Tid for vintermagi <3

Godt nyttår til deg!

Alvefrøet og jeg har kost oss sammen i adventstida med koselig kalender, feiret en relativt fredfull jul og enda roligere nyttår.

Det har vært litt trist for frøkna å begynne i barnehagen igjen for vesla, etter så mange dager fri sammen med mamma. Men vi tar det igjen på ettermiddagen med dans og lek og latter <3

Er du en vinterperson, eller liker du sommeren best? Sammen med Sibir-kulda som kom for noen dager siden inntrådde også et kjent vinterfenomen for meg – behovet for å være innadvendt og stille.

Det er som om sjelen min bestemmer seg for at nå skal det hviles og reflekteres – kroppen min blir ganske enkelt holdt i ro av mitt lave energinivå. Selvkjærlighet står ubønnhørlig for tur.

Det er ren vintermagi for meg!

Da heter det en rolig spasertur i skogen, med masse klær på. Ingen hardtrening i denne perioden, jeg gjør kanskje noe lett yoga. Etterfulgt av en tekopp – eller bøtte er vel det rette ordet, da min kopp rommer en halvliter – et tykt teppe i sofaen og en god bok. Nå er det tid for å hente seg inn og lade opp.

Også lager jeg nærende gryteretter, med rotfrukter, grønnkål, sopp og løk. Varmende krydder, kokt quinoa og kokosmelk… Og kakao laget med ordentlig sjokolade! Da kan kulda bare krype langt under -10 for min del.

Men jeg skulle hatt en peis! Da hadde idyllen vært komplett. Det får bli når jeg finner det lille småbruket i skogen som jeg drømmer om…

Hva gjør du for å lade opp batteriene om vinteren? Skriv gjerne en kommentar, eller del på Facebook 🙂

Hjertelig hilsen Lone
Sjelsliv.no

PS. Hvis du vil ha oppdatering fra meg når jeg publiserer noe nytt på Facebook-siden min kan du trykke på pilen på bildet og velge «se først» i menyen som dukker opp. Del gjerne siden min med vennene dine også 🙂

Lone

Human design, veiledning og kjærlighetsfrekvenser 💛

Click Here to Leave a Comment Below