Oljeklasser - Sjelsliv

Oljeklasser

En oljeklasse fungerer som et godt, gammeldags home party. Vi er hjemme hos noen (eller hos meg), på café eller i et annet egnet lokale hvor vi kan være uforstyrret. Du inviterer med deg noen venninner som er nysgjerrige på eteriske oljer. Vi holder på i et par timer. Vertinnen får en gave som takk for at hun åpner sitt hjem.

Du trenger ikke å ha noen forkunnskaper om eteriske oljer. Min oppgave som oljeveileder er å dele på en lettforståelig måte om de forskjellige måtene oljene kan brukes på. Du får mulighet til å lukte på forskjellige oljer, og du får noen "smaksprøver". Dette er den aller beste måten å bli kjent med oljer på, nemlig å få prøve de selv og merke virkningen de har på kropp og sinn.

Les mer om hva eteriske oljer kan gjøre for deg, familien din og ditt hjem her. Du kan benytte kalenderen min for å bestille tid for en oljeklasse for deg og dine venner/familiemedlemmer.

Jeg tilbyr også 1 til 1-veiledning for å skreddersy oljer som passer til dine behov og utfordringer. Dette kan foregå som videochat (på Zoom) eller via telefon.

Du kan bestille en gratis 30 minutters oljeveiledning her: https://calendly.com/plantemagi
(kun for deg som ikke allerede er doTERRA-medlem)

For meg er det mulig å holde oljeklasser både på dagtid, om kvelden og i helger. Jeg holder til i Tønsberg, men er mobil. Jeg er fleksibiliteten selv, bare jeg får noen dager på meg til å planlegge.

Jeg gleder meg til å møte deg og bli kjent med dine oljebehov!