OM - Sjelsliv

Hei, jeg er Lone!

Er du som meg så lurer du på hvorfor nettopp du har en sterkere følsomhet enn andre. Hva du kan bruke sensitiviteten din til og hvordan kan du ha større glede av den - både for din egen del, for familien din og de du er glad i.Om meg

Lone Haugland heter jeg, og det er jeg som har startet opp Sjelsliv. Jeg er enestående mamma til ei jente på 3,5 år. Vi bor på Nøtterøy, like utenfor Tønsberg. 

Min indre drivkraft er å hjelpe mine medmennesker med å få sjelskontakt, og å støtte healingprosessen, slik at du kan bli et helt mennesker som bruker alle dine positive egenskaper. Jeg har gått veien selv fra å søke etter "noe mere" til å få dypere sjelskontakt og oppleve å få en større mening med livet som en del av Universet med en bestemt livsoppgave.

Jeg er opptatt av holisme; hvordan alt henger sammen. Det gir meg stor glede å skape ritualer for å markere og feire overganger i livet. Elsker yoga, meditasjon, natur og tre-klemming. Verdsetter økologi, miljø- og naturvern høyt. Jeg er kjærlig, skapende, empatisk og høysensitiv. Jeg arbeider intuitivt, med veiledning fra min sjel.

Tilbyr healing, livsveiledning, ritualer og meditasjonsundervisning.
Les mer under mine tjenester.

Min bakgrunn

Jeg har siden tenårene vært opptatt av åndelighet og selvutvikling. Er høysensitiv, med alt det innebærer av empatiske egenskaper. Har hatt healingevner hele livet, men begynte først å tro på at jeg kunne hjelpe andre for ca 10 år siden.

Dette har ført meg til å ta flere utdannelser og kurs innenfor forskjellige retninger. Som for eksempel toårig esoterisk healingutdannelse. Akademiet for livets indre dimensioner (med fordypning i esoterisk psykologi) utenfor København. Kurset "Fra tanke til handling" hos Ringom-instituttet. Og jeg etablerte og drev sammen med gode venner "Vestfold spirituelle fellesskap"; et alternativt senter i Tønsberg kalt Sjelshuset i ærverdige Villa Møllebakkens lokaler.

Er også utdannet barne- og ungdomsarbeider, i tidligere år reklame og som sekretær. Jeg har mange år innenfor kundeservice, og har startet to økologiske andelslandbruk i Vestfold. Har en organisator i meg, og før jeg ble mor engasjerte jeg meg i mitt nærmiljø og foreninger som rommer mine interesser. Tidligere nestleder, og nå ritualleder med godkjent vigselsrett, i Holistisk forbund. Var lenge styremedlem i Naturvernforbundet i Tønsberg. Er medlem i Oikos og Framtiden i Våre hender. Også er jeg medlem i Det norske healerforbundet.

​Veien videre

Jeg har et stort behov for å vokse som menneske, som sjel, å komme enda nærmere Universets enhet og min iboende skaperkraft. Det er alltid noe som kan styrkes, endres og forbedres. På fritiden tar jeg "Trinfinity academy - enlightenment and empowerment", et onlinekurs utviklet av Bentinho Massaro.

Leser mye spirituell litteratur, ser Gaia TV og snakker med andre høysensitive i Facebook-gruppa mi. Etter mange års øving, prøving og feiling føler jeg meg ikke lenger overveldet av sansene mine. Står mer stødig i min egen kraft og i mitt sjelslys, selv om jeg fortsatt kan bli utfordret på min sensitivitet. Jeg føler meg påkoblet den universelle og evige livsflyten.

Vil du bli med meg et stykke på veien? Bli med i Facebook-gruppa mi Hjerterom for høysensitive eller meld deg på nyhetsbrevet mitt for å oppdateres på hva skjer!

Lurer du på noe?

Ta kontakt med meg. Jeg vil svare deg så fort jeg kan!

Sensitiv mamma


For deg som vil lære deg å holde "mamma-koppen" din full, slik at du kan øse kjærlighet over barna dine.


Les mer