Meditasjon

Hva er meditasjon?

Meditasjon er som en varm, beroligende dusj for sjelen din. En vask hver dag holder kroppen ren og pen. Å meditere jevnlig holder sinnet og ånden din fokusert, rolig og i flyt. Du åpner deg for høyere vibrasjoner.

Oppmerksomhet på sjelen gir deg igjen økt fokus på den evige livskraften din. Du kommer i kontakt med din essens, din evige iboende kraft - din sjel. Du får lettere tilgang til dine indre dimensjoner og blir bevisst din livshensikt, sjelens vilje.

Du blir mer oppmerksom på ditt eget liv. Det blir enklere å handle med integritet og tilstedeværelse, du lever ut i fra dine verdier. Kjærlighet vil strømme friere, og hjertet blir mer åpent. Alle dine relasjoner vil ha glede av dette, inkludert deg selv og din egen sjelskontakt.

Meditasjonsundervisning

Jeg kan lære deg å meditere for å komme i kontakt med din sjel. Da jobber vi praktisk sammen med meditasjon, jeg guider og forklarer underveis. Jeg tar også i mot grupper for meditasjonsundervisning, kontakt meg for pristilbud.

Klienter kan ringe meg via telefon eller på videochat.  Jeg tar også imot klienter på mitt hjemmekontor like utenfor Tønsberg. Om det er ønskelig kan vi meditere sammen et sted ute i naturen. Er også åpen for å avholde gruppemeditasjoner og helgesamlinger.

Timebestilling

Kontakt meg via e-post: lone (a) sjelsliv.no


Eksempel på en guidet meditasjon fra Sjelsliv

"Livets gylne elv" © sjelsliv.no