Workshop over tre uker:

HVA ER MITT LIVSKALL?

Dette er en nettbasert workshop for deg som vil utforske eller tydeliggjøre ditt livskall, samt å øve deg på å komme mer ut i verden med ditt budskap og din unike energi.


Verden er i enorm forandring. Vi gjennomgår et stort bevissthetsskifte, og lyset har allerede vunnet her på jorda. Men det tar litt tid før alle husker hvem de dypest sett er - som sjel, sin essens, sitt høyere selv. Det vil hjelpe helheten at lysets sjeler aktiveres nå, tar et skritt opp, kjenner sin sjelsoppgave og kan leve den fullt ut.

Hvordan legges workshopen opp?

Når vi skal fordype oss i å finne eller fordype vårt livskall jobber vi alltid innenfra og ut:

Daglige refleksjonsoppgaver

Hver morgen legges det ut et nytt tankefrø som du kan kose deg med utover dagen. Betraktningene dine deler du inn i gruppa på kvelden.

Guidet meditasjon

Hver uke holder jeg en livesending med en guidet meditasjon og/eller healing. En indre reise i ditt sjelsliv for å tune dypere inn på ditt livskall

Healing av blokkeringer

Det blir healing av gamle mønstre som står i veien for din utfoldelse. Vi skreller av lagene, slik at du kan skinne ditt lys.

God tid til dypdykk

Tre uker er den tiden det tar for å integrere noe nytt. Slik at du kan komme i kontakt med din sjel og din forbindelse med Kilden/Universet.

“Der ute er det noen som trenger å komme i kontakt med deg og det sjelen din bringer med seg til verden

DITT BIDRAG ER VIKTIG

Våre livskall, eller sjelsoppgaver, er like mange som det finnes mennesker på jorda. Ingen livskall er bedre eller viktigere enn andre, for alle behøves for å løfte frekvensen på Moder Jord. Det er din tur nå; til å leve i fred og harmoni, kjærlighet og samskapelse. Vi drømmer den nye verden til virkelighet!

HVORDAN KOMME UT MED HELE DEG?

Du kan noe som ingen andre kan. Et sted der ute er det ett eller flere levende vesener som trenger å komme i kontakt med deg og det du kan tilby. I workshopen skal vi øve på å komme ut i verden med ditt budskap og din unike energi. 

PRAKTISK INFORMASJON

Dette er en online workshop som går over tre uker (søndag 23.5 - 13.6 2021). Alt foregår i en privat Facebook-gruppe som du får tilgang til ved påmelding.


Oppstart er søndag 23.mai kl 19, hvor jeg guider en kort, direktesendt åpningsseremoni i Fb-gruppen for å fokusere oss og samle energien. Dagen etter går vi i gang med de daglige oppgavene.


Det blir en halvtimes direktesending hver søndag. Sendingene og oppgavene blir liggende i gruppa, så du har tid til å gå gjennom de når det passer deg.

HVOR MANGE DELTAGERE BLIR vi?

Det blir begrenset antall deltagere i Facebook-gruppa, slik at jeg kan følge opp alle sammen nært og personlig. Forrige gang jeg holdt denne workshopen var vi 20 deltagere, og jeg antar at vi blir der omkring i denne runden også.

HVa slags oppfølging får jeg?

Jeg deltar aktivt i kommentarfeltet i gruppen, slik at du kan få svar på det du spør om der. Slik kan alle lære av hverandres reise, delinger og tilbakemeldinger. Jeg er ikke tilgjengelig for private meldinger på Messenger. Du kan booke en time for healing eller livsveiledning til 30% rabatt (verdi er kr 697,- pr time) om det kommer noe opp underveis i prosessen som du vil ha personlig fokus på.

Hva koster det?

Energiutvekslingen for denne tre uker lange workshopen er kr 2.222,- som betales via Vipps-nummer 47416505 ved påmelding. Kan deles opp i to ved avtale.

Hvor finner jeg gruppen?

Gruppelinken får du tilsendt ved å sende meg en e-post på lone@sjelsliv.no når du har vippset beløpet. Du må selv sørge for å melde deg inn i gruppa i god tid før vi starter opp søndag 23.mai kl 19.

MITT NAVN ER...
Lone Haugland

Jeg driver med healing, livsveiledning, regresjonsterapi og eteriske oljer. Har hjulpet kvinner og menn gjennom Sjelsliv siden mai 2016. Bor på ei lita øy utafor Tønsberg sammen med datteren min på 6 år. Er høysensitiv, intuitiv og påkoblet min sjelsessens.

Meld deg på nå

for å være med på workshopen for å finne ditt livskall

Påmelding

1) Send kr 2.222,- til Vipps 47416505 (merk donasjonen med "workshop livskall")

2) Send deretter e-post til lone@sjelsliv.no for å få tilsendt link til Facebook-gruppen der workshopen foregår
3) Trykk på linken du får på e-post for å be om medlemsskap i gruppa

Frist for påmelding er 21.mai 2021. Begrenset antall plasser.