Mitt nye liv

Mitt nye liv: jeg, kvinnen; Lone varsler om at jeg fra og med 8.mars 2021 tilbyr jeg min visdom, mine evner og ressurser i kraft av å være en kvinne, som samhandler med andre kvinner og menn. Ingen titler, ingen bindinger - frihet!

Jeg velger å tilby min tid, min visdom og mine evner mot donasjoner. Naturen gir av sin uendelige overflod, og jeg ønsker at min frekvens kan flyte ut i verden, slik vannet i ei elv strømmer fritt og uhindret og nærer alt liv.

Dette er et eksempel på den fremtiden jeg vil se mer av her på jorda; jeg vil inspirere til å skape en jordklode hvor vi alle er mennesker som samhandler med hverandre, uten et snevert pengesystem som dikterer hvordan det skal foregå.

Nettverk, kjærlighet og menneskelige forbindelser er den nye, gyldne valutaen. Et hjertevarmt samfunn med kvinner og menn som gir ut i fra det de ER og kan til de som ønsker å motta den frekvensen som sendes ut. Energiutvekslinger gis fra hjerte til hjerte, for helheten.

Rent praktisk betyr det at du gir meg en donasjon i henhold til din finansielle situasjon. Din donasjonsgave er en energiutveksling for det jeg har å tilby deg av mine evner og visdom som kommer direkte gjennom min forbindelse med Kilden og ren kjærlighet.

Jeg oppgir minimumsdonasjon på mine sider for å gi deg en veiledning på hva verdien i det du mottar er. Det er selvsagt lov å gi mer i gave, og jeg er alltid åpen for å lage en privat donasjonsavtale eller om en annen form for energiutveksling. Hvis du har en tjeneste å tilby meg kan vi bytte likt mot likt, for eksempel.

Du kan lese mer om mine vilkår og om donasjoner.

Vil gjerne høre fra deg i kommentarfeltet hva du syns om dette. Del gjerne blogginnlegget videre, fri flyt i kjærlighet 💖

Lone

Human design, veiledning og kjærlighetsfrekvenser 💛

Click Here to Leave a Comment Below