Utviklingsgruppe - Sjelsliv

Utviklingsgruppe

Det er kraftfulle energier som kommer inn for tiden, vi bombarderes med lys og høyere vibrasjoner. Sjelen kaller på oss og vil ha en mer sentral plass i livet vårt. Derfor merker vi ulike oppstigningssymptomer i form av fysisk ubehag, følelser som dukker opp fra intet og tunge tanker som presser på.

Mye gammelt mørke kommer opp for å forløses, fordi lyset trenger større plass. Tankemønstre, utdaterte programmeringer og ting som holder oss tilbake er nå klart for å gis slipp på. Men hvordan navigere i alt dette? Mange mennesker føler seg alene i denne typen energiarbeid og har ingen å snakke med.

De siste månedene har jeg holdt flere direktesendinger i form av gruppehealing og fellesmeditasjoner med energioverføring og oppjustering for å hjelpe mennesker med å slippe det gamle og lande dette nye inn så vi kan integrere energiene her på jorda.

Høsten 2019 har jeg også jobbet tett på nett med en trygg og kjærlig gruppe dedikerte mennesker som ønsker å gi slipp, åpne seg opp og gå enda dypere inn i sitt sjelsliv. Den lukkede medlemsgruppen på Facebook holder space for at alt dette kan utfolde seg.

Stikkord for utviklingsgruppen
 • Ukentlige sendinger med meditasjoner for å løse opp blokkeringer, gi forløsning og healing
 • Månedlige temaer til fordypning og kreativ utforskning
 • Å lære oss å samarbeide med de nye energiene vi tar inn nå og at vi forstår våre oppstigning/ascension-symptomer slik at livet flyter lettere for oss
 • Forankre Universets høyere vibrasjoner i oss selv
 • Bruke astrologiske og universelle energier, månefaser og årstidene som en mulighet til å forbinde oss med Alt Som Er
 • Oppjustering av energiene våre fra 3D til 5D
 • Veiledning i å finne ditt sjels-kall og hvordan leve det ut på den beste måten for deg
 • Indre arbeid med fokus på det positive i det å leve som sensitiv og empat
 •  Tillate  oss å VÆRE mer enn å GJØRE - en myk, åpen og feminin tilnærming til livet
 • Selvkjærlighet og egentid
 • Tjenestearbeid; å spre lyset på jorden til det beste for menneskeheten og helheten
 • Hjertekraft, vekst og blomstring - la oss skinne!
 • Deling og inspirasjon, alle blir sett og holdt - vi løfter og støtter hverandre
Praktisk info


Lone fra Sjelsliv.no leder Utviklingsgruppen på Facebook. Hun holder space for deltakerne gruppen og bruker hele sitt verktøyskrin som alternativ terapeut, healer, livsveileder og ritualleder.

Hun kan aktivere andre ved sin tilstedeværelse, merker hvordan energien beveger seg og høyner frekvensen når vi er samlet i grupper for indre arbeid.

Alle medlemmer forventes å delta aktivt og dele av seg selv. Det er den beste måten å utvikle seg på, ved å åpne opp og vise andre hvem du er. Sammen er vi mindre ensomme og alene.

Innholdet i den lukkede gruppen er kun synlig for medlemmene, og alle er der for å utvikle seg, hjelpe og støtte hverandre. Vi har taushetsplikt. Dette er et trygt rom å åpne seg opp i.

Du trenger ingen forhåndskunnskaper, men du må være klar for å øve deg på å våge nye ting, i et trygt og kjærlig nettbasert rom med andre mennesker.

Månedspris kr 299,- (ingen bindingstid).

UTVIKLINGSGRUPPEN ER STENGT FOR FORDYPNING FREM TIL HØSTEN 2020. DU KAN SENDE MEG EN E-POST HVIS DU VIL STÅ PÅ VENTELISTE.