Hei, jeg er Lone!

Er du som meg så lurer du på hvorfor nettopp du har en sterkere følsomhet enn andre. Hva du kan bruke sensitiviteten din til og hvordan kan du ha større glede av den - både for din egen del, for familien din og de du er glad i.Om meg

Lone Haugland heter jeg, og det er jeg som har startet opp Sjelsliv. Jeg er enestående mamma til ei jente på 3 år. Vi bor på Nøtterøy, like utenfor Tønsberg. 

Min indre drivkraft er å hjelpe mine medmennesker med å få sjelskontakt, og å støtte healingprosessen, slik at du kan bli et helt mennesker som bruker alle dine positive egenskaper. Jeg har gått veien selv fra å søke etter "noe mere" til å få dypere sjelskontakt og oppleve å få en større mening med livet som en del av Universet med en bestemt livsoppgave.

Jeg er opptatt av holisme; hvordan alt henger sammen. Det gir meg stor glede å skape ritualer for å markere og feire overganger i livet. Elsker yoga, meditasjon og tre-klemming. Verdsetter økologi, miljø- og naturvern høyt. Jeg er kjærlig, skapende, empatisk og høysensitiv. Jeg arbeider intuitivt, med veiledning fra min sjel.

Tilbyr healing, livsveiledning og meditasjonsundervisning. Holder selvutviklingskurs på nett, som er spesielt utviklet for høysensitive. Les mer under mine tjenester.

Min bakgrunn

Jeg har siden tenårene vært opptatt av åndelighet og selvutvikling. Dette har ført meg til å ta forskjellige utdannelser og kurs innenfor forskjellige retninger. Som for eksempel toårig esoterisk healingutdannelse. Akademiet for livets indre dimensioner (med fordypning i esoterisk psykologi) utenfor København. Kurset "Fra tanke til handling" hos Ringom-instituttet. Og jeg etablerte og drev sammen med gode venner "Vestfold spirituelle fellesskap"; et alternativt senter i Tønsberg kalt Sjelshuset i ærverdige Villa Møllebakkens lokaler.

Er også utdannet barne- og ungdomsarbeider, i tidligere år reklame og som sekretær. Jeg har mange år innenfor kundeservice, og har startet to økologiske andelslandbruk i Vestfold. Har en organisator i meg, og liker å engasjere meg i mitt nærmiljø og foreninger som rommer mine interesser. Tidligere nestleder, og nå ritualleder med godkjent vigselsrett, i Holistisk forbund. Styremedlem i Naturvernforbundet i Tønsberg. Framtiden i Våre hender. Også er jeg medlem i Det norske healerforbundet.

​Veien videre

Jeg har et stort behov for å utvikle meg som menneske, å komme enda nærmere sjelens vilje. Det er alltid noe som kan endres og forbedres. Sjelsliv gir meg en trygg og sikker retning. Tar på fritiden "Trifinity academy - enlightenment and empowerment", et onlinekurs utviklet av Bentinho Massaro. Jeg leser mye spirituell litteratur og snakker med andre høysensitive i Facebook-gruppa mi. Jeg føler meg ikke lenger overveldet av sansene mine, men er klar til å gå ut og erobre verden. Mine målsettinger gjør at jeg ser hvor ferden går.

Vil du bli med meg et stykke på veien? Meld deg inn Facebook-gruppa mi Hjerterom for høysensitive eller meld deg på nyhetsbrevet for å oppdateres på hva skjer.

Lurer du på noe?

Ta kontakt med meg. Jeg vil svare deg så fort jeg kan!

Inn i sjelens lys

Er du klar for å gå inn i sjelens lys?
Denne meditasjonsvideoen hjelper deg med å slappe av i kroppen, la følelsene falle til ro og tankene stilne før du får kontakt med ditt høyere selv, din sjel.
Meld deg på for å få tilgang til meditasjonen <3

Jeg lover å ikke dele e-postadressen din med noen

Få en enkel gratisguide for å ta vare på energien din |Så du kan leve godt med din sensitivitet.

x