Liten tekst og bruksvilkår

Før du bestemmer deg for å jobbe med meg: kvinnen; Lone; er det viktig at du setter deg inn i beskrivelsen av forløpet, og bestemmer deg for at denne måten å jobbe på passer for deg; hvis ikke mine tilnærminger til helse og samarbeid resonnerer med deg, ja, så er kanskje ikke jeg det rette mennesket for deg å oppsøke;

Hvis du er enig, eller ønsker å forstå min tilnærming bedre, så er du velkommen til å bestille deg en time eller delta på et arrangement for å utforske til vårt samarbeid, med den verdiutvekslingen dette innebærer.

Jeg gir deg ingen enkle løsninger eller readinger; du gjør det indre arbeidet selv, men jeg kan støtte deg gjennom min frekvens, min visdom og min rene forbindelse til Krafkilden.

Vilkårene nedenfor antas å være innforstått når du bestiller time hos Lone (du blir bedt om å godta disse når du registrerer deg i bookingsystemet mitt); les også nøye vilkårene som ligger til grunn for bruk av dette nettstedet.


Vilkår du godkjenner når du oppsøker healingtjenester, energisirkler og/eller andre verdiutvekslinger hos jeg: kvinnen; Lone Charlotte Haugland;

Jeg: kvinnen; Lone Charlotte Haugland tar på ingen måte noe ansvar for hvorvidt du: som mann eller kvinne; velger å slutte eller unnlate å oppsøke lege, eller slutte med viktige medisiner forordnet av lege, utenom i samråd med legen;

Avbestillinger skjer skriftlig og eller gjennom bookingsystemet, og må gjøres mer enn 24 timer i forkant av avtalt time; timer som ikke avbestilles mer enn 24 timer i forkant blir belastet i sin helhet og eller ikke refundert;

Ved registrering i bookingsystemet og eller timebestilling samtykker du i at du helt på egne vegne har kontakter meg og bedt om mine tjenester og min støtte som kvinne;

Du, godtar også at alle dine donasjoner til meg gis helt frivillig fra deg;

Du, godkjenner også at forventningene dine til tjenestene jeg, tilbyr innebærer å øke din egen og eller ditt barns generelle vitalitet og konstitusjonelle styrke, og at ingen spesifikke sykdommer diagnostiseres og eller behandles;

Hvis du, ikke samtykker kan du heller ikke benytte deg av tjenestene som tilbys av jeg, kvinnen, Lone.