Betingelser

Copyright © 2024 kvinnen Lone Haugland/Sjelsliv. Alle rettigheter tilhører denne kvinnen.

Du betaler for medlemsskap til kursportalen så lenge du selv ønsker. Ved nettkurs gjelder engangsbeløp. Innloggingen til kursportalen er personlig og kan ikke deles med andre. Du er velkommen til å printe ut arbeidsbøker til eget bruk. Utover det får ingen av leksjonene, bildene eller meditasjonene deles videre uten kvinnen Lones tillatelse.

Det er ikke lov for deg å tjene penger på kvinnen Lone sitt egenutviklede materiale. Linkene til videoene er utviklet til bruk i kursene og får ikke distribueres til andre. Om du ønsker tillatelse til å bruke noe av materialet må du først kontakte Lone på e-post: post@sjelsliv.no

Kursholder har gjort det hun kan for å teste, etterprøve og kvalitetssikre kursinnholdet gjennom sine egne livserfaringer. Men hun gir ingen garantier om at innholdet er komplett, korrekt eller at det skal gi kursdeltakerne noen spesifikke resultater. Du oppnår de beste resultatene ved å jobbe videre på egenhånd etter kursets avslutning.

Enkelte råd, tips, teknikker og strategier i kurset er kanskje ikke passende i din livssituasjon. Kjenn etter i deg selv hva som gir gjenklang, bruk din skjelneevne. Som privatperson er ikke kvinnen Lone Haugland ansvarlig for eventuelle tap eller skader du måtte få av, under eller etter kurset.

På grunn av internetts bevegelige natur kan enkelte linker og hjemmesider som kurset inneholder endre seg eller oppdateres. Ta kontakt på e-post om det er noe som ikke fungerer slik det skal, så vil du få opplyst korrekt informasjon: post @ sjelsliv.no

Takk.