Onlinekurset for deg som vil lære deg å holde mamma-koppen din full, slik at du kan øse kjærlighet over barna dine.

Om kurset

Mammalivet kan til tider være skikkelig intenst, og det er fort gjort å glemme seg selv mens man er travelt opptatt med å dekke alle familiemedlemmers behov. Spesielt når du er sensitiv kan det by på utfordringer å få tatt pauser og å skape nok tid i hverdagen til å ta vare på seg selv, slik at du kan være den moren du ønsker å være for dine barn.


Onlinekurset "Sensitiv mamma" inneholder varierte leksjoner med videoer, meditasjoner og tekster som kan hjelpe deg til å finne tilbake til det som gir deg næring og påfyll i hverdagen. Du lærer enkle måter å styrke din egen følsomhet på som kan hjelpe deg å stå trygt og stødig under dine barns oppvekst, og du blir mer delaktig i å skape et liv du opplever som gledesfylt.


Kursprisen inkluderer nyttig arbeidsmateriell som du kan bruke til å følge med på din egen utvikling underveis. Du kjøper tilgang til kurset i ett år, og du får medlemsskap og oppfølging i en lukket gruppe på Facebook med aktiv deltagelse fra kursvertinne Lone Haugland hos Sjelsliv.


Pris kr 499,-

BONUS

Ved kurspåmelding får du også en gratis meditasjonsvideo kalt "Livets gylne elv", som gjør at du kan flyte med og oppleve ro, hvile og velvære i en hektisk mammatilværelse!

Kjøpsbetingelser

Copyright 2018 - Sjelsliv