Liten tekst og bruksvilkår

Før du bestemmer deg for å jobbe med meg: kvinnen; Lone; er det viktig at du setter deg inn i beskrivelsen av forløpet, og bestemmer deg for at denne måten å jobbe på passer for deg; hvis ikke min tilnærming resonnerer med deg, anbefales du å søke andre steder

Hvis du er enig, eller ønsker å forstå min tilnærming bedre, så er du velkommen til å bestille en time eller delta på et arrangement for å utforske til vårt samarbeid, med den verdiutvekslingen dette innebærer.

Jeg gir deg ingen enkle løsninger eller readinger; du gjør det indre arbeidet selv, men jeg kan støtte deg gjennom min frekvens, min visdom og min forbindelse til krafkilden

Vilkårene nedenfor antas å være innforstått når du bestiller time hos Lone (du blir bedt om å godta disse når du registrerer deg i bookingsystemet mitt); les også nøye vilkårene som ligger til grunn for bruk av dette nettstedet.


Vilkår du godkjenner når du oppsøker det jeg gir av min tid til kvinner eller menn, i energisirkler og/eller andre verdiutvekslinger hos jeg: kvinnen; Lone Haugland;

Jeg: kvinnen; Lone Haugland tar på ingen måte noe ansvar for hvorvidt du: som mann eller kvinne; velger å slutte eller unnlate å oppsøke lege, eller slutte med viktige medisiner forordnet av lege, utenom i samråd med legen;

Avbestillinger skjer skriftlig og eller gjennom bookingsystemet, og må gjøres senest 24 timer i forkant av avtalt time; timer som ikke avbestilles mer enn 24 timer i forkant blir belastet i sin helhet og eller ikke refundert;

Ved registrering i bookingsystemet og eller timebestilling samtykker du i at du på eget initiativ har kontaktet meg og bedt om min tid som kvinne;

Du, godtar også at alle dine donasjoner til meg gis helt frivillig fra deg;

Du, godkjenner også at forventningene dine til det jeg, tilbyr innebærer å øke din egen og eller ditt barns generelle vitalitet og konstitusjonelle styrke, og at ingen spesifikke sykdommer diagnostiseres og eller behandles;

Hvis du, ikke samtykker kan du heller ikke benytte deg av det som gis av jeg, kvinnen; Lone.