OM MEG - Sjelsliv


Om meg

Lone Haugland heter jeg, og det er jeg som driver Sjelsliv. Jeg er enestående mamma til ei jente på 4 år. Vi bor på ei lita øy utenfor Tønsberg. 

Min drivkraft er at folk skal ha en helhetlig helse, gode relasjoner til mine medmennesker og å leve et rent og naturlig liv, slik at datteren min og alle barn får en sunn og trygg Moder Jord å vokse opp på.

Jeg liker å hjelpe folk med å oppdage de unike styrkene som alle har (men som kanskje har blitt glemt). Å støtte healingprosessen slik at du kan bli et helt mennesker som bruker alle dine positive egenskaper.

Selv har jeg gått veien selv fra å søke etter "noe mere" til å våkne opp i min åndelighet, deretter har jeg fått en dypere innsikt i hvem jeg er og hva jeg kan. Opplever å ha fått en større mening med livet som en del av Universet, med en bestemt livsoppgave.

Jeg er opptatt av holisme; hvordan alt henger sammen. Plantemagi og treklemming er viktig for meg. Det gir meg stor glede å skape ritualer for å markere overganger i livet, feire månefasene og årstidene. Elsker yoga, meditasjon og bevegelse. Verdsetter økologi, miljø- og naturvern høyt.

Jeg er kjærlig, skapende, empatisk og høysensitiv.  Jeg kan fornemme energier, stemninger, følelser og situasjoner.  Jeg arbeider intuitivt, med veiledning fra sjelen min.

Jeg gir healing, livsveiledning, ritualer og meditasjonsundervisning. Tilbyr oljeklasser både fysisk og på nett.

Les mer under mine tjenester.

Min bakgrunn

Jeg har siden tenårene vært opptatt av åndelighet og selvutvikling. Er høysensitiv, med alt det innebærer av energifølsomhet og empatiske egenskaper. Oljer har vært en del av livet mitt siden begynnelsen av millenniet, og jeg formidler om plantenes sjelsliv. Har hatt healingevner hele livet, men begynte først å tro på at jeg kunne hjelpe andre for ca 11 år siden.

Dette har ført meg til å ta flere utdannelser og kurs innenfor forskjellige retninger. Som for eksempel toårig esoterisk healingutdannelse. Akademiet for livets indre dimensioner (med fordypning i esoterisk psykologi) utenfor København. Kurset "Fra tanke til handling" hos Ringom-instituttet. Og jeg etablerte og drev sammen med gode venner "Vestfold spirituelle fellesskap"; et alternativt senter i Tønsberg kalt Sjelshuset i ærverdige Villa Møllebakkens lokaler.

Er også utdannet barne- og ungdomsarbeider, i tidligere år reklame og som sekretær. Jeg har mange år innenfor kundeservice, og har startet to økologiske andelslandbruk i Vestfold. Har en organisator i meg, og før jeg ble mor engasjerte jeg meg i mitt nærmiljø og foreninger som rommer mine interesser. Tidligere nestleder, og nå ritualleder med godkjent vigselsrett, i Holistisk forbund. Var lenge styremedlem i Naturvernforbundet i Tønsberg. Jeg er medlem i Det norske healerforbundet.

På privaten

Som sjel har jeg en lengsel etter å komme enda nærmere Universets enhet og min iboende skaperkraft. Jeg føler meg frem i livet, alt er bestandig i endring. Det er alltid noe som kan styrkes, endres og forbedres. Men fordi jeg er sensitiv trenger jeg å føre et fredelig og rolig liv med datteren min, uten for mange aktiviteter, for å ivareta energinivået mitt så jeg kan være mest mulig tilstede for henne mens hun vokser opp.

Valget om å leve fredfullt og enkelt fungerer for meg. Etter mange års øving, prøving og feiling føler jeg at jeg på rett vei. De eteriske oljene hjelper meg så mye. Jeg står stødigere i min egen kraft og i mitt sjelslys, selv om jeg fortsatt kan bli utfordret av min sensitivitet. Jeg føler meg dypere påkoblet intuisjonen min og den universelle, evige livsflyten.

Lurer du på noe?