Mammaløvinnens kraft

En ting jeg ikke kan fortsette med er å la folk få holde på med offermentalitet lenger.

Løvinnekraften har vokst seg innmari sterk i meg siden 8/8. Det gjør at jeg nok til tider kan virke litt streng (jeg liker å kalle det TYDELIG) på sosiale medier, men det er fordi det er nå det gjelder.

Vi er ferdige med å repetere gamle mønstre og tråkke i samme spor som tidligere. Vi behøver å ta ansvar for livet vårt, i stedet for å sitte passive og vente på at noen skal fikse det for oss.

Tro meg; jeg prøver ikke å være slem eller avvisende - jeg forsøker å få folk til å forstå den kraften som bor i dem, i stedet for å gjenta den samme, ufruktbare syklusen.

Hvis du er en av de som gjør endringer i livet ditt og/eller tar grep for å komme deg videre så er jeg her for deg, 100%.

Om du tar aktiv del i å rense ut det gamle og åpne for det nye så kan jeg være din medvandrer.

Men om du insisterer på å peke på andre, eller skylde på hendelser utenfor deg selv, så er nok ikke jeg den rette kvinnen som kan støtte deg akkurat nå.

I så fall ønsker jeg deg alt vel, og en god ferd videre på livets seilas. Du finner helt sikkert noen som kan møte deg der du har behov for det. Vi tiltrekker oss de vi trenger til enhver tid.

Dette er for meg sann kjærlighet.

Kjærlighetskraften vil aldri tillate å la andre traske rundt i hengemyra. Den vil i stedet kaste ut en solid grein for å hjelpe dem med å dra seg tilbake på tørt land, med sin egen styrke og stødighet.

Lone

Human design, veiledning og kjærlighetsfrekvenser 💛

Click Here to Leave a Comment Below