Lion´s gate løveportalen

Kosmisk energi har blitt forsterket og kjentes veldig intens nå gjennom hele juli. Denne høyfrekvente energien kommer til å fortsette å bølge over oss, frem til den topper seg 8. august. Da oppstår det en forbindelse mellom stjernen Sirius (den store sentralsolen), jordens sol, Jordens energipunkter, Orions belte og Keops-pyramiden i Giza, Egypt.

Denne forbindelseslinjen er kjent som Lion's Gate-portalen, som aktiveres når Jorden og solen står på linje med Sirius. Dette er den mest lysende stjernen vi kan se på himmelen, den er 20 ganger større og lysere enn Jordens sol og er kjent som "den åndelige solen".

Stjernekikkere i antikkens tid trodde at på grunn av Sirius og solen som stiger og går ned på omtrent samme tid, oppnås rekordbrytende temperaturer mange steder på jorden. Sirius er også kjent som Hundestjernen - derav navnet "hundedagene" som vi i Norge kjenner til som tiden da mat fort blir bedervet og bananfluene herjer i fruktfatet.

Sirius rising

Sirius stiger opp hvert år om sommeren og er assosiert med ny begynnelse, ny innsikt, nytt lys, ny bevissthet og ny tenkning, og bringer med seg nye nivåer av bevisst oppvåkning.

Strømmen av lysbølger som strømmer ut fra Sirius bærer med seg en innstrømning av guddommelig visdom og avansert kunnskap fra høyere riker (kjent som oppstigningslyskoder) som strømmer mot planeten vår. Når de integreres gjennom vårt energifelt sies det å vekke vår bevissthet og aktivere vårt DNA.

Det antas at mens denne energiportalen er åpen så gjennomstrømmer Sirius sine stråler planeten Jorden og hjelper til med å akselerere vår personlige og åndelige utvikling.

Forbindelsen mellom Sirius og solen forsterker denne energien, ettersom de hver utstråler kraftige, høye vibrasjoner.
Dette gir Jorden en kort og sjelden mulighet (kjent som en stjerneport, stargate på engelsk) til å absorbere energien fra de to mest lysende og superladede himmellegemer på himmelen.

En stjerneport er en portal som tillater rask forflytning mellom dimensjoner på to fjerntliggende steder i Universet.

Store endringer er på vei inn - vi påvirkes

Det er en tid for livsendrende og transformative hendelser som oppmuntrer oss til å slutte å utsette ting, og jobbe raskt mot våre mål og drømmer. Det er kjent som en gunstig periode hvor planer vi har prøvd å manifestere en stund raskt og lettvint, nesten uten anstrengelser, nå kan bli en realitet.

Juli er allerede en svært transformerende og superladet måned på grunn av formørkelsyklusen, kometen Neowise og 5 planetariske retrograder: Pluto, Saturn, Jupiter, Chiron og Neptun.

Disse fem bakovergående bevegelsene påvirker deg, og all denne energien oppsamlet vil sannsynligvis ha en betydelig innvirkning på livene våre, som kan forårsake plutselige og uventede forandringer.

Selv om denne energien gir positive, langsiktige fordeler og tiltrengte overganger, er det greit å være klar over at denne påvirkningen kan forårsake midlertidige symptomer som økt angst, livlige drømmer/mareritt, manglende evne til å sove dypt, diverse vondt´er, rastløshet, at man blir vimsete, irritabilitet, frustrasjon, utålmodighet, slapphet og glemsomhet når vi beveger oss mot et slikt viktig veikryss i livene våre.

Når vi har trådt over terskelen den 8. august tar vi en beslutning omkring viktige aspekter av livet vårt. Slik at Løveportalen virkelig er et "før og etter" stadium - fra den datoen og fremover kan livene våre endre seg til det ugjenkjennelige.

8-tallets betydning

Åttetallet kommer to ganger under LøveportalenTallet 8 er assosiert med kreativitet, harmoni, overflod, balanse, makt og materiell belønning. Når åttetallet legges på siden er det også symbolet for uendelighet.

Dette betyr at vi er på et stadium hvor vi har en sjelden mulighet til å motta en innstrømning av åndelig visdom som gir uendelige muligheter og ressurser til å skape og opprettholde et velstående og rikt liv i overflod.

Derfor er dette absolutt en tid for å ta kontroll over det vi ønsker og å sette våre ønsker ut i livet med lidenskap og pasjon.

Det er også en tid for å rense opp i alt som ikke lenger er i samsvar med våre autentiske selv. Derfor vil dårlige vaner og alt som er ødeleggende i livene våre - inkludert tvangstanker, gjentagende negative handlinger og usunne relasjoner - naturlig gå i oppløsning.

For å hjelpe til med dette anbefales det at fokuset vårt er å gi slipp på tilknytning til mennesker, eiendeler eller situasjoner som har forårsaket traumer, drama og turbulens, slik at vi kan fjerne gamle atferdsmønstre og bevege oss mot vakre forbindelser med kjærlige, autentiske sjeler.

For å styrke oss underveis mot Løveportalen

For å fullstendig absorbere og aktivere disse lyskodene anbefales det å meditere hver morgen og kveld gjennom hele denne perioden for å opprettholde en harmonisk vibrasjon, slik at vi lett kan resonere med og magnetisere det vi håper å tiltrekke oss og motta.

Bruk så mye tid som mulig i en rolig, sentrert sinnstilstand, visualiser bølgene av opplyst energi som strømmer fra himmelen og kommer inn i våre energiske og fysiske kropper gjennom kronechakraet vårt.

Hold samtidig sinnet rent i tankene, fritt fra negativitet, og gjenta affirmasjoner som er i overensstemmelse med det livet du ønsker å manifestere.

8.8 vil være en potent, høy frekvens og intens dag, så for de som er ekstremt følsomme for energi anbefales det om mulig å ta en dag ute i naturen for å jorde deg. Ta en pause fra normal aktivitet ogforbered deg på den intense, men svært gunstige energiinnstrømningen.

Jeg holder en online energioverføring på Facebook denne lørdagskvelden. I energioverføringen 8/8 kl 21 skal vi ta i mot og forankre energien fra Løveportalen (Lion´s gate) som åpner seg for oss.
Du er hjertelig velkommen til å melde deg på.

Lone

Healing, livsveiledning, regresjonshypnose og selvutfoldelse gjennom sjelskontakt.

Click Here to Leave a Comment Below