Lemuria

Lemuria var det tapte landet, Moderlandet, og det første kontinentet i Stillehavet. Hun var det eksotiske paradiset i Øst, et fortryllende, magisk og mystisk land.

Noen refererer til Lemuria som Mu; disse to er det samme.

Det opprinnelige Lemuria besto av Hawaii, Fiji-øyene, noen deler av Madagaskar, Påskeøyene og små deler av Britisk Columbia i Stillehavet.

De første skikkelsene som levde i Lemuria kaltes lemurianerne; utenomjordiske galaktiske stjernevesenene som var de aller første til å sette sin fot på vår vakre, frodige og blå planet. De stammet fra Sirius, Alpha Centauri og Pleiadene.

Hvem var lemurianerne?

De lemurianske beboerne var de opprinnelige innfødte, de hadde brun hud og sort hår. Om du kjenner til hvordan folk på Hawaii og Fiji-øyene kan du gjenkjenne ansiktstrekk i de menneskene som lever der i dag.

Lemurianerne var skapninger av rent lys og kjærlighet. De hadde overnaturlige evner, og med disse oppdaget de veien til 5.dimensjon.

Dette var de intuitive, mystikerne, healerne, de fredfulle, generøse og kjærlige. De var kjent som bærere av elementene, og behersket dem alle.

Lemurianerne fikk all sin visdom fra Moder Jord, som ga av sin overflod. De opprettholdt fred og harmoni på alle plan, og ingen var noengang hjemløse eller gikk uten mat.

Alle ble tatt vare på, og gitt det man behøvde for å leve et lykkelig liv, i henhold til naturen og de universelle lover.

Folket på Mu var Jordens voktere, som beskyttet landet og de naturlige ressursene. De vibrerte på den aller høyeste frekvensen.

De kjærlige lemurianerne var magiske stjernevesener, helt uten begrensninger. De var hengivne til den guddommelige skapelsen. Og ønsket å se det beste i alt og alle. Lemuria var virkelig et paradis på jord.

Lemurianernes misjon

* Lemurianerne ble ansett å være jordvoktere, sjamaner og healere. De hadde galaktiske forbindelser med flere stjernesystemer. De vibrerte svært høyt, og hadde en guddommelig hensikt med å komme hit. Planen var at barna i Mu skulle spre sine vinger utover hele planeten med sin kjærlighet og emosjonelle, intelligente visdom.

Stjernevesnene ble altså sendt ut på en kosmisk misjon, med en guddommelig plan for å bosette seg på denne vakre, blå planeten. Disse store vesnene anså Moder Jord som et levende, pustende vesen, og de bosatte seg her varsomt, med kjærlighet, verdighet og respekt for alt liv.

Dette var de planetariske omsorgsgiverne, som dedikerte seg selv til å bli en perfekt match for jordas vibrasjon - de holdt det hellige hjertet i menneskeheten. De var fredfulle, men også modige, kosmiske krigere, med en hellig oppgave om å gå i ett med Moder Jord. Mange av urinnvånerne her på jorda har sine røtter i Mu.

Sterk intuisjon og naturlige instinkter, overnaturlige evner, uendelig visdom, feminin orientering, høyt utviklet, begavede healere, høyreiste, grasiøse og sterke - alt dette er karaktertrekk som vi kan gjenkjenne i barna fra Mu.

De som føler seg trukket mot Lemuria bærer fortsatt med seg det opprinnelige DNA, som kaller dem Hjem igjen.


* Denne viten er basert på mine egne dykk i "historiearkivet", direkte gjennom min forbindelse med Kilden. Tolkninger fra klarsynte Edgar Cayce og Helena Blavatsky. I tillegg er det erindringer fra tidligere av kvinner som jeg har fasilitert regresjonsreiser for.

Det tapte kontinentet

Men mørket snek seg inn, og til sist gikk Lemuria tapt (historien gjentar seg...). På samme måte som med Atlantis oppsto det splittelse mellom mørket og lyset. Og på samme måte gikk Mu ned i havet og forsvant, med all sin visdom.

Energisirkel om Lemuria

I energisirkelen 6/6 forflytter vi oss tilbake til moderlandet Lemuria for å erindre den gamle visdommen vi bærer i oss. Om det er noe du bærer med deg i celleminnet fra den gang Lemuria gikk tapt skal vi også heale dette i denne energisirkelen.

Påmelding finner du her.

lignende poster

Til mitt indre barn

Lone

Healing, livsveiledning, regresjonshypnose og selvutfoldelse gjennom sjelskontakt.

Click Here to Leave a Comment Below