September-energier

De siste to ukene har noe inni meg forandret seg drastisk, endret meg, skiftet meg. Lion´s gate i august åpnet opp livet for meg, ancestral clearing 9/9 renset opp og røsket ut. Min prosess siden da har vært intens, å ja, men svingningene har vært helt ville.

Jeg har hatt dager med bliss og flyt, og deretter dager med mørke og smerte, omtrent som depresjon. Sinne har boblet opp, til og med angst og paranoia har jeg kjent på. Og jeg lar det bare få komme, jeg sitter med det og observerer, fortrenger ikke det som også kan føles overveldende og ubehagelig.

Plutselig begynte jeg å drømme - intenst - og selv om jeg ikke kunne huske _hva_ jeg drømte våknet jeg opp og følte som om jeg hadde løpt maraton eller vært gjennom helvetesuka i militæret. Søvn var ikke noe pusterom. Og ja, jeg var utslitt både dag og natt.

Ordet ALKYMI dukket opp.

Alkymi betyr: transformasjon eller å skape noe gjennom det som kan virke som en magisk prosess. Jah, det høres ganske riktig ut. Men den overordnede følelsen jeg satt igjen med var at jeg ble presset; tvunget til å møte alt mitt gjenstående "shit", de gamle greiene mine. Hold ut eller hold kjeft, liksom.

I går var skikkelig tøff. Kjipe drømmer den lille tiden jeg sov - jeg våknet opp desorientert og med svetten rennende. Kroppen hadde smerter fra topp til tå, det føltes som om jeg var under angrep både fysisk, emosjonelt og mentalt. Ungen min kjente også på slitenhet. Orket ikke kjøre henne i barnehagen, så vi tok en rolig hjemmedag for å pleie oss selv.

DET ER  VIKTIG MED SELVKJÆRLIGHET NÅ!

Dette jeg (vi?) gjennomgår nå føles som en nødvendig prosess for å gjøre mørket i oss mer bevisst, nå som flere i det kollektive begynner å våkne opp og skinne lys på sine skygger. Vi skal bygge opp våre "jordiske farkoster", kroppene våre, slik at vi kan forankres i høyere dimensjoner.

Jeg leste nylig et sitat av Sri Aurobindo, som kanskje kan forklare litt av den voldsomme emosjonelle berg-og-dalbanen jeg har opplevd:

“The higher one rises, the farther one is pulled down. Evolution does not move higher and higher, into an ever more heavenly heaven, but deeper and deeper. Each evolutionary cycle closes a little lower, a little nearer to the Center where the supreme High and Low, heaven and earth, will finally meet. The pioneer must therefore clear up the intermediary mental, vital, and material levels so that the two poles can actually meet. When the joining takes place, not only mentally and vitally but also materially, then the Spirit will emerge in Matter within a complete supramental being and a supramental body.”

Dette forklarer ganske mye, syns jeg. Jeg er ikke alltid helt på linje med det patriarkalske og religiøst belastede uttrykket "ascension", eller ´oppstigning´ som det kalles på norsk. Jeg opplever at i det ligger det en forståelse av at vi skal stige opp og ut av kroppen og forlate jorden.

Jeg kjenner meg derfor mer igjen i uttrykket "embodiment", altså å la sjelen få komme helt ned og inn i kroppen. Å ta himmelen ned på jorda ved at vi individuelt renser opp i kropp, følelse og tanker resonnerer mer med mine opplevelser i det siste. At vi bygger en sterk, strålende og kraftfull lyskropp, slik at vi kan tåle de høyere vibrasjonene her på Gaia.

Selv om en del av meg lengter «hjem til stjernene» aksepterer jeg at jeg skal være her på jorda nå i dette bevissthetsskiftet. Jeg har en oppgave å gjøre ved å dele om dette med andre reisende i denne tiden, så vi ikke skal føle oss så alene eller tro vi har blitt smårare.

Derfor driver jeg med healing, livsveiledning og månedlige energioverføringer for å støtte andre. Selv om jeg står midt oppi disse endringene sammen med dere er det altså det jeg skal bidra for helheten med nå.

Hva føler du?


Husk at du selv er 100% ansvarlig for ditt eget liv, og hvis du er bekymret for helsa di bør du kontakte fagfolk og helsepersonell for å sjekke ut om det du opplever av plager kan være på grunn av sykdom. Dessuten er det opp til den enkelte å utvikle intuisjonen sin, lære å bruke din egen skjelneevne og frie vilje ved å kjenne etter om det jeg deler om resonnerer med deg eller ikke 😊

Lone

Human design, veiledning og kjærlighetsfrekvenser 💛

Click Here to Leave a Comment Below