Jeg er Lone Haugland. Beskytter av framtida og enestående mamma til alvefrøet på 9 år som jeg hjemmeunderviser. Vi bor på ei lita øy utafor Tønsberg. Har vært aktiv i mitt human design-eksperiment siden 2018, og er så smått på vei ned fra taket etter en 20 årig healende integreringsperiode.


Min human design profil er 6/2 rollemodell / einstøing
Emosjonell autoritet og split definiton
LAX of Endeavor (livstema)

Jeg er her for å rense ut årtusener av gamle programmer
og bringe inn det nye

Min indre drivkraft er frihet, min forbindelse med kilden, helhetlig helse, gode relasjoner til mine medmennesker og å leve et rent og naturlig liv, slik at datteren min (og alle barn) får en sunn og trygg jordklode å vokse opp på.

Human design, plantemagi, økologi og naturlig mat som medisin er min lidenskap. Det gir meg stor glede å skape ritualer for å markere overganger i livet, feire rytmen i årstidene og universet. Jeg er ritualleder i Holistisk forbund.

Jeg er kjærlighetsfull, skapende, empatisk og sansende. Kan fornemme energier, stemninger, følelser og situasjoner intuitivt, gjennom min direkte forbindelse med kraftkilden.

Som rollemodell og en vokter av framtida trives jeg med å undervise andre, og mine human design-elever gir gode tilbakemeldinger på det de lærer av meg.

Min reise så langt

Jeg deler om min reise i Hemalipodden: Lone og datteren har valgt et annerledes liv: – Jeg legger meg hver kveld og føler meg rik

Som 6-linje i min HD-profil levde jeg som en 3-linje, og brukte de første 30 årene av livet på å prøve og feile. Reiste rundt i verden, forsøkte mange ulike jobber, tok ørten ulike utdannelser, rotet meg bort i dårlige forhold og glemte meg selv. Hadde runder med angst, depresjon og traumatiske opplevelser.

Det ble så tøft at jeg ikke fungerte i livet, min sensitivitet var overveldende fordi jeg ikke klarte å finne balanse og indre ro... Heldigvis fant jeg somatisk integrering, og lærte meg å regulere nervesystemet mitt.

Kombinert med human design har dette vært livreddere. Fordi nå samarbeider jeg MED meg selv i stedet for å motarbeide energiflyten! Jeg låser meg ikke fast i at ting må være på en bestemt måte, eller at jeg skal følge strømmen. Jeg søker frihet og møter følelsene og frykten - samme hvor utfordrende det er.

Helt siden jeg ble mamma i 2014 har jeg vært opptatt av tilknytningsomsorg og har skrevet en barnebok om dette som heter "Tios trygge dag". Vi tilbringer mye tid i naturen, med bål, bading og bevegelse.

Det å skape en trygg, kjærlig og nær oppvekst for barnet mitt er essensielt. Jeg har barn- og ungdomsarbeiderutdannelse, og har valgt å hjemmeundervise henne. Fordi jeg er påkoblet, sensitiv og følsom velger jeg et fredelig og rolig liv med datteren min, uten for mange aktiviteter.

Slik kan jeg ivareta energinivået mitt og være mest mulig tilstede for henne mens hun vokser opp. Valget om å leve fredfullt og enkelt fungerer for oss, og vi møter andre hjemmeunderviste barn for frilek og å samarbeide om ulike prosjekter.

Hvordan kan jeg hjelpe deg?

Jeg er tilstede i kroppen, står stødig i min egen kraft og i min frekvens. Jeg er dypt påkoblet intuisjonen min og den universelle, evige livsflyten, den gyldne frekvensen og naturens prinsipper. Dette smitter over på de jeg møter.

Som multi-pasjonert vil jeg alltid lære og søker nye impulser. Har mange ulike prosjekter på gang, og er åpen for muligheter som jeg venter med å respondere på og følger min emosjonelle autoritet. Det er nyttig for meg å leve mitt human design, og støtte datteren min i å leve hennes design som mental projektor.

Jeg kombinerer mammarollen og frilæring med å ha mitt eget firma hvor jeg arbeider hjemmefra med human design-undervisning og HD-kurs. Planlegger å lansere en human design-podcast i 2024.

GM Affiliate Banner

Har du spørsmål eller vil bestille time med meg?