Vintersolverv

21. desember 2020 vil være den dagen i vår historie som vi alltid vil huske som dagen jorden endret seg.

Denne dagen har folk forberedt seg på i veldig lang tid. Det startet allerede i 2012, hvor mange av oss fikk sin første aktivering. Vi har nå hatt 8 år på å integrere og møte våre skyggesider.

Vi har blitt presset til å møte våre egne skygger, karmiske bånd og forbindelser til tidligere liv. Vi har helbredet gamle tidslinjer og renset ut karma fra våre forfedre. En stor rensing foregår både inne i oss og i vår ytre virkelighet. Vi opplever et energisk trykk for å rydde opp i bagasjen vår og helbrede oss selv fullstendig for å komme opp på et høyere bevissthetsnivå.

Hva skjer under vintersolvervet?

5D-energiene vil komme fra Universet som et elektromagnetisk felt fra sentrum av galaksen. Energiene vil strømme direkte fra kjernen i galaksen, gjennom sola vår og deretter ned til jorda. Alt begynner 14. desember, når solformørkelsen åpner den første portalen for disse energiene, og forbereder oss på den store portalen og full 5D-energiaktivering mandag 21.desember.

Alle som har gjort sitt arbeid siden 2012, vil være mer mottakelige for de sterke 5D-energifrekvensene som aktiveres nå når Saturn og Jupiter er sammen 21. desember. Den kollektive bevisstheten og nettet rundt kloden har vibrert på de høyeste nivåene med energifrekvensen til 3D eller 4D, men nå vil 5D-nettet rundt kloden være fullt aktivert igjen.

Lignende hendelser har allerede funnet sted før, da sivilisasjonene Lemuria og Atlantis eksisterte. Dessverre ble kraften og de høyere bevissthetsnivåene misbrukt den gangen. Men nå får vi sjansen til å rydde disse tidslinjene, løsne opp i de karmiske båndene og faktisk skape en bærekraftig sivilisasjon basert på naturens universelle lover, kjærlighet, frihet, sannhet og å integrere vår flerdimensjonalitet fullt ut.

Alle med et høyere bevissthetsnivå har muligheten til å holde en høyere energifrekvens av femte dimensjons bevissthet permanent. Det vil si deg, hvis du har begynt på utviklingsarbeidet. 5D-bevissthet gir en følelse av kjærlighet, letthet, glede og indre fred. En enklere livsstil, tidløshet og enhetsbevissthet.


Den nye tiden kommer

Vi forlater nå fiskenes alder og går inn i vannmannen. En ny æra begynner, en lettere og lysere tid. De mørke tidene vi har vært gjennom i tusenvis av år vil oppløses helt.

Sammen er vi skaperne av vår nye jord, som vil vibrere i kjærlighet, vi er alle kjærlighet under alle lagene vi har bygget rundt oss for å beskytte oss selv, men nå trenger vi ikke lenger dem. Det er på tide å leve fra våre hjerter og i ubetinget kjærlighet. Dét er den nye jorden.

Det er magisk å gå gjennom dette i løpet av livet mitt, det føles som om alt i livet mitt har vært en forberedelse for dette øyeblikket. Og nå finner lysarbeiderne sammen igjen. La oss skape vår nye jord sammen!

Energioverføring 21/12

Vintersolverv er månedens andre energioverføring. Det er forventet kraftige innkommende kosmiske energier på dette tidspunktet; en planetarisk begivenhet hvor Jupiter og Saturn møtes på himmelhvelven i Vannmannens tegn.

Vi åpner oss for å møte disse energiene og videreformidle de ut i verden. Vi renser ut 2020 og forbereder oss på det nye året 2021 med fokus på overflod, flyt, letthet og livsglede.

Lone

Healing, livsveiledning, regresjonshypnose og selvutfoldelse gjennom sjelskontakt.

Click Here to Leave a Comment Below