OM MEG - Sjelsliv

Hei, jeg er Lone...

...og jeg er olje-nerd! Lurer du på hvordan kan du ha større glede av eteriske oljer - både for din egen del, for familien din og de du er glad i?Om meg

Lone Haugland heter jeg, og det er jeg som driver Sjelsliv. Jeg er enestående mamma til ei jente på 4 år. Vi bor på ei lita øy utenfor Tønsberg. 

Min indre drivkraft er helhetlig helse og å leve et rent og naturlig liv, slik at datteren min får et godt sted å vokse opp. Jeg liker å hjelpe mine medmennesker med å få sjelskontakt, og å støtte healingprosessen, slik at du kan bli et helt mennesker som bruker alle dine positive egenskaper.

Selv har jeg gått veien selv fra å søke etter "noe mere" til å våkne opp, deretter har jeg fått dypere sjelskontakt. Opplever å ha fått en større mening med livet som en del av Universet, med en bestemt livsoppgave.

Jeg er opptatt av holisme; hvordan alt henger sammen. Plantemagi og treklemming er viktig for meg. Det gir meg stor glede å skape ritualer for å markere og feire overganger i livet. Elsker yoga, meditasjon og bevegelse. Verdsetter økologi, miljø- og naturvern høyt. Jeg er kjærlig, skapende, empatisk og høysensitiv. Jeg arbeider intuitivt, med veiledning fra min sjel.

Tilbyr oljeklasser både fysisk og på nett. Jeg gir healing, livsveiledning, ritualer og meditasjonsundervisning. Les mer under mine tjenester.

Min bakgrunn

Jeg har siden tenårene vært opptatt av åndelighet og selvutvikling. Er høysensitiv, med alt det innebærer av empatiske egenskaper. Oljer har vært en del av livet mitt siden begynnelsen av millenniet, og jeg jobber nå aktivt med å formidle om plantenes sjelsliv. Har hatt healingevner hele livet, men begynte først å tro på at jeg kunne hjelpe andre for ca 10 år siden.

Dette har ført meg til å ta flere utdannelser og kurs innenfor forskjellige retninger. Som for eksempel toårig esoterisk healingutdannelse. Akademiet for livets indre dimensioner (med fordypning i esoterisk psykologi) utenfor København. Kurset "Fra tanke til handling" hos Ringom-instituttet. Og jeg etablerte og drev sammen med gode venner "Vestfold spirituelle fellesskap"; et alternativt senter i Tønsberg kalt Sjelshuset i ærverdige Villa Møllebakkens lokaler.

Er også utdannet barne- og ungdomsarbeider, i tidligere år reklame og som sekretær. Jeg har mange år innenfor kundeservice, og har startet to økologiske andelslandbruk i Vestfold. Har en organisator i meg, og før jeg ble mor engasjerte jeg meg i mitt nærmiljø og foreninger som rommer mine interesser. Tidligere nestleder, og nå ritualleder med godkjent vigselsrett, i Holistisk forbund. Var lenge styremedlem i Naturvernforbundet i Tønsberg. Er medlem i Oikos og Framtiden i Våre hender. Også er jeg medlem i Det norske healerforbundet.

​Veien videre

Jeg har et stort behov for å vokse som menneske, som sjel, å komme enda nærmere Universets enhet og min iboende skaperkraft. Det er alltid noe som kan styrkes, endres og forbedres. På fritiden tar jeg "Trinfinity academy - enlightenment and empowerment", et onlinekurs utviklet av Bentinho Massaro.

Oljer er en del av min hverdag. Jeg bruker de til alt mulig, og elsker å lese bøker om temaet. Det er alltid noe nytt å lære og utforske! Leser også mye spirituell litteratur, hører podcasts om personlig vekst, ser Gaia TV og snakker med andre oljeentusiaster og høysensitive i Facebook-gruppene mine.

Etter mange års øving, prøving og feiling føler jeg meg ikke lenger overveldet av sansene mine. Oljene hjelper meg så mye. Står mer stødig i min egen kraft og i mitt sjelslys, selv om jeg fortsatt kan bli utfordret på min sensitivitet. Jeg føler meg påkoblet den universelle og evige livsflyten.

Vil du bli med meg et stykke på veien? Bli med i en av Facebook-gruppene mine!

 Hjerterom for høysensitive

Lurer du på noe?

Ta kontakt med meg. Jeg vil svare deg så fort jeg kan!