Onlinekurset for deg som vil lære deg å holde mamma-koppen din full, slik at du kan øse kjærlighet over barna dine.

Om kurset

Mammalivet kan til tider være skikkelig intenst, og det er fort gjort å glemme seg selv mens man er travelt opptatt med å dekke alle familiemedlemmers behov. Spesielt når du er sensitiv kan det by på utfordringer å få tatt pauser og å skape nok tid i hverdagen til å ta vare på seg selv, slik at du kan være den moren du ønsker å være for dine barn.


Onlinekurset "Sensitiv mamma" inneholder varierte leksjoner med videoer, meditasjoner og tekster som kan hjelpe deg til å finne tilbake til det som gir deg næring og påfyll i hverdagen. Du lærer enkle måter å styrke din egen følsomhet på som kan hjelpe deg å stå trygt og stødig under dine barns oppvekst, og du blir mer delaktig i å skape et liv du opplever som gledesfylt.


Kursprisen inkluderer nyttig arbeidsmateriell som du kan bruke til å følge med på din egen utvikling underveis. Du kjøper tilgang til kurset i ett år, og du får medlemsskap og oppfølging i en lukket gruppe på Facebook med aktiv deltagelse fra kursvertinne Lone Haugland hos Sjelsliv.


Pris kr 499,-

Morsdagstilbud: Bruk koden "MORSDAG" innen lørdag 10.februar for å kr 100,- i avslag når du melder deg på kurset!

BONUS

Ved kurspåmelding får du også en gratis meditasjonsvideo kalt "Livets gylne elv", som gjør at du kan flyte med og oppleve ro, hvile og velvære i en hektisk mammatilværelse!

Kjøpsbetingelser

Copyright 2017 - Sjelsliv