Eteriske oljer

Eteriske oljer hjelper deg i hverdagslivets små og store utfordringer. Oljer kan styrke kroppen din, gi deg følelsesmessig støtte og løfte humøret ditt. Plantenes sjel viser deg veien til en ren og naturlig livsstil - ekte plantemagi!

"Det finnes en olje for alt" er mitt ordspråk! Jeg har opplevd en stor forbedring i meg selv ved aktiv oljebruk, både på det fysiske og det emosjonelle planet. Den høysensitive siden av meg har endelig fått et verktøy jeg kan jobbe med for å styrke meg selv. Jeg har bestemt meg for å gå inn i den naturlige oljebransjen, som doTERRA-forhandler (do terra betyr "gaver fra jorden" på latin) så jeg kan hjelpe andre til å få en bedre hverdag.

Gjennom Plantemagi deler jeg informasjon om forskjellige oljer som kan støtte deg ved å berolige opprørte følelser og som viser deg hvordan du kan gi slipp. Hvordan du kan bruke oljer for å tilgi, overgi, akseptere og forløse hendelser som oppstår. Hvilke oljer som løfter humøret ditt, bringer deg dypt inn i meditasjon, gir deg behagelig avspenning, viser deg veien ut fra overveldelse og roer ned nervesystemet ditt.

I tillegg til at oljer kan støtte og styrke følelseslivet har de samtidig mange positive virkninger på kroppslige ubehag, vondter og fysiske ubalanser. Med eteriske oljer i hjemmet har du ditt eget naturlige husapotek! Du kan bruke oljer til å få et giftfritt hjem med rengjøringsprodukter uten kjemi, samt naturlig hår- og hudpleie. Oljer er for meg veien til dypere selvkjærlighet i harmoni med Moder Jord.

Jeg er her for å veilede deg i hvordan du kan hjelpe hele familien din med riktig oljebruk. Oppskrifter på gode blandinger til å ha i duftsprederen som harmoniserer hjemmet med aromaterapi. I tillegg til tips om hvordan du kan få en renere livsstil og en mer naturlig hverdag ved hjelp av eteriske oljer. 

Det vil alltid lønne seg å bli doTERRA-medlem selv, da får du 25% på prisene og flere andre andre kundefordeler. Ingen bindingstid eller kjøpeplikt. Familiepakken lander på ca kr 3000,- som er inkludert årsavgiften samt frakt og mva. Da får du 9 hverdagsoljer, en diffuser, en flaske kokosolje til å blande ut oljene med og kapsler til å ta oljer innvortes. Du kan lese mer om familiepakken her.

Jeg anbefaler alle å starte med familiepakken for å komme enkelt og trygt i gang med oljeeventyret. Men det er også mulig å få en skreddersydd pakke, tilpasset deg og dine behov.

Slik får du deg din egen doTERRA-konto for å handle oljer: 

Er du klar for å stupe ut i oljehavet? Se videoen på 7 minutter der jeg forklarer hvordan du melder deg inn med familiepakken:

1. Gå til denne linken: http://www.mydoterra.com/plantemagi

2. Øverst til høyre velger du Join & Save

3. Scroll ned og velg Join doTERRA

4. Språk må være English - British, Velg Europe og deretter Norway.

5. Trykk ok på den gule boksen som popper opp. Continue

6. Kryss av for Wholesale Customer dersom du bare vil være kunde, velg Wellness Advocate dersom du vil ha fremtidig mulighet til å verve venner for å tjene bonuspoeng til å handle for. Begge valgene er fri for kjøpeplikt og bindingstid.

7. Fyll inn din personlige informasjon. Huk av på My shipping address is the same. Tidssone Brussels, Berlin, Paris. Velg ditt eget passord (må være en stor bokstav og ett tall og minimum 8 tegn tilsammen).

8. Enroller ID skal være 6875451. Trykk verify ID for å se at det er riktig navn som kommer opp (Lone Haugland). Submit

9. Når du kommer til bestillingssiden, så går du til høyre helt til det kommer opp et kit som heter Norway Family Essential Kit. Du velger Add to cart. Trykk deretter på den gule knappen View totals slik at du får sett total beløpet inkludert norsk mva (det er ikke toll på doTERRA ordrer, beløpet under TAX er norsk mva. Det kommer ingen kostnader i tillegg). Huk av for My billing address is the same. Jeg anbefaler at du velger Please save payment information. Trykk Process order now & continue for å komme til betaling.

10: Betaling. Name on card; dette er ditt fornavn og etternavn. Fyll ut resten av kortinformasjonen og trykk Process Order. Dersom kortet ditt er godkjent kommer du videre til en side med ordrebekreftelse. Når ordren går igjennom kommer det opp en nytt vindu, der trykker du "No, I". 

Gratulerer, nå har du opprettet medlemskonto og bestilt dine første oljer fra doTERRA!
(om du ikke får det til så send meg en sms på 94260062 så hjelper jeg deg)

På din e-postadresse får du først en velkomstmail og en ordrebekreftelse fra doTERRA. Noen dager etter får du en ny mail med sporingsnummer. Etter en ukes tid fra innmelding mottar du din startpakke fra doTERRA, med alt du trenger til ditt husapotek, for rengjøring, til å behandle hverdagssymptomer og for selvkjærlighet og velvære.

Når du benytter min link til å  melde deg inn får jeg en e-post av doTERRA om at du har blitt medlem via meg. Jeg sender deg da den informasjonen du trenger.

Du trenger ikke handle mer etter at du har meldt deg inn, og kan avslutte når du vil. doTERRA har ingen bindingstid eller kjøpeplikt. Bare uendelige muligheter!

Trenger du mer informasjon og/eller støtte til å komme i gang med oljene? Send meg en e-post på lone@sjelsliv.no.

Du er hjertelig velkommen inn i doTERRA-familien <3