Vi healer for helheten

Tenk på all den gamle karmaen, de undertrykkende tradisjonene og den programmeringen som våre formødre (den guddommelige feminine energien/divine feminine) har drasset på i mange generasjoner, gjemt og skjult av gubbeveldet i tusenvis av år. Dette har vi nå mulighet til å transformere, ved hjelp av lyset som kommer til Gaia fra høyere dimensjoner - wow!

Det handler om å lære å bruke sensitiviteten sin riktig. Ja, det er lett å bli overveldet og svak av å ta inn så mye, å føle at man er et viljesløst offer, men det er sannelig mye styrke i å kunne føle alt også. Vi er så sinnsykt modige som tør å ta tak i dette nå, som valgte å komme til jorda under dette store skiftet som har vært ventet på i så mange årtusener. Klapp deg selv på skuldra, gi deg sjøl en diger klem og feire ditt enestående mot, kjære du.

Healing kan vi alle utføre, men det behøver ikke å bety at alle har som livsoppgave å være yrkes-healer slik som jeg er. Eller at vi skal bli som Snåsamannen (og ære være ham for den enorme oppgaven han har tatt på seg i dette livet, 1000 takk til deg Joralf). Men det kan være helt enkle ting enkeltmennesket kan gjøre som utgjør en forskjell for helheten.

Det er uendelig stor healing i å ta et oppgjør med noe inngrodd, ta kraften tilbake, å kunne bryte et gammelt mønster på vegne av det kollektive bevissthetsfeltet. Slik at våre søstre, våre barn, slipper å ta med seg de gamle energiene videre. Så de får blanke ark og fargestifter til. Og kan skape den nye jorden som vi alle lengter etter i hjertene våre å få oppleve.

Lone

Human design, veiledning og kjærlighetsfrekvenser 💛

Click Here to Leave a Comment Below