Hvem er jeg

Jeg; en kvinne; Lone Haugland heter jeg. Enestående mamma til ei jente på 6 år. Vi bor på ei lita øy utafor Tønsberg.

Min drivkraft er min sjelskontakt, en helhetlig helse, gode relasjoner til mine medmennesker og å leve et rent og naturlig liv, slik at datteren min (og alle barn) får en sunn og trygg jordklode å vokse opp på.

Plantemagi og naturlig medisin er min lidenskap. Gir Aroma touch-behandling med eteriske oljer. Tilbyr oljeklasser og oljeveiledning både fysisk og på nett.

Helt siden jeg ble mamma i 2014 har jeg vært opptatt av tilknytningsomsorg og det å skape en trygg, kjærlig og nær oppvekst for barnet mitt. Sammen med ei venninne har jeg skrevet en billedbok for barn som heter Tios trygge dag, utgitt på vårt eget forlag.

Jeg liker å hjelpe mine medmennesker med å oppdage de unike styrkene som alle har (men som kanskje har blitt glemt) i seg. Å støtte healingprosessen, slik at andre kvinner og mer kan bli hele mennesker som bruker alle sine positive og unike egenskaper. Særlig gjennom Beyond Quantum Healing kan jeg hjelpe andre i å finne sin vei.

Selv har jeg gått veien selv fra å søke etter "noe mere" til å våkne opp i min egen forbindelse med kraftkilden. Slik har jeg fått en dypere innsikt i hvem jeg er og hva jeg kan. Opplever å ha fått en større mening med livet som en del av Universet, med en bestemt livsoppgave.

Jeg er opptatt av holisme; hvordan alt henger sammen. Det gir meg stor glede å skape ritualer for å markere overganger i livet, feire månefasene og årstidene. Er ritualleder med vigselsrett i Norge gjennom Holistisk forbund, så jeg kan faktisk gifte deg med din kjære om du vil.

Naturen, treklemming og å støtte Moder Jord er viktig for meg. Elsker yoga, meditasjon og naturlig bevegelse. Svømming gjør at jeg går i ett med vannelementet. Verdsetter økologi, miljø- og naturvern høyt.

Jeg er kjærlig, skapende, empatisk og innfølende. Jeg kan fornemme energier, stemninger, følelser og situasjoner. Jeg arbeider intuitivt, gjennom min direkte forbindelse med Kraftkilden. Har varme hender og healende evner.

Disse evnene bruker jeg når jeg tilbyr healing, livsveiledning, ritualer og meditasjonsundervisning. Holder månedlige, direktesendte  energisirkler og gruppehealinger på YouTube. Og jeg har en flere grupper på Facebook for mennesker som ønsker å fordype seg i sitt sjelsliv.

Les mer under mine tjenester.

På privaten

Som sjel har jeg en lengsel etter å komme enda nærmere Universets enhet og min iboende skaperkraft. Jeg føler meg frem i livet, alt er bestandig i endring. Det er alltid noe som kan styrkes, endres og forbedres.

Fordi jeg er sensitiv trenger jeg et fredelig og rolig liv med datteren min, uten for mange aktiviteter, så jeg kan ivareta energinivået mitt og være mest mulig tilstede for henne mens hun vokser opp.

Valget om å leve fredfullt og enkelt fungerer for meg. Etter mange års øving, prøving og feiling vet jeg at jeg på rett vei. De eteriske oljene hjelper meg også mye i å møte alt som kommer.

Jeg står stødigere i min egen kraft og i mitt sjelslys, selv om jeg fortsatt kan bli utfordret av min sensitivitet. Jeg føler meg dypere påkoblet intuisjonen min og den universelle, evige livsflyten og naturens rytme.

Jeg kjenner endelig at jeg er på rett sted til rett tid. Jeg går ut i verden og skinner mitt lys.