Tid for å feire - Sjelsliv

Tid for å feire

Dette er en beskjed fra ditt høyere selv: denne uka er det tid for å feire!

Samme hvilke omstendigheter du befinner deg selv i, samme hva du måtte mene er galt eller mangler i deg selv eller i livet ditt, uansett hvilke utfordringer du møter på, samme hvor mye mer du tror du må ha eller gjøre...

Universet har et enkelt budskap til deg denne uka:

Det er på tide å feire DEG!

Du er en samvittighetsfull, dedikert sjel som allerede har brukt masse tid og energi på å forbedre deg, å bli mer av deg selv, å utvikles.

Du gir av din kjærlighet, godhet og vennlighet til verden. Ditt bidrag anerkjennes av Universet. Du er et lys i mørket for så mange. Du har hjulpet utrolig mange bare ved å være tilstede i deres liv. Du er bevisst på å gi mer, å være mer, å gjøre mer, å utvikle deg mer...

Allikevel. 

Nå er tiden inne for å ta et skritt tilbake og betrakte ditt livsbidrag.  
Det er på tide å verdsette den veien du allerede har gått, og hvor mange hindringer du har møtt på og håndtert. Hvor mange utfordringer du har vunnet over. Hvor mye styrke du har utvist.

Du er en strålende lys, en ledestjerne.

Ditt hjerte er dypt og vakkert, og du har uendelig mange talenter.

Dette er stunden for å feire alt det du ER.

Du trenger denne anledningen for å ta i mot og feire, fordi det gir deg fornyet energi.

Selvsagt er det mye mer på lager for deg (Universet kommer ikke til å kaste bort alle de vakre gavene du byr på), men allikevel er det påkrevet at du akkurat nå er svært varsom og god mot ditt Selv - og gjør en gest av selvkjærlighet og feiring av deg selv, for deg selv.

Det hever ditt selvverd. Det gir deg økt vitalitet. Det styrker selvtilliten og gir deg flere kreative ideer og mer kraft til å sette de ut i livet.

Denne gledesfylte feiringen er på overtid!

Det behøver ikke koste penger, ta lang tid eller kreve masse energi. Det kan simpelthen være den enkleste form for å anerkjenne deg selv og det du har gjort - bare GJØR DET DENNE UKEN, uten unnskyldinger!

Jeg oppfordrer deg, og vit at din sjel og ditt hjerte lengter etter denne medisinen av ren feiring og verdsettelse <3

Lone

Healing, livsveiledning, meditasjon og selvutfoldelse gjennom sjelskontakt.

Click Here to Leave a Comment Below