Et lite gi slipp-rituale - Sjelsliv

Et lite gi slipp-rituale

I natt drømte jeg om bagasje. At jeg måtte skyndte meg å pakke det vekk og få sendt det videre. Trenger det ikke lenger! Det hindrer bare min egen utvikling å fortsatt gå og holde på dette.

En annen person var involvert i drømmen, og det viste for meg hva jeg trengte å gi slipp på. Jeg trodde jeg allerede var ferdig med denne emosjonelle bagasjen, men for å gi ordentlig slipp valgte jeg å utføre et enkelt rituale. Det er noen følelser jeg trengte å håndtere dypere. Deler dette ritualet her med dere, til inspirasjon…

Dro til havet (du kan også velge en bekk, innsjø eller et skogstjern), følelser symboliseres med vannelementet. Fant noen barkbiter som ble til en båt. Mens jeg energimessig gikk inn i de hendelsene som påvirket meg så emosjonelt plukket jeg blomster, strå, grass og noen bær.

Et lite offer, som takk for lærdommen jeg har fått av hendelsen som har preget meg. Og som takk til sjelen til de menneskene som har vist meg dette, og dermed vært en inspirasjon til min egen vekst og utvikling.

Det kom opp flere ting underveis, og jeg lagde nye barkbåter til disse. Lot bare alle følelser og vonde tanker få flyte opp til overflaten. Det kan ikke skade meg lenger. Hver episode i fortiden fikk sin egen båt.

Jeg gjorde meg klar til å gi slipp. Og sjøsatte den første båten. Dyttet den ut med en pinne, og merker hvordan emosjonene minsket etterhvert som barkbåten fløyt vekk fra stranda og videre ut til havs.
F-R-I-H-E-T!

Takk 

Gratis videokurs for å gi slipp

Er det ikke snart på tide å bli ferdig med det gamle du drar med deg?
Høysensitive trenger å fokusere på nåtiden for å ivareta energien sin. Kurset lærer deg å gi slipp med de fire elementene. Og to visualiseringer med dører for å skape en endring til det bedre. Meld deg på for å få tilgang til kurset <3

Jeg lover å ikke dele e-postadressen din med noen

Lone

Healing, livsveiledning, meditasjon og selvutfoldelse gjennom sjelskontakt.

Click Here to Leave a Comment Below