Jobb med meg

ALLE TIMER FOREGÅR PÅ VIDEOCHAT

Timene kan bestå av:

Human Design grunnleggende (energitype, strategi og autoritet)

Human Design fordypning (profil, sentere, livstema, omlæring)

Frihetsreise (beyond quantum healing / QHHT / regresjon)

Somatisk integrering (balansering av nervesystemet)

Indre barn-healing / Healing av familielinjen

Frilæring, unschooling og deschooling

Emotional Freedom Technique (tapping)

Eteriske oljer

Veiledning og mentoring

Pakkeløsninger


Dette er et samarbeid mellom oss begge, hvor vi utforsker din frekvens og det du bringer med deg fra mange ulike vinkler. Jeg tar i bruk hele verktøykassa mi for å støtte deg! Men det kan være mye å ta inn og integrere, så vennligst sett av tid etter timen vår så du kan lande skikkelig.

Human design

Frihetsreise

Veiledning

Jeg er en sjelfull, utemmet, frihetssøkende og høyfrekvent kvinne som støtter deg i å leve direkte gjennom din egen kilde-forbindelse. Jeg er her for å rense i årtusener av gamle programmer og bringe inn det nye. Har vært i mitt human design-eksperiment siden 2018, og gjennom årene har jeg opparbeidet meg en solid verktøykasse for å hjelpe deg.

lone haugland

Varsel:

Dette er dypt indre arbeid, og mye kan komme opp. Om du for øyeblikket går til terapi hos en psykiater eller mottar behandling for mentale lidelser anbefales det at du konsulterer med dem før du bestiller tid med meg. Om dette gjelder deg må du la meg få vite om din situasjon før du bestiller en time med meg, så jeg kan avgjøre om dette er riktig for oss på det nåværende tidspunkt.

 Avbestilling / refundering:

Min tid er verdifull, og jeg vil hjelpe flest mulig. Vennligst avbestill MINST 24 timer før vår avtalte tid. Om du bestiller en time og ikke møter eller avbestiller i tide beholdes beløpet som godtgjørelse. Hvis det oppstår en nødsituasjon; ta kontakt med meg snarest så vi kan finne en løsning og skyve på timen vår. Takk for forståelsen.


Få mitt kjærlighetsbrev om human design, kurs og podcast-episoder