Healing og fjernhealing i sjelens lys

Healing

High-Resolution-Wallpapers-Golden-Fluff-Lighted-Up-Decent-Scenery

Healing er en måte å helbrede på som har vært benyttet i alle kulturer og tradisjoner gjennom tidene. Healing kan lindre smerter, dempe plager og symptomer samt løse opp i blokkeringer som har sitt opphav i fysiske, emosjonelle eller mentale utfordringer. Jeg jobber med hele mennesket.

Ved hjelp av healing kan du bli mer hel som menneske, fordi du får hjelp av din sjel til å bringe frem det som er klart for å transformeres. Årsaken til plagene blir ofte mer tydelige, slik at du som klient kan jobbe deg videre i din egen prosessen mot selvutfoldelse.

 Grete Alvildesdatter 

Healingklient

quote-left

Jeg mottar alltid healing før fullmåne, det hjelper så utrolig godt både for søvn, smerter, lavt energinivå og indre uro.

Hvordan foregår en healing?

Under en behandling forbinder jeg meg med min og din sjel, kobler oss på kilden for healing og mottar informasjon om hva som vil være til det beste for deg å få helbredet akkurat nå. Jeg kan legge hendene mine på din fysiske kropp, men jeg jobber også i det eteriske legemet - det man kan kalle for energikroppen. Deretter er jeg en kanal for at healingsenergien går dit den behøves. Alt du behøver å gjøre er å slappe av, være åpen og ta i mot. Jeg guider og forklarer underveis.

Om fjernhealing

Fordi healing er energi kan man også utføre healing på avstand. Fjernhealing foregår ved at jeg - med din tillatelse - sender healing på et avtalt tidspunkt. Når healer og klient ikke befinner seg i samme rom kan det for særlig sensitive være enklere å åpne seg fordi mine energier ikke vil være i rommet.

Fjernhealing kan foregå på to måter:

  1. Oppringing i form av telefon- eller videosamtale. Det kan være via Skype, Facetime eller på Facebook messenger. Jeg vil guide deg gjennom en avspenning med påfølgende healing
  2. Du sitter eller ligger hjemme hos deg selv på en forhåndsbestemt tid

En videosamtale vil vare noe lenger enn ren fjernhealing, og anbefales for første konsultasjon slik at vi kan bli bedre kjent. Det kan for noen være enklere å åpne opp omkring det klienten ønsker å jobbe med når man har et ansikt å forholde seg til.

Hvor foregår healingen?

Jeg tar imot klienter i et koselig behandlingsrom på Medissage, som ligger like utenfor Tønsberg. Det er også mulighet for Skype-samtale. Om det er ønskelig kan vi utføre healingen et sted ute i naturen.

Priser (inkl mva)

  • Healing kr 700,- pr time i behandlingsrom
  • Fjernhealing med samtale via Zoom/Skype eller på telefon kr 600,- pr time
  • Fjernhealing uten samtale kr 500,- pr time

Bestill time via kontaktskjemaet mitt: https://sjelsliv.no/kontakt/

Sensitiv mamma


For deg som vil lære deg å holde "mamma-koppen" din full, slik at du kan øse kjærlighet over barna dine.


Les mer