Schumann resonansen

Det er de fire horisontale linjene du skal se på ut i fra dette bildet. Det hvite vertikale utslagene er aktivitet fra lyn som gir lyd i hulrommet i jorda. Det ser voldsomt ut, men det er ikke det som påvirker oss vesentlig.

I dag, for eksempel, kan du se på bildet at det er aktive steder med lyn i sørvestre del av Europa, vestre del av Atlanterhavet utafor den søndre delen av USA.

SR har ikke vært så veldig forsterket på noen av de fire linjene i det siste. Det har vært en moderat økning av styrken på de to øverste linjene, 7.83 hz og 14,3 hz.

Vi har også Kp 3 pga solvind i dag (den hadde gått ned igjen til Kp 1 da jeg tok dette bildet under), så det er litt ustabilt i det geomagnetiske feltet i følge Space Weather:

Jeg er forøvrig ikke så glad i de sidene som viser tallene 90 og slikt, de gir ikke et totalt bilde, kun et lite øyeblikk. Går heller rett til kilden for målingene fra Tomsk: http://sosrff.tsu.ru/?page_id=7

Tomsk-målingene viser de siste tre dagene med aktivitet. Datoen står øverst, og tidene på bunnen er målt inn i 24-timers segmenter. Dato/tid viser Russisk tid (UTC +7).

Men NOE treffer oss nå, uten at våre jordiske måleverktøy helt kan fange det opp.

Har vært ganske trøtt og svimmel de siste døgnene, sporadiske og vandrende smerter i leddene. Jeg deler ofte om forskjellige energier på min Sjelsliv-side om det er kollektive ting som treffer oss om dere vil følge med der ❤

Lone

Healing, livsveiledning, regresjonshypnose og selvutfoldelse gjennom sjelskontakt.

Click Here to Leave a Comment Below