OM MEG - Sjelsliv


Om meg

Lone Haugland heter jeg, og det er jeg som driver Sjelsliv. Jeg er enestående mamma til Alva på 6 år. Vi bor på ei lita øy utafor Tønsberg.

Min drivkraft er min sjelskontakt, en helhetlig helse, gode relasjoner til mine medmennesker og å leve et rent og naturlig liv, slik at datteren min (og alle barn) får en sunn og trygg jordklode å vokse opp på.

Plantemagi og naturlig medisin er min lidenskap. Gir Aroma touch-behandling med eteriske oljer. Tilbyr oljeklasser og oljeveiledning både fysisk og på nett.

Helt siden jeg ble mamma i 2014 har jeg vært opptatt av tilknytningsomsorg og det å skape en trygg, kjærlig og nær oppvekst for barnet mitt. Sammen med ei venninne har jeg skrevet en billedbok for barn som heter Tios trygge dag, utgitt på vårt eget forlag.

Jeg liker å hjelpe mine medmennesker med å oppdage de unike styrkene som alle har (men som kanskje har blitt glemt) i seg. Å støtte healingprosessen slik at du kan bli et helt menneske som bruker alle dine positive og unike egenskaper. Særlig gjennom Beyond Quantum Healing kan jeg hjelpe deg med denne prosessen.

Selv har jeg gått veien selv fra å søke etter "noe mere" til å våkne opp i min åndelighet, deretter har jeg fått en dypere innsikt i hvem jeg er og hva jeg kan. Opplever å ha fått en større mening med livet som en del av Universet, med en bestemt livsoppgave.

Jeg er opptatt av holisme; hvordan alt henger sammen. Det gir meg stor glede å skape ritualer for å markere overganger i livet, feire månefasene og årstidene. Er ritualleder med vigselsrett i Norge gjennom Holistisk forbund, så jeg kan faktisk gifte deg med din kjære <3

Treklemming og å støtte Gaia i hennes overgang er viktig for meg. Elsker yoga, meditasjon og naturlig bevegelse. Svømming gjør at jeg går i ett med vannelementet. Verdsetter økologi, miljø- og naturvern høyt.

Jeg er kjærlig, skapende, empatisk og høysensitiv. Jeg kan fornemme energier, stemninger, følelser og situasjoner. Jeg arbeider intuitivt, med veiledning fra sjelen min. Har varme hender. Jeg er godkjent healer (MDNH) i Det Norske Healerforbundet.


Disse evnene bruker jeg når jeg gir healing, livsveiledning, ritualer og meditasjonsundervisning. Holder energioverføring og gruppehealing. Og jeg har en flere grupper på Facebook for mennesker som ønsker å fordype seg i sitt sjelsliv.

Les mer under mine tjenester.

Min bakgrunn

Jeg har siden tenårene vært opptatt av åndelighet og selvutvikling. Er høysensitiv, med alt det innebærer av energifølsomhet og empatiske egenskaper. Eteriske oljer har vært en del av livet mitt siden begynnelsen av millenniet, og jeg formidler om plantenes sjelsliv. Har hatt healingevner hele livet, men begynte først å tro på at jeg kunne hjelpe andre for ca 11 år siden.

Dette har ført meg til å ta flere utdannelser og kurs innenfor forskjellige retninger:

* Beyond Quantum Healing (BQH) som hypnoseterapeut
* Toårig esoterisk healingutdannelse
* Akademiet for livets indre dimensioner (med fordypning i esoterisk psykologi) utenfor København
* Kurset "Fra tanke til handling" hos Ringom-instituttet
* Jeg etablerte og drev sammen med gode venner "Vestfold spirituelle fellesskap"; et alternativt senter i Tønsberg kalt Sjelshuset i ærverdige Villa Møllebakkens lokaler

Er også utdannet barne- og ungdomsarbeider.
I tidligere år utdannelse innen reklame og sekretær/kontor; jeg har mange år innenfor kundeservice.
Har startet to økologiske andelslandbruk i Vestfold.
Har en organisator i meg, og før jeg ble mor engasjerte jeg meg i mitt nærmiljø og foreninger som rommer mine interesser.
Tidligere nestleder, og nå ritualleder med godkjent vigselsrett, i Holistisk forbund.
Var lenge styremedlem i Naturvernforbundet i Tønsberg.
Jeg er godkjent healer i Det norske healerforbundet.

På privaten

Som sjel har jeg en lengsel etter å komme enda nærmere Universets enhet og min iboende skaperkraft. Jeg føler meg frem i livet, alt er bestandig i endring. Det er alltid noe som kan styrkes, endres og forbedres.

Men fordi jeg er sensitiv trenger jeg å føre et fredelig og rolig liv med datteren min, uten for mange aktiviteter, for å ivareta energinivået mitt så jeg kan være mest mulig tilstede for henne mens hun vokser opp.

Valget om å leve fredfullt og enkelt fungerer for meg. Etter mange års øving, prøving og feiling føler jeg at jeg på rett vei. De eteriske oljene hjelper meg også mye.

Jeg står stødigere i min egen kraft og i mitt sjelslys, selv om jeg fortsatt kan bli utfordret av min sensitivitet. Jeg føler meg dypere påkoblet intuisjonen min og den universelle, evige livsflyten.

Føler at jeg har min opprinnelse fra stjernene (et stjernefrø, starseed) og er her for å aktivere og vekke opp folk som er klare for det. Dette flyter gjennom meg gjennom månedlige energioverføringer og gruppehealinger.

Jeg kjenner endelig at jeg er på rett sted til rett tid. Jeg er klar for å gå ut i verden og skinne mitt lys.

Lurer du på noe?