømme mot den eller å forsøke å endre på dette. Alt vi kan gjøre er å flyte sammen med den og gi impulser i rett tid for å holde fokus på retningen.

Så her går vi. En ny jord er her og vi skal bygge en ny verden fra bunnen av. Vi vil samarbeide på en helt annen måte, hvor penger ikke lenger blir brukt for overlevelse, men som et skapelsesverktøy i det våre gamle mønstre knyttet til penger blir slettet nå.

Alt dette er nødvendig, da legemliggjørelsen av de nye høyere dimensjonale frekvenser kun er mulig gjennom denne justeringen og med en krystallinsk kroppsstruktur.

Og husk: Uansett hva du gjør... dette er et spill hvor vi må prøve og feile. Ingen av oss vet hvordan denne dimensjonen fungerer ennå. Og du kan ikke ødelegge noe, fordi energi alltid finner veien tilbake i balanse. Så lenge du handler fra hjertet ditt med rene intensjoner basert på ubetinget kjærlighet.


Husk at du selv er 100% ansvarlig for ditt eget liv, og hvis du er bekymret for helsa di bør du kontakte fagfolk og helsepersonell for å sjekke ut om det du opplever av plager kan være på grunn av fysisk sykdom. Dessuten er det opp til den enkelte å utvikle intuisjonen sin, lære å bruke din egen skjelneevne og frie vilje ved å kjenne etter om det jeg deler om resonnerer med deg eller ikke.

Lone

Healing, livsveiledning, regresjonshypnose og selvutfoldelse gjennom sjelskontakt.

Click Here to Leave a Comment Below