Hva er Human design?

Universet vil at du skal få alt du ønsker deg, ved at du er den mest hele, glade og sentrerte deg. Når du gjør det på den enkle måten vil dette skje mye raskere enn hvis du prøver å komme dit ved å være en annen enn deg selv.

Human design er et nydelig verktøy, basert på eldgammel visdom og moderne vitenskap. Et energetisk kart, som viser deg en lettere retning i livet. Slik at du kan flyte med livets energi, i stedet for å møte det med motstand.

human design er et praktisk veikart som viser


En strategi

Hvordan du best svarer på livets muligheter og utfordringer. De fleste er ment å vente før de tar sine valg og setter i gang med noe nytt.

En autoritet

Hvordan du bruker energien din best og manøvrerer i livets uendelige valgmuligheter mest ubesværet.

Ta gode valg

Hvordan du tar de beste beslutningene for deg, basert på dine åpne energisentere, din autoritet og energiflyt.

Søvn, bolig og mat

Hvordan du sover best, bor og lever godt og på hvilken måte du fordøyer mat og livets impulser. Er du en som trenger struktur eller passer en mer flytende livsstil deg?

Start med å finne din energitype

Dette er det mest grunnleggende i human design. På samme måte som vi må ha et fundament for å bygge et hus, må du også kjenne til energitypen i din bodygraph.

Vi har fire energityper i human design, som gir deg generell informasjon om hvordan energien din flyter lettest. Energitypene har hver sin strategi, som du bruker for å gjøre deg tilgjengelig for livets muligheter.

Ved å kjenne til strategien for din energitype kan du sende energien din ut i verden og bli sett og hørt av andre mennesker

Manifestor

Din energi kjenner vi igjen som igangsetteren som får fart på saker og ting. Tråkker opp en sti ingen andre har gått (inkludert deg selv). Husk å informere andre om hva du kommer til å sette i gang for å minske motstand.

Generator

Din energi uttrykkes til det fulle når den kan være en aktiv bro mellom dine interesser, din passion, kreativ vitalitet og livskraft gjennom inspirasjon. Manifesterende generator er en kombinasjon av manifestor og generator, og har generatorens strategi som er å respondere.

Projektor

Din energi uttrykkes best når du kan få VÆRE i stedet for å gjøre. Sterkt og støtt utstråler du din sannhet og er som en fyrlykt for menneskeheten. Du behøver å bli anerkjent og vente på en invitasjon før du bruker energien din.

Reflektor

Din energi uttrykkes best gjennom å være
et speil som blir en portal til alle muligheter, skjønnhet og dybde i verden og for jordas beboere. Du har det best om du bruker lang tid, helst en månefase, på store beslutninger.

Autoritet

Din autoritet handler om hvordan du kan ta de beste beslutningene i livet.
De fleste av oss har blitt påvirket til å ta valg på feil grunnlag.
Som ofte har ført oss ut i trøbbel eller utbrenthet.

Valg bør gjøres ut i fra kroppen, aldri fra tankesinnet.
Kroppen din VET, hodet bare tror det vet.

Noen mennesker har emosjonell autoritet, andre bør lytte til magefølelsen.
Noen trenger intuisjonen sin, andre må se til omgivelsene eller månen.

Strategi og autoritet går i tospann, så ikke skill på dem - de trenger hverandre.
Og for det beste samlivet er det optimalt om du legger på forståelsen av din type også.

Lær mer og finn ditt kart
helt gratis ved
å bestille e-boka om human design