Healing

Healing er en måte å helbrede på som har vært benyttet i alle kulturer og tradisjoner gjennom tidene. Healing kan lindre smerter, dempe plager og symptomer samt løse opp i blokkeringer som har sitt opphav i fysiske, emosjonelle eller mentale utfordringer. Jeg hjelper hele mennesket.

Ved hjelp av healing kan du bli mer hel som menneske, fordi du får hjelp av din sjel til å bringe frem det som er klart for å transformeres. Årsaken til plagene blir ofte mer tydelige, slik at du som kvinne eller mann kan jobbe deg videre i din egen prosessen mot selvutfoldelse.

Jeg benytter gjerne eteriske oljer under healingen for å støtte deg enda dypere ved hjelp av plantenes kraftfulle essens. Du kan lese mer om dette på siden min, AromaTouch Technique.

 Grete Alvildesdatter 

Healingklient

Jeg mottar alltid healing før fullmåne, det hjelper så utrolig godt både for søvn, smerter, lavt energinivå og indre uro.

Hvordan foregår en healing?

Under en fysisk healingsesjon forbinder jeg meg med min og din sjel, kobler oss på kilden for healing og mottar informasjon om hva som vil være til det beste for deg å få helbredet akkurat nå.

Jeg har varme hender, og kan legge hendene mine på din fysiske kropp. Men jeg jobber også i det eteriske legemet - det man kan kalle for energikroppen - som er ca 15 cm utenfor kroppen. Deretter er min forbindelse med Kraftkilden åpningen for at healingsenergien går dit den behøves. Alt du behøver å gjøre er å slappe av, være åpen og ta i mot. Jeg guider og forklarer underveis.

Om fjernhealing

Fordi healing er energi, og energi følger tanke, kan man også utføre healing på avstand. Fjernhealing foregår ved at jeg - med din tillatelse - sender healing på et avtalt tidspunkt. Når den som gir healing og den som mottar healing ikke befinner seg i samme rom kan det noen ganger være enklere for kvinnen eller mannen å åpne seg fordi mine energier ikke vil være i rommet.

Fjernhealing kan foregå på to måter:

  1. Oppringing i form av telefon- eller videosamtale. Det kan være via Skype, Zoom, Facetime eller på Facebook messenger. Jeg vil guide deg gjennom en avspenning med påfølgende healing
  2. Du sitter eller ligger hjemme hos deg selv på en forhåndsbestemt tid

En videosamtale vil vare noe lenger enn ren fjernhealing, og anbefales for første konsultasjon slik at vi kan bli bedre kjent. Det kan for noen være enklere å åpne opp omkring det kvinnen eller mannen ønsker å ta tak i når han/hun har et ansikt å forholde seg til.

Hvor foregår healingen?

Fjernhealing foregår via telefon eller videochat (FaceTime, Zoom eller Facebook Messenger). Jeg tar også imot kvinner og menn hjemme i mitt koselige behandlingsrom like utenfor Tønsberg (ikke tilgjengelig pga smittevern). Om det er ønskelig kan vi utføre healingen et sted ute i naturen.