Utviklingsgruppe - Sjelsliv

Utviklingsgruppe

Det er kraftfulle energier som kommer inn for tiden, vi bombarderes med lys og høyere vibrasjoner. Sjelen kaller på oss og vil ha en mer sentral plass i livet vårt. Derfor merker vi ulike oppstigningssymptomer i form av fysisk ubehag, følelser som dukker opp fra intet og tunge tanker som presser på.

Mye gammelt mørke kommer opp for å forløses, fordi lyset trenger større plass. Tankemønstre, utdaterte programmeringer og ting som holder oss tilbake er nå klart for å gis slipp på. Men hvordan navigere i alt dette? Mange mennesker føler seg alene i denne typen energiarbeid og har ingen å snakke med.

De siste månedene har jeg holdt flere direktesendinger i form av gruppehealing og fellesmeditasjoner med energioverføring og oppjustering for å hjelpe mennesker med å slippe det gamle og lande dette nye inn så vi kan integrere energiene her på jorda.

Etter det nydelige samarbeidet under energioverføringen som jeg ledet ved Lion´s gate 8.8 fikk jeg tilbakemeldinger fra deltagerne som følte at livet åpnet seg og ble lettere for dem etterpå, og ønsket seg mer av denne typen energiarbeid! 

Jeg kjenner nå en sterk inspirasjon til å jobbe tett på nett med en trygg og kjærlig gruppe dedikerte mennesker som ønsker å gi slipp, åpne seg opp og gå enda dypere inn i sitt sjelsliv.

Derfor starter jeg opp en lukket medlemsgruppe på Facebook for å holde space for at alt dette kan utfolde seg.

Stikkord for utviklingsgruppen
 • Guidede meditasjoner og månedlig energioverføring for å løse opp blokkeringer, gi forløsning og healing
 • Månedlige temaer til fordypning og kreativ utforskning
 • Å lære oss å samarbeide med de nye energiene vi tar inn nå og at vi forstår våre oppstigning/ascension-symptomer slik at livet flyter lettere for oss
 • Forankre Universets høyere vibrasjoner i oss selv
 • Bruke astrologiske og universelle energier, månefaser og årstidene som en mulighet til å forbinde oss med Alt Som Er
 • Oppjustering av energiene våre fra 3D til 5D
 • Veiledning i å finne ditt sjels-kall og hvordan leve det ut på den beste måten for deg
 • Indre arbeid med fokus på det positive i det å leve som sensitiv og empat
 •  Tillate  oss å VÆRE mer enn å GJØRE - en myk og feminin tilnærming til livet
 • Selvkjærlighet og egentid
 • Tjenestearbeid; å spre lyset på jorden til det beste for menneskeheten og helheten
 • Hjertekraft, vekst og blomstring - la oss skinne!
 • Deling og inspirasjon, alle blir sett og holdt - vi løfter og støtter hverandre
Praktisk info


Lone fra Sjelsliv.no vil lede den nye utviklingsgruppen på Facebook. Hun holder space for deltakerne gruppen og bruker hele sitt verktøyskrin som alternativ terapeut, healer, livsveileder og ritualleder. Hun kan aktivere andre ved sin tilstedeværelse, merker hvordan energien beveger seg og høyner frekvensen når vi er samlet i grupper.

Alle medlemmer forventes å delta aktivt og dele av seg selv. Det er den beste måten å utvikle seg på, ved å åpne opp og vise andre hvem du er.

Innholdet i den lukkede gruppen er kun synlig for medlemmene, og alle er der for å utvikle seg, hjelpe og støtte hverandre. Vi har taushetsplikt.

Du trenger ingen forhåndskunnskaper, men du må være klar for å øve deg på å våge nye ting, i et trygt og kjærlig nettbasert rom med andre mennesker.

Månedspris kr 299,- (ingen bindingstid). 
Gruppeaktivitetene starter søndag 1.september 2019.

Påmeldingen er avsluttet i denne omgangen, men det åpner seg nye muligheter til høsten neste år. Send meg gjerne en e-post om du vil stå på venteliste.