Hvordan heve sin energi? - Sjelsliv

Hvordan heve sin energi?

Vi har en del utfordringer her på jorda... Økosystemet er på bristepunktet; dyreriket utnyttes og naturen utarmes. Det er enorme forskjeller mellom fattig og rik. Vi har kjemikalier i lufta, maten og klærne våre. Havisen ved polene smelter og sjøen er full av plast. Krig, trafficking, rasisme og all annen elendighet du kan tenke deg.

Det er unektelig mye som foregår planetarisk også. Lys strømmer inn, energiene fra Universet bølger gjennom oss... Kroppene våre oppgraderes; både fysisk, emosjonelt og mentalt.

Jordas oppstigning/ascension

Jorden er allerede i ferd med å foreta sin oppstigning til en høyere dimensjon. Hun rister av seg det gamle, stagnerte her på jordoverflaten. Dette kan vi se i alle jordskjelvene rundt omkring, og ikke minst det voldsomme vulkanutbruddet som foregår akkurat nå på Hawaii. For noen superkrefter fra de lava-strømmene der!

Livet presser seg ubønnhørlig på. Kanskje opplever du at det dukker stadig opp nye ting å hanskes med - så fort du har sendt en utfordring ut døra står det ti nye og banker på?

Det er lett å lene seg tilbake og tenke at "huff, jeg som er så sensitiv kommer ikke til å orke mere snart, det blir for mye", "Jeg har hverken tid eller penger til å gjøre noe med dette". Eller "Jeg er jo bare lille, ubetydelige meg, det nytter ikke å fikse hele verden alene".

Så, skal vi bare gi opp da, eller?


Øh, nei - og dette skal ikke være en depressiv blogg om alt som er feil på jorda, altså! Ja, jeg føler jeg må peke på det som ikke fungerer, riste litt i deg. Samtidig, dere som følger nyhetsbrevet mitt vet at Sjelsliv-Lone som oftest har en motkur, noe som kan løfte og inspirere 🙂

Samfunnsundring og å bruke tankesinnet riktig

Kanskje har du stilt deg spørsmål om bestående samfunnsutfordringer som:

- Hvorfor er det krig om religion i verden - hvem tjener på ufred, maktkamp og disharmoni?
- Hvem har bestemt at barn MÅ gjøre lekser? Hvorfor oppsto skolesystemet egentlig?
- Hvorfor jobber vi rumpa av oss for å nedbetale bankgjelden på huset som vi knapt har tid til å være i?
- Hvorfor sitter det noen få rike mennesker på toppen av samfunnspyramiden, mens 99% av verdensbefolkningen sliter med å få ting til å gå rundt?
- Hvordan har det seg at det er så mange som er deprimerte og kronisk syke nå?
- Hvorfor spiser vi så dårlig mat og blir syke, hvem tjener på at vi tar medisiner?
- Hvorfor tilbringer jeg mer tid på Facebook enn sammen med familien?

Og hvorfor er jeg så sensitiv - kan det brukes til noe, tro?

"Hva kan jeg bidra med? Hva er min rolle her? Hva er min unike oppgave? Hva kan jeg brukes til, som er til det høyeste og beste for menneskeheten?"

Jeg er bombesikker på at det er noen spennende innsikter som dukker opp når du stiller deg selv disse spørsmålene.

Ikke bare godta blindt tingenes tilstand. Unngå å stole på autoritene. Vend det døve øret til folk som sier at "sånn er det bare, fordi det alltid har vært sånn". Begrens ditt inntak av massemedier og ikke se på "krigsrevyen", som hauser oppunder splittelse, oss mot dem-mentaliteten, sprer frykt og tuter oss ørene fulle med at alt går til h...

Informer deg selv om alternative nyheter. Ødelegg illusjonene, bryt lenkene. Ikke la andre styre over ditt liv. Du er voksen nok til å bestemme selv. Begrens Facebook-feeden din til kun å vise oppløftende grupper, sider og venner. Bruk slumre-knappen for hva det er verdt! Og legg bort - gjerne SLÅ AV - mobilen så ofte du kan.

Før du tar et viktig livsvalg; kjenn etter i hjertet ditt om det kjennes gledesfylt, kjærlig og oppløftende eller om valget kommer fra gammel programmering og/eller fryktbasert tankegods. Still deg spørsmålet "hvem har bestemt at det må være sånn eller sånn?". Deretter handler du ut i fra den overbevisningen som føles best i ditt følelsessystem.

Hva kan du gjøre for å heve frekvensen din?

Gå aktivt inn for å skape en endring. Vi er ​ferdige med å sitte og vente på en frelser. Ta tilbake kontrollenBli din egen veiviser. Søk sammen med andre likesinnede i grupper.

Bruk naturen. Moder Jord elsker å nære deg med sin energi. Gå barbeint. Lytt til fuglene. Svøm i havet, sanke skjell. Plukk blomster, klatre i trær - åh ja; klem trær, kjenn deres visdom og hent styrke i de dype røttene. Hyl mot månen. Sov utendørs under stjernehimmelen.

Ta fatt på det indre arbeidetSkrell emosjonsløken. Bli kjent med dine skjulte sider, skinn et kjærlig lys på og omfavne det du skammer deg over. Vi har alle spøkelser i skapet - sett dem fri!

Ikke tro på tankene dine. Gjør om på gammel programmering, ta et oppgjør med eldgamle, innlærte tradisjoner. Du er ikke tankene dine. Bruk tankesinnet til å styrke deg selv med affirmasjoner og positivitet. 

Begynn med å velge ditt eget liv, på en gledesfullt måte. Finn brødsmulene av lykke hver eneste dag. Gjør det som fører deg til større tilfredsstillelse og en følelse av å mestre ditt eget liv. Noen ting i livet er gratis, andre ting koster litt - hva velger du å investere i?

Vi vet jo at alt dette er bra for oss. Men noen ganger trengs påminnelser, en vekker...

Her er mine 11 beste tips for å heve energien:

 1. Gå i holistisk terapi; finn en helhetsterapeut eller en healer du kan jobbe med for å løsne opp
 2. Spis deg sunn og sterk med næringsrik, kortreist og økologisk mat for å styrke ditt fysiske legeme
 3. Les bøker om selvutvikling på biblioteket, bruk intuisjonen når du velger titler
 4. Ta kontroll over din Facebook-strøm ved å følge kun oppløftende sider og grupper. Bruk "slumre"-muligheten
 5. Ta et nettkurs for å styrke deg selv og lære nye teknikker (f.eks mitt gratiskurs for å gi slipp på gammel bagasje)
 6. Delta i utviklende workshops elle retreats, nye impulser løfter deg
 7. Lag lister over alt som er BRA her i verden, vend fokus til det du vil se
 8. Kikk daglig innover/oppover mot din sjel, velg å nære ditt indre lys ved å visualisere en bedre verden
 9. Sett av minst et kvarter hver dag til å meditere eller gjøre avspenningsøvelser (jeg anbefaler app´en calm.com)
 10. Skriv i din takknemlighetsdagbok hver kveld, slik at du går til sengs med glede i hjertet og gode tanker
 11. Bli med på fellesmeditasjoner - sammen er vi sterke! Jeg kommer til å holde jevnlige direktesendinger på Facebook-siden min Sjelsliv fremover

Begynn i det små. Hva sier ordtaket, "Rom ble ikke bygget på en dag". Gjør endringene først i deg selv, og se hvordan det påvirker omgivelsene, det kollektive bevissthetsfeltet. Vi har alle ansvar for å ta i et tak. Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre NOE. Delta på den globale dugnaden! Nå er tiden for å våkne opp og stå sammen, så vi kan skape den jorden vi ønsker oss! <3

Hva vil DU se mer av i verden?

Jeg ser for meg alt dette så ofte jeg kan (les: husker på det) for å manifestere det. Bruker følelsene og mitt indre blikk til å se det ta form og komme mer og mer til syne for å bli virkeliggjort:

 • Et velfungerende økosystem med ren natur, frisk luft og krystallklart vann
 • Sunne og frie dyr som lever i sitt naturlige habitat
 • Vakre planter, og grønnsaker proppfulle av vitaminer og mineraler
 • Kun ren, økologisk og næringsrik mat i butikkene - og at flere dyrker selv, permakultur
 • Transportmidler som ikke forurenser, og som går på fri energi. Gratis kollektivtrafikk
 • Boliger som gir oss frihet og nærhet til naturen med store, luftige og åpne områder i et passe temperert klima
 • Samfunnssystemer som fungerer for alle og ivaretar de svakeste (NAV, helsevesenet, skole, eldreomsorg)
 • Tid til å kjenne at jeg lever. Rom til å tenke lange tanker. Space til å føle at som ER
 • Holisme og fri vilje
 • Mennesker som møter hverandre med respekt, kjærlighet og åpenhet. Som støtter og hjelper hverandre, vi skaper og bygger fremtiden i den nye tidsalderen sammen

Del gjerne hva du vil ha mer av i verden! <3

Lone

Healing, livsveiledning, meditasjon og selvutfoldelse gjennom sjelskontakt.

Click Here to Leave a Comment Below