Universet hjelper oss med å heales - Sjelsliv

Universet hjelper oss med å heales

Jo lenger jeg kommer på min utviklingsvei desto mer blir det åpenbart hvordan solsystemet vårt presser oss til å heale oss selv.

Sola og månen samarbeider om å hjelpe oss med healing.

Den energien som vekker vår kundalini-kraft kommer får vi gjennom sola. Gammel energi må vike og gi plass for nye og høyere frekvenser. 

Energien fra sola arbeider gjennom blokkeringer i våre 4 legemer/kropper: fysisk, emosjonelt, mentalt og astralt. Den astrale kroppen er vår underbevisste kropp; det er her vårt høyere selv, eller sjelen, holder til. Vi helbredes i den rekkefølgen, vi starter med den fysiske kroppen og ender med det astrale.

Der sola jobber gjennom våre energiblokkeringer, vil månen avdekke våre blokkeringer og la de få komme opp til overflaten; de blir synlige slik at vi kan helbrede dem.

Måneformørkelsen som sammenfalt med fullmånen i Løven den 21.januar var massiv! Jeg ble opptatt med noen "krise-sesjoner" over videochat kvelden i forveien. Dypt begravede ting ble veldig tydelig for folk, og klienter fikk plutselig opp akutte situasjoner de trengte livsveiledning og fjernhealing for.

Voldsomme reaksjoner

På det personlige plan ga vi voldsomt slipp under denne eklipsen. Datteren min fikk feber på søndagskvelden, som forsvant i løpet av natta da jeg behandlet med eteriske oljer. Selv kom min reaksjon kvelden etter, i form av oppkast og influensa-lignende symptomer. Som på magisk vis (og ved hjelp av styrkende eteriske oljer) forsvant like fort som de kom.

Du kan ha opplevd det som at du mistet kontroll over kroppen din, følelsene og tankene? Når du først starter denne prosessen vil det være veldig fysisk. Når du blir syk kaster du fysisk opp. Ja, det er grisete! Jeg vet at mange av dere gjennomgår perioder nå med uregelmessig menstruasjon (meg selv inkludert, jeg pleier å være synkron som på klokka), diaré, oppkast, hoste, nysing - dette relateres til fysisk renselse.

Gråt, å føle seg sint, ustabile følelser er å gi slipp på de emosjonelle lagene.

Tankekjør, tanker som kommer fra intet eller at du uventet tenker på ting som skjedde i fortiden er å rense ut i det mentale.

Vi healer baklengs på denne reisen; fra nåtid og hele veien bakover til det som såret, skadet og traumatiserte oss i fortiden. For de fleste av oss vil det være på grunn av hendelser i barndommen eller oppveksten. 

Man sier ofte at å heales er som å skrelle lagene av en løk. Når du kommer til det innerste, til kjernen av løken, så er det den første gangen du ble såret og som separerte deg fra sjelen din.

De opplevelsene som separerte deg fra det lykkelige og gledesfylte livet du var ment å ha!

Pause til deg selv

For mange kan det nå føles som om livet har roet seg ned eller tatt seg en pause. Vi blir holdt i ro. Dette er fordi universet gir deg tid til å fokusere på deg selv.

Noen ganger distraherer vi oss selv med å hjelpe andre, når vi egentlig bør hjelpe oss selv og praktisere selvkjærlighet og egenpleie. Du har alle svarene du trenger i sjelen din og ditt høyere selv vet hva du trenger. Men vi trenger å være stille, gjøre oss lyttende slik at vi kan motta de svarene. Dette gjelder like mye meg selv, det er fort gjort å la seg distrahere...

Jeg har ikke blogget noe særlig i det siste, fordi jeg er i en påtvunget hvilestund fra universet, så jeg kan fokusere på meg selv. For lenge siden lærte jeg meg å lytte første gang når universet ønsket at jeg skal gjøre noe. Noen ganger glemmer jeg det, og da går jeg ned for telling.

Universet blander seg i utgangspunktet ikke inn i vår frie vilje, men hvis det gjør det så er det ofte på en ganske dramatisk måte: "Hei, du er på feil kurs!" Vi møter veggen og kræsjer - enten fysisk, emosjonelt eller mentalt. Slik at vi våkner opp, og kan finne en ny kurs.

Hvis du føler at livet ditt har roet seg ned, eller stoppet opp litt, så benytt anledningen til å fokusere på deg selv. Du har alle svarene.

Om du behøver hjelp og støtte; finn deg en god healer og/eller en holistisk behandler for veiledning. Det er mange hjelpere der ute. Vi kan vise deg en annen retning, å minne deg på hvem du egentlig er. Slik at du kan komme hjem i deg selv <3

Lone

Healing, livsveiledning, meditasjon og selvutfoldelse gjennom sjelskontakt.

Click Here to Leave a Comment Below