Hvem er jeg

jeg; kvinnen; lone haugland heter jeg

Enestående mamma til alvefrøet på 7 år. Vi bor på ei lita øy utafor Tønsberg.

Mitt human design er 6/2 emotional manifesting generator.

Min drivkraft er min forbindelse med Kilden, helhetlig helse, gode relasjoner til mine medmennesker og å leve et rent og naturlig liv, slik at datteren min (og alle barn) får en sunn og trygg jordklode å vokse opp på. Plantemagi, økologi og naturlig medisin er min lidenskap.

Jeg er kjærlighetsfull, skapende, empatisk og sansende. Kan fornemme energier, stemninger, følelser og situasjoner. Fungerer intuitivt, gjennom min direkte forbindelse med Kraftkilden. Har varme hender og healende evner.

Det gir meg stor glede å skape ritualer for å markere overganger i livet, feire rytmen i årstidene. Er ritualleder med vigselsrett i Norge gjennom Holistisk forbund, så jeg kan gifte deg med din kjære om du vil.

Helt siden jeg ble mamma i 2014 har jeg vært opptatt av tilknytningsomsorg og det å skape en trygg, kjærlig og nær oppvekst for barnet mitt.

Fordi jeg er påkoblet og følsom velger jeg et fredelig og rolig liv med datteren min, uten for mange aktiviteter. Slik kan jeg ivareta energinivået mitt og være mest mulig tilstede for henne mens hun vokser opp. Valget om å leve fredfullt og enkelt fungerer for oss.

Samtidig er jeg multi-pasjonert, vil alltid lære og søker nye impulser. Har mange ulike prosjekter på gang, og tar inn muligheter som jeg responderer på.

Jeg er tilstede i kroppen, står stødig i min egen kraft og i min frekvens. Jeg føler meg dypere påkoblet intuisjonen min og den universelle, evige livsflyten, den gylne frekvensen og naturens prinsipper.

Jeg er på rett sted til rett tid. Jeg går ut i verden og skinner mitt lys.